Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Ayame Nishijima']...
Czy dalej chcecie, zebym ja zabrała psiaki czy państwo mogą jechac po nei sami? Hm?
ELik, jak się z panem umówiłaś? Jak to ma być zorganizowane?[/QUOTE]
He he he nie tylko jam gapiowata czasem ;)
[quote name='elik']...betkat uzgodniła z wetem, że zabiegi odbędą sie w 18 maja, a wyciągnięcie szwów w następną niedzielę, czyli 25 maja.
Uzgodniłam dzisiaj z panem Arturem (tak ma na imię przyszły opiekun psiaków), że pokryje pełny koszt obu zabiegów i jak już będzie to możliwe [COLOR=#800080][SIZE=3]przyjedzie odebrać psiaki z hoteliku...[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

Edit

Wczoraj na konto psiaczków wpłynęło

25,00 od [B]moca35[/B] deklaracja maj
25,00 od [B]ANNA GR[/B]
[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=4]Bardzo dziękujemy[/SIZE][/COLOR]

:Rose::Rose:
[/CENTER]

Edited by elik
Posted

No to mi się Ela ogryzła ;) Faktycznie przegapiłam...
Czyli ja pojadę do Beaty w ten weekend... i dobrze, bo mam cos do zawiezienia. :)

(W bagażniku miejsca mało, a i kennelem nie dysponuję. Mój pies jeździ w szelkach i pasach na tylnej kanapie.)

Posted

[quote name='Koszmaria']myślę,że państwo powinni sami po psiaki przyjechać.mogły by być przy tym osoby,które ich ostatecznie zweryfikują.[/QUOTE]

My tak samo poświęcamy swoje (albo innych) prywatne pieniądze i prywatny czas (czyli dokładnie to, co musiałby poświęcić przyszły domek), nie mówiąc już o tym, że domek, jeśli oczywiście ma możliwość, też powinien wykazać się jakąś inicjatywą, więc zaproponujcie Państwu może przyjazd po psiaki.

Posted

[quote name='paula_t']My tak samo poświęcamy swoje (albo innych) prywatne pieniądze i prywatny czas (czyli dokładnie to, co musiałby poświęcić przyszły domek), nie mówiąc już o tym, że domek, jeśli oczywiście ma możliwość, też powinien wykazać się jakąś inicjatywą, więc zaproponujcie Państwu może przyjazd po psiaki.[/QUOTE]

Państwo sami powiedzieli, że przyjadą po psy, więc nie ma z tym problemu :)

Posted

Nie tylko przyjadą po psiaki, ale zasponsorują zabieg sterylizacji/kastracji.
Ale o tym pisałam. Czytać proszę kochane Panie :loveu:

Posted

[quote name='elik']Nie tylko przyjadą po psiaki, ale zasponsorują zabieg sterylizacji/kastracji.
Ale o tym pisałam. Czytać proszę kochane Panie :loveu:[/QUOTE]

I to się nazywa dobre podejście do adopcji :) Czekamy, aby wszystko poszło dobrze.

Posted

[quote name='elik']Nie tylko przyjadą po psiaki, ale zasponsorują zabieg sterylizacji/kastracji.
Ale o tym pisałam. Czytać proszę kochane Panie :loveu:[/QUOTE]

Za dużo już tych informacji na tych wszystkich wątkach:evil_lol:

Posted

[quote name='paula_t']Za dużo już tych informacji na tych wszystkich wątkach:evil_lol:[/QUOTE]
Masz rację. Sporo się dzieje na wątkach, ale na szczęście są to dobre dzieje :)

Posted (edited)

Wczoraj wpłynęła dla Korków kwota 80 zł - deklaracja za maj od Sabina02. Wczoraj byłam w podróży 7 godzin, a po powrocie musiałam wykonać kilka zaległych czynności i dopiero dzisiaj zaglądnęłam do banku.

[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3]Bardzo serdecznie dziękujemy[/SIZE][/COLOR]

:iloveyou::Rose:

[/CENTER]
Dopisując powyższą wpłatę zauważyłam w wydatkach wpisaną kwotę 15,00 zł - zwrot Ayame za paliwo - wizyta PA dla Kory. Nie pamiętałam takiej wypłaty z konta więc pobiegłam do banku sprawdzić. Pamięć mnie nie myliła. Nie było takiej wypłatyy z konta.
Ayame bardzo przepraszam, przelałam Ci 15 zł, jak tylko zorientowałam się, że zdjęłam tą kwote z majątku Korków, a nie zrobiłam przelewu. Widocznie coś zajęło moja uwagę, a potem wyleciało mi z pamięci, że mam zrobić ten przelew. Ale to poniekąd wina nas obu. Trzeba się przypominać, bo pamięć ludzka jest niestety zawodna.
[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3]
Proszę sprawdzajcie czy są w rozliczeniach Wasze wpłaty i wypłaty. Bardzo proszę.

Pomyłki mogą się zdarzyć. Tylko ten się nie myli, kto nic nie robi. [/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]

Edited by elik
Posted

Elik, nic nie zajęło Twojej uwagi. Dopisałas te 15 zł po stronie wydatków, a jednocześnie wpisałas moja deklarację na 15 zł jako wpłaconą. Miało się skompensować...
No nic. Przeleję z powrotem, będzie grało i w rozliczeniu i w historii przelewów.

Posted

Wybaczcie mi te pomyłki. Są spowodowane wielkim stresem. Od wczoraj żyjemy w strachu, bo Raba podnosiła się coraz wyżej. Dzisiaj rano stwierdziliśmy, że nie możemy już dłużej zwlekać, bo znowu może dojść do sytuacji jak 4 lata temu, że byliśmy ewakuowani łodziami, bo w nocy Raba wylała jak nigdy dotąd i zalała wszystkie domki na działkach. U nas woda wlewała się oknami :( W sztabie kryzysowym dowiedziałam sie, że na popołudnie przewidywane są obfite opady deszczu.
Spakowaliśmy co się dało i godzinę temu wróciliśmy do Krakowa. Raba była 4 metry od drogi. Jedynej drogi powrotu do domu.
Wrócimy jak pogoda się poprawi i nie będzie zagrożenia powodziowego.

Posted

wow..fajne wiesci...i juz niedługo RAZEM Korki trafia do swoich ludziów :multi::multi::multi: mam nadzieje,ze jako rodzeństwo cały czas sie beda tak kochac jak teraz i zgrzytów nie będzie ;)

elik - super, ze zdażyliscie sie ewakuowac i jestescie bezpieczni !!

Posted

Dużych zgrzytow pewnie nie... Ale słyszałem, że nasza Kora się osmieliła i już sobą nie pozwala rozporzadzac. Podobno przeczołgała Korka jak jej próbował jakiś smakolyk odebrać. ;)
Dzielna Dziewczynka.

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']Dużych zgrzytow pewnie nie... Ale słyszałem, że nasza Kora się osmieliła i już sobą nie pozwala rozporzadzac. Podobno przeczołgała Korka jak jej próbował jakiś smakolyk odebrać. ;)
Dzielna Dziewczynka.[/QUOTE]

Ach te kobiety :razz::razz: