ewatonieja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 super :) sie przestraszyłam ze tez mam zły numer Quote
hankag Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 podałam telefon Agnieszce do Iwony ...kobitka nie musi ogladac zdjec jest jej wszystko jedno oby mała i spokojna , ma domek z ogródkiem , balkonem ...miała 15 lat pudelka , który odszedł i chcialaby mała sunie . Takze mysle wszystko bedzie ok . Piszecie ze z transportem nie ma problemu ...wiec Kochane do dzieła ;) Pozdrawiam Hanka Quote
ciapuś Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 rozmawiałam z P. Iwoną domek jest pewny ,teraz tylko sprawa transportu, ja niestety jestem zajęta maluchami i nie dam rady pojechać Quote
Ayia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 edit: przeczytalam.. do Warszawy moge ja zawiezc pociagiem.. w ostatczenosci samochodem ale musimy na benzyne miec.. Quote
Reno2001 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Z Wa-wą to nie ma problemu ;) . Na weekendzie moja skoda czeka... Koszt to ok 40/50 zł (kurde ropa drożeje :angryy: dzis juz 3.68!) Quote
luka1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No i proszę, Ciapuś znów pozbywa się pieseczka, mówiłam żeby ją w schronisku zameldować :evil_lol: Quote
szajbus Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ciapuś, jakie masz znowu maluchy, nie kapuję! A co do Fiszki to kamień spadł mi z serca. Czułam, ze ten slodki okruszek szybko znajdzie domek. Szczęściara, ale to dobrze ,tak właśnie powinno być Quote
Ayia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 tak jestem za tym zeby ciapusia zameldowac na stale w schronisku :evil_lol: a tak poza tym Fiszko szczesciara wielka z Ciebie.. trzymaj sie wierzymy ze Ci sie uda.. i pojedziesz juz niedlugo!! :loveu: Quote
hankag Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 od jutra 4 dni nie ma mnie przy komputerze ....telefon do Iwony ma Agnieszka ...takze wszystko juz z nią dogrywajcie ...jak tylko wróce szybciutko wpadne na wątek .....moze Fiszka bedzie sie juz opalać w ogródku ;) ....pogoda ma sie poprawic chyba od niedzieli ...:loveu: Quote
ciapuś Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='szajbus']ciapuś, jakie masz znowu maluchy, nie kapuję! mam 2 dziesięciodniowe szczeniorki do wykarmienia więc mam co 2 godziny pobudkę tu jest ich wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73990 Quote
szajbus Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie wiedziałam, ale weszłam na watek i wpadłam po uszy. Jestem zakochana. Quote
luka1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ciapuś ze smokiem :lol: , gratuluję "macieżyństwa", sama kiedyś odkarmiałam piątkę ogonków :shake: więc wiem jaka to radość. Tylko mnie pomagała sunia - sprzątała po nich, masowała brzuszki... ja tylko karmiłam. Powodzenia. Quote
Reno2001 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Wracając do Fiszki :cool3: to transport wstępnie planuję na sobotę. Jeszcze tylko potwierdzę to u p. z Wa-wy. Tak czy siak to ostatnie dni suni w schronisku :multi: :multi: ! Quote
ciapuś Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Bardzo dziękuje Reno2001 i Szajbus za pomoc przy transporcie Fiszki szkoda że nie mogę być w sobotę w schronie Quote
Reno2001 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='ciapuś']Bardzo dziękuje Reno2001 i Szajbus za pomoc przy transporcie Fiszki szkoda że nie mogę być w sobotę w schronie Zdamy i relację...:cool3: . Opiekuj sie szczeniorkami a do schroniska pojedziesz kiedy indziej. Quote
Kanzaj Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 To cudnie, że Fiszka będzie miała domek!!! Trzymam mocno kciuki. A w schronie są pewnie jeszcze inne małe nieszczęśnice... Czy wiecie co dzieje się z małą Myszą zwaną Babcią... MOże Jej też możnaby założyć wątek i poszukać domku tą drogą... Quote
ewatonieja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 o ile ona jest do adopcji ,widziałam ja wczoraj chodzi sobie powolutku, probuje nadązac za wiekszymi psami, najczesciej spi na posłaniu, widac ze przywiazała sie do pracowników ,a do obcych nie podchodzi Quote
szajbus Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Też jestem za tym aby osobno zakładać watki tym małym kurdupelkom. Moze na nie będzie większy popyt i zwolnią miejsce w schronie innym? Quote
ciapuś Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Reno2001 napisał(a):Zdamy i relację...:cool3: . Opiekuj sie szczeniorkami a do schroniska pojedziesz kiedy indziej. mam nadzieję że będzie obszerna i wnikliwa:razz: i zdjęcia by się przydały :eviltong: Quote
Kanzaj Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ewatonieja napisał(a):o ile ona jest do adopcji ,widziałam ja wczoraj chodzi sobie powolutku, probuje nadązac za wiekszymi psami, najczesciej spi na posłaniu, widac ze przywiazała sie do pracowników ,a do obcych nie podchodzi Jest do adopcji na pewno, tylko nikt nie wierzy, ze znajdzie domek...:placz: Miała byś sterylizowana, ciekawe czy już po? Dziewczyny z Łodzi - jak jesteście blisko - to spróbujcie z tym wątkiem... Quote
szajbus Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Czy chodzi o ta Myszę? Jak nie spróbujemy, to się nigdy nie przekonamy Quote
Kanzaj Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 szajbus napisał(a):Czy chodzi o ta Myszę? Jak nie spróbujemy, to się nigdy nie przekonamy Malutkie, starsze cudo z puchatym ogonkiem. Jest na stronie schroniska nr 852. Quote
Recommended Posts