Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie żartuj że Theoś miał by w wieku 17 lat zostac ojcem :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']
Magda tak wcześnie Theo zostanie ojcem :O[/QUOTE]

Bo to wiesz jak nie wiesz :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Może lepiej nie? :D

To tak:

[TABLE="width: 576"]
[TR="bgcolor: #ffffff"]
[TD][TABLE="width: 576"]
[TR]
[TD][B]Ilość[/B][/TD]
[TD][B]Artykuł[/B][/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[/TR]
[TD]1[/TD]
[TD] Piłka Crackle Ball- Ø 8 cm (tania, promocja)[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #e3e4e4"]
[TD]1[/TD]
[TD] Kong Safestix- S: dł. x szer. x wys.: 30 x 4 x 4 cm (cziłam się już kilka miesięcy na niego)[/TD]
[/TR]
[TD]1[/TD]
[TD] Perfect Care Furmaster- 9,5 cm (przy okazji, dla babci, która jest zakochana tym moim "furminatorem" z Waszego polecenia ;))[/TD]
[/TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zabawka dla psa TPR Kość- ok. 14 cm (tania, promocja)[/TD]
[/TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Piłka ROGZ Grinz- Ø 6,5 cm (świetnie wygląda, a promocja)[/TD]
[/TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Rocco Żwacze wołowe, zielone- 500 g (bo niech mają coś do żarcia)[/TD]
[/TR]
[TD]1[/TD]
[TD]O'Tom haczyk na kleszcze- 1 sztuka (za darmo, znaczy punkty)[/TD]
[/TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Kong Piłka Tenisowa z piszczałką- Medium, 3 szt. (w razie czego, jakby tamte się zepsuły, w promocji)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bankrutuję :mdleje:
Muszę coś jeszcze sprzedać, to sobie odbiję :D No i tak się na uciekające jajo napaliłam że aż nie zamówiłam :D[/QUOTE]

Zgapiara, zgapiara! :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Magda tak wcześnie chcesz być babcią? :D

Marta przyznaję się :siara: Tak właściwie to twoja wina, a co :D[/QUOTE]

A ta Ska nie będzie dla Kai za mała?

Posted

Właśnie tego się boję, ale w zooplus tylko s a na innych stronach przebicie cenowe nie do przejścia :shake: Miała taki patyk z reala i on miał 20cm, dawaliśmy radę ;) To z 30cm tez damy- mam nadzieję ;) Ona najbardziej lubi aport, a na to będzie ok na pewno. Do przeciągania używam szarpaków ;) No ale zobaczymy jak dojdzie ;)

Posted

[quote name='marta1624']Właśnie tego się boję, ale w zooplus tylko s a na innych stronach przebicie cenowe nie do przejścia :shake: Miała taki patyk z reala i on miał 20cm, dawaliśmy radę ;) To z 30cm tez damy- mam nadzieję ;) Ona najbardziej lubi aport, a na to będzie ok na pewno. Do przeciągania używam szarpaków ;) No ale zobaczymy jak dojdzie ;)[/QUOTE]

No właśnie też to zauważyłam, moja jest mniejsza to raczej da radę z tym rozmiarem. A na pozostałych stronach ceny po prostu z kosmosu. Ciekawi jaki kolor dostaniecie :P

Posted

Z moim szczęściwm- rushoffy :D A u twojej powinno być ok, zwłaszcza że ja się łudze że dla mojego 30kilogramowego szczęścia będzie dobre :D Za Mkę ok 60zł, a L 70 zł, to raczej za dużo jak dla mnie :roll: Pomijając że tam s kosztuje ponad 40zł :/

Posted

oooo ale zakupowo się tutaj zrobiło :loveu:

to potem napisz jak się sprawują zabawki :)
ja właśnie jak planuję iść na odwyk z psimi zakupami to albo coś się popsuje, albo ktoś robi jakieś ciekawe zakupy, albo nachodzi mnie jakaś wizja.. i dupex....

