Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podałam telefon Agnieszce do Iwony ...kobitka nie musi ogladac zdjec jest jej wszystko jedno oby mała i spokojna , ma domek z ogródkiem , balkonem ...miała 15 lat pudelka , który odszedł i chcialaby mała sunie . Takze mysle wszystko bedzie ok . Piszecie ze z transportem nie ma problemu ...wiec Kochane do dzieła ;)
Pozdrawiam Hanka

Posted

ciapuś, jakie masz znowu maluchy, nie kapuję!

A co do Fiszki to kamień spadł mi z serca. Czułam, ze ten slodki okruszek szybko znajdzie domek. Szczęściara, ale to dobrze ,tak właśnie powinno być

Posted

tak jestem za tym zeby ciapusia zameldowac na stale w schronisku :evil_lol:
a tak poza tym Fiszko szczesciara wielka z Ciebie.. trzymaj sie wierzymy ze Ci sie uda.. i pojedziesz juz niedlugo!! :loveu:

Posted

od jutra 4 dni nie ma mnie przy komputerze ....telefon do Iwony ma Agnieszka ...takze wszystko juz z nią dogrywajcie ...jak tylko wróce szybciutko wpadne na wątek .....moze Fiszka bedzie sie juz opalać w ogródku ;) ....pogoda ma sie poprawic chyba od niedzieli ...:loveu:

Posted

Ciapuś ze smokiem :lol: , gratuluję "macieżyństwa", sama kiedyś odkarmiałam piątkę ogonków :shake: więc wiem jaka to radość. Tylko mnie pomagała sunia - sprzątała po nich, masowała brzuszki... ja tylko karmiłam. Powodzenia.

Posted

Wracając do Fiszki :cool3: to transport wstępnie planuję na sobotę.
Jeszcze tylko potwierdzę to u p. z Wa-wy.

Tak czy siak to ostatnie dni suni w schronisku :multi: :multi: !

Posted

[quote name='ciapuś']Bardzo dziękuje Reno2001 i Szajbus za pomoc przy transporcie Fiszki
szkoda że nie mogę być w sobotę w schronie

Zdamy i relację...:cool3: .
Opiekuj sie szczeniorkami a do schroniska pojedziesz kiedy indziej.

Posted

To cudnie, że Fiszka będzie miała domek!!! Trzymam mocno kciuki. A w schronie są pewnie jeszcze inne małe nieszczęśnice... Czy wiecie co dzieje się z małą Myszą zwaną Babcią... MOże Jej też możnaby założyć wątek i poszukać domku tą drogą...

Posted

o ile ona jest do adopcji ,widziałam ja wczoraj chodzi sobie powolutku, probuje nadązac za wiekszymi psami, najczesciej spi na posłaniu, widac ze przywiazała sie do pracowników ,a do obcych nie podchodzi

Posted

Reno2001 napisał(a):
Zdamy i relację...:cool3: .
Opiekuj sie szczeniorkami a do schroniska pojedziesz kiedy indziej.

mam nadzieję że będzie obszerna i wnikliwa:razz:
i zdjęcia by się przydały :eviltong:

Posted

ewatonieja napisał(a):
o ile ona jest do adopcji ,widziałam ja wczoraj chodzi sobie powolutku, probuje nadązac za wiekszymi psami, najczesciej spi na posłaniu, widac ze przywiazała sie do pracowników ,a do obcych nie podchodzi

Jest do adopcji na pewno, tylko nikt nie wierzy, ze znajdzie domek...:placz: Miała byś sterylizowana, ciekawe czy już po? Dziewczyny z Łodzi - jak jesteście blisko - to spróbujcie z tym wątkiem...

Posted

szajbus napisał(a):
Czy chodzi o ta Myszę?
Jak nie spróbujemy, to się nigdy nie przekonamy

Malutkie, starsze cudo z puchatym ogonkiem. Jest na stronie schroniska nr 852.