Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wykupiłam im pakiet ogłoszeń na 20 portalach. Wklejam link tylko do OLX aby nie zaśmiecać wątku.
[url]http://olx.pl/oferta/kora-i-korek-rodzenstwo-szuka-wspanialego-domu-CID103-ID5Qvgb.html[/url]
Powodzenia Korki :loveu:

Posted

7.05. na konto Kory i Korka wpłynęła deklaracja za maj od Hanna R. - 30 zł

[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=4]Bardzo dziękujemy[/SIZE][/COLOR]

:Rose: :calus: :Rose:
[/CENTER]

Posted

Miałam zapytanie o Korę. Pan mieszka w Staniątkach (w pobliżu Krakowa) - poprzednio w Bochni. Ma wokół domu ogrodzonych 20 arów z tego 10 wydzielonych dla psa - kończy odgradzać. Kora byłaby na 10 arach, jeśli byłaby taka potrzeba (goście, wyjazd z posesji itp), a poza tym byłaby na całości. Mieszkałaby w budzie, ale nie byłaby na łańcuchu.
Byłabym za tym, żeby tą propozycję sprawdzić.

Posted

Czy masz już jakiś plan co do wizyty PA u tego Pana?
Wczoraj miałam dwa zapytania z OLX. Odesłałam na nr tel. elik. Cieszę się, że jakiś odzew jest :)

Posted

[quote name='ania68']Czy masz już jakiś plan co do wizyty PA u tego Pana?
Wczoraj miałam dwa zapytania z OLX. Odesłałam na nr tel. elik. Cieszę się, że jakiś odzew jest :)[/QUOTE]
Planu nie mam, ale myślę, że dobrze byłoby odwiedzić pana w dwie osoby. Z Krakowa to 30 minut pociągiem. Czy ktoś miałby ochotę zrobić tą wizytę razem ze mną ?

Posted (edited)

domek warto sprawdzić

wyczytałam na jakimś wątku, że wyróżnienie na miesiąc na tablicy (olx) kosztuje podobno ok 5 - jakaś promocja - może wartoby całą "naszą" bandę wyróżnić :roll:

Edited by ania75
Posted

[quote name='ania75']domek warto sprawdzić

wyczytałam na jakimś wątku, że wyróżnienie na miesiąc na tablicy (olx) kosztuje podobno ok 5 - jakaś promocja - może wartoby całą "naszą" bandę wyróżnić :roll:[/QUOTE]

Też się wczoraj o tym dowiedziałam.
Ale myślałam, że to tak na stałe taka cena niższa :p a to promocja jest.

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']Na PA Kory faktycznie z Krakowa nie jest bardzo daleko. Może ktoś da radę?
Ja teraz mam ciężki momet w pracy. Po prostu brakuje mi czasu...[/QUOTE]
Bardzo proszę, kto mógłby zrobić ze mną tą wizytę PA ? Nie można zwlekać, jedna okazja już uciekła.

Taką niską cenę za 30 dni wyróżnienia wyczaiłam wyróżniając swojego tymczasika Elika i podałam to na jego wątku, ale nie wiedziałam, że to tylko okresowa promocja. Na dawnej Tablicy kosztowało to 24,99 zł.

Posted (edited)

[quote name='gluchypies']Elu a kiedy chcesz jechać na tą pa? Ja teraz kiepsko stoję z czasem, chyba że jutro po południu byśmy się wybrały?[/QUOTE]
Super :) Zaraz zadzwonię do tego pana i uzgodnię termin wizyty. Byłoby wspaniale :)

Edit

Możemy jutro, pan na każdą porę się zgadza :)
Zaraz sprawdzę jakie masz pociągi z Krakowa Gł. i jakie mam ja z Bochni , tak żebyśmy mogły mniej więcej o podobnej porze przyjechać do Staniątek.

Możesz podać mi swój nr telefonu ?

Edited by elik
Posted

[quote name='Ayame Nishijima']gluchypies, dziękuję, że zgodziłaś się pojechać.
Mam nadzieję ze wyjazd będzie owocny :) Należą sie domki naszym szkrabom.[/QUOTE]

Byłoby super, gdyby udało się znaleźć dobry domek. W końcu już dość dużo było telefonów o "Państwo Korków" ;) więc chyba czas na domy dla nich :)

Posted

[quote name='gluchypies']Czekam na telefon, żebyśmy się dogadały :)[/QUOTE]

Jesteśmy umówione jutro o godz. 16:50 w Staniątkach. Do zobaczenia :)

Kiedy będzie można wysterylizować Korę ?

Posted

[quote name='paula_t']U Huzara oczekiwanie w napięciu, u Korków widzę też, więc napisałam tam, napiszę i tu...Trzymam mocno, mocno kciuki!:)[/QUOTE]

to ja się przyłączę ...;)

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']...Sterylka na pewno możliwa w przyszły weekend. Czy wcześniej - to się dopiero w poniedziałek dowiemy.[/QUOTE]
Jeśli dopiero w przyszły weekend, to nie mogłabyś ją przywieźć tak jak planowałyśmy. Szkoda, ale sterylizacja musi się odbyć przed adopcją.

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']ależ czekam na wieści z tej wizyty...
[/QUOTE]

Wieści wedle życzenia :) Wizyta odbyła się troszkę wcześniej niż zaplanowałyśmy z powodu małego nieporozumienia godzinowego ;)

Najważniejsze jednak, że się odbyła, a nasze wrażenia są pozytywne. Państwo konkretni, mający wyobrażenie o zachowaniu szczeniaków, ale równocześnie chętni do zgromadzenia dodatkowej wiedzy, chcą pytać i upewniać się, czy dobrze coś robią.

Teren jest już prawie przygotowany - to ogrodzona posesja na tyłach domu, jest dorabiane dodatkowe ogrodzenie, żeby było bezpieczniej.

To takie na gorąco moje pierwsze spostrzeżenia, na pewno elik napisze więcej.

I teraz najważniejsza wiadomość (zostawiłam specjalnie na koniec :evil_lol: ) - Państwo chcą adoptować Korę i Korka razem!!! Tak więc jest szansa, że Korkowie pójdą do jednego, wspólnego domku! :multi: