Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Radek']Zdjęcie z jęzorkiem jest cudowne:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Ada-Vebby']..fakt :)teraz dopiero zauważyłam..:lol:[/QUOTE]Ojej, a ja myślałam, że to listek!!!

Posted

[quote name='Neelith']Piękny Lakuś :loveu: Bardzo mi się podoba.[/QUOTE]
Jest do wzięcia ;).
Ale byłoby pięknie :loveu:

[quote name='Ada-Vebby']Wpłata stała za kwiecień w drodze ;)[/QUOTE]
Bardzo pięknie dziękujemy Aduś :loveu:

[quote name='Radek']Zdjęcie z jęzorkiem jest cudowne:loveu:[/QUOTE]
Cały jest cudowny :lol:

Posted

[quote name='madziakato']Odwiedzam dziewczynę :-) pewnie korzysta z pięknej pogody:-)[/QUOTE]
Na pewno:), Kasia chodzi z psami na długie spacery, więc Aiszunia w siódmym niebie:)
A ja zapomniałam napisać że Agusia rozmawiała wczoraj z domkiem Brunka (braciszka Lakiego)
Wszystko jest ok i w czwartek pojedziemy na wizytę poadopcyjną:)

Posted

[quote name='Mysza2']Na pewno:), Kasia chodzi z psami na długie spacery, więc Aiszunia w siódmym niebie:)
A ja zapomniałam napisać że Agusia rozmawiała wczoraj z domkiem Brunka (braciszka Lakiego)
Wszystko jest ok i w czwartek pojedziemy na wizytę poadopcyjną:)[/QUOTE]Super!!!:-) Będziemy czekać na relację:-) A co sobie dobrych wieści będziemy żałować....:-)

Posted

[quote name='madziakato']Super!!!:-) Będziemy czekać na relację:-) A co sobie dobrych wieści będziemy żałować....:-)[/QUOTE]

Dobrych wieści potrzeba, jak powietrza.

Lakuś cudowny:loveu:

Ale mu zazdroszczę weekendu w takim towarzystwie.

Wieczorem uzupełnię wpłaty

Posted

[quote name='madziakato']Odwiedzam suniaka i wklejam - pamiętacie Krężel?
Ku przestrodze- [URL]https://www.facebook.com/events/1480566498824919/?ref_newsfeed_story_type=regular[/URL]
:-([/QUOTE] To brzmi jak treść kiepskiego filmu. Niestety zwłoki psie prawdziwe:(

Posted

Kasia pewnie nie ma czasu wejść to ja napiszę w skrócie.
Szwy wszystkie wyjęte i poza jednym miejscem pod brzuchem, wszystko się zagoiło (to pod gardłem też).
W jednym miejscu (chyba tam gdzie wisiała jej ta gula pod brzuchem z prawej strony) jest odczyn zapalny.
Aisza dostała lek przeciwzapalny.
W związku z tym Kasia jej nie zaszczepiła.
Kontrola ma być za 2 tygodnie i jak wszystko będzie ok, to wtedy ją zaszczepi.
Kasia na pewno nam coś więcej napisze:)

Posted

Pod brzuszkiem też się wygoi tylko widać potrzebuje trochę więcej czasu.Na tyle cięć i założonych szwów to i tak dobrze,że tylko jedna rana została do wygojenia.Myślę,że środki przeciwzapalne pomogą w szybkim wygojeniu tej rany.Ze szczepieniem to chyba nie ma pośpiechu,niech sunia spokojnie wydobrzeje po zabiegu :)

Posted

Dobrze Ada-Vebby mówi- i tak wspaniale, że pomimo tylu wyciętych guzków i tylu szwów tylko jedna goi się troszkę gorzej. Najważniejsze, że ta na szyi ładnie się zagoiła, bo szczerze mówiąc o nią martwiłam się najbardziej:roll:

Posted

Ada zawsze dobrze mówi:)
Dzięki kochane dziewczynki za obecność i wpłaty na Aiszunię:loveu::loveu::loveu:

Kasia jak wejdzie na dogo to nam coś obszerniej napisze:)