Posted

Kalyna ja mam taki problem ze wizji mam za dużo :D Już teraz chciałabym mieć uciekające jajo, którego się w tym zamówieniu nie dorobiłam, obrożę i szelki pasowe Julius, jakieś norwegi dla małego, i Konga dla małego,..... I wiele, wiele innych ;)

Posted

[quote name='marta1624']Kalyna ja mam taki problem ze wizji mam za dużo :D Już teraz chciałabym mieć uciekające jajo, którego się w tym zamówieniu nie dorobiłam, obrożę i szelki pasowe Julius, jakieś norwegi dla małego, i Konga dla małego,..... I wiele, wiele innych ;)[/QUOTE]

Hahahaha :D
pamiętam ile ja czasu na jajo chorowałam... a jak przyszło to załamałam się.. myślałam, że to bardziej miękkie będzie i mniejsze... ale psom się spodobała i nie narzekały :evil_lol:

oo julki Ci w głowie :D to co ja bym chciała to jest tego baaardzo dużo, ale na chłodno, aby to przekalkulować to większości nie potrzebuję. A jak coś potrzebuję to tak długo oszczędzam, kombinuję aż to kupię.

Posted

[quote name='kalyna']oooo ale zakupowo się tutaj zrobiło :loveu:

to potem napisz jak się sprawują zabawki :)
ja właśnie jak planuję iść na odwyk z psimi zakupami to albo coś się popsuje, albo ktoś robi jakieś ciekawe zakupy, albo nachodzi mnie jakaś wizja.. i dupex....[/QUOTE]
Jak u mnie... miało być nic, a tu w galerii post, że gordon musi mieć safestixa. Niech wezmą całą rozmiarówkę w zooplusie!

Posted

Jak ja bym przeanalizowała to już nic nie potrzebuję :D A na julki choruję od dawna, bo u nas siodełkowe się nie sprawdziły ;) I ostatecznie twoje zdjęcie mnie przekonało :D Tylko skąd brać kasę :D

Posted

[quote name='Talia']Jak u mnie... miało być nic, a tu w galerii post, że gordon musi mieć safestixa. Niech wezmą całą rozmiarówkę w zooplusie![/QUOTE]
ooo jestem za! bo ten co jest to chyba za mały.. choć jeszcze inne zabawki mogłyby być w innych rozmiarach :) bo ceny mają bardzo fajne.
[quote name='marta1624']Jak ja bym przeanalizowała to już nic nie potrzebuję :D A na julki choruję od dawna, bo u nas siodełkowe się nie sprawdziły ;) I ostatecznie twoje zdjęcie mnie przekonało :D Tylko skąd brać kasę :D[/QUOTE]
hahaha to ja do zła namawiam :D
ja potrzebuję julki pasowe, kilka smyczy, zabawek,preparatów, smaków, akcesoria :siara:
[quote name='Baski_Kropka']Ja od ostatniego agi też choruje na safestixa <3 W Tesco są superaśne, ale duże i drogie, ja bym chciała ciut mniejsze niż tam są :([/QUOTE]

u nas nie widziałam ich :(

Posted

Hejka ;) [B]Talia[/B] mnie właśnie cena zachęciła i dla mojej wzięłam tą S safestixa ;) Zobaczymy jak się sprawdzi dla mojej suńki, bądź co bądź 31kg ;) [B]Baski[/B]- W Tesco zabawki? U mnie nie widziałam (?) Od kiedy? [B]Aga[/B] ty sobie za dużo nie wyobrażaj :D [B]Alina[/B] no widzisz, twoja wina (i Marty! :D) Chyba przestanę do was zaglądać :D PS. Nie chcesz sprzedać swoich julków? :cool3: Może ci się znudziły? :D [B]Marta[/B] u mnie już fortuna poszła na psy, no ale co ja biedna mam zrobić jak inne pieski mają :D Moje mają smutne chodzić, że jako nieliczne na dogo mają takie biedne zabawki ? :diabloti: :D

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ja od ostatniego agi też choruje na safestixa <3 W Tesco są superaśne, ale duże i drogie, ja bym chciała ciut mniejsze niż tam są :([/QUOTE]
Ale co w tesco jest? i za ile?

Posted

[quote name='marta1624']U mnie szaleje cały czas, aż Kaja podkołdrą się schowała i się dusi :D[/QUOTE]

buhahahahaha a moje dwa głupki przelezały burze na dworze , teraz jak juz odchodzi to przyszły do domu :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']U mnie szaleje cały czas, aż Kaja podkołdrą się schowała i się dusi :D[/QUOTE]

Luna ma schowek za fotelem,zawsze jak jest burza to się tam bunkruje :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna ma schowek za fotelem,zawsze jak jest burza to się tam bunkruje :evil_lol:[/QUOTE]

Neron zawsze się bał burzy i przylatywał do domu , dzisiaj mu coś odbiło i siedział a dworze :lol: