Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Magda :diabloti:

Aga ja ogólnie jakoś kawy nie lubię ;) Tak samo zwykłej wody ;) Za to mój tata codziennie pije, chociaż lekarz mu zakazał :mad:[/QUOTE]

Ja kiedys kawy nie lubiłam , jak w gościach wypiłam to robiło mi sie strasznie słabo i mnie trzęsło a później wpadłam w nałóg :oops: co gorsza po ciąży zamierzam do niego wrócić :evil_lol: jak odstawię cyca :evil_lol: wody zwykłej tez nie lubie ale zmuszam sie do tej butelki 1,5 L dziennie , gazowaną owczem ale takiej żabianki to sie pić nie da , a ja moge tylko niegazowaną :mad:

A jak tata pije codzienie kawę to niech bierze tabletkę magnezu dziennie ( o ile tego nie robi ) kawa taka sypana strasznie wypłukuje magnez z organizmu i osłabia człowieka , powoduje też skurcze , moja bratowa ostatnio ma straszne skurcze łydek , też jej kazałam kupić sobie magnez najlepiej z witaminą B6 ;)

Posted

Ooo magnezu nie bierze, powiem mu ;) Dzięki ;) Za to od niedawna pije tran (który psom kupiłam :D). Magda takaś brzydka? :D Dobra fotkę wstawię, ale to niegotowe, to efektu nie będzie ;) [IMG]http://i62.tinypic.com/3142zkg.jpg[/IMG]

Posted

Magda daty nie ma :oops: Już kiedyś miałam zrobić dla Maksia (*), ale on odbił łapę na ławie pod domem (tylko nie widać niestety). A potem tak zeszło z jego chorobami i nie było kiedy :roll: A wczoraj była okazja bo betonu zostało :D

Z potasem też przekaże, mój tata ma problemy z sercem i ciśnieniem, lekarz kawę zabronił pić, ale tata jak dziecko, wie lepiej :mad:

Marta dzięki, one lubią się zagryzać :D I zawsze wygrywa Lucek :D

Posted

Hihihihi ale słodko :loveu:

ja uciekam do mamusi na obiad a pozniej do Pana Ciszewskiego po rodowód i heja na galerię :evil_lol: więc wejde wieczorem i sprawdze czy efekt juz jest lepszy :evil_lol:

Posted

Parówa najlepsza :loveu: Lucek jest świetny :D
[url]http://i61.tinypic.com/2exq45u.jpg[/url] buahhahahaa, jaka z niej debilka xd ale słodka :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']No ładnie, tu się Kaja zachwycać a nie tym chudzielcem :D
Kaja jest szurnięta :diabloti:[/QUOTE]

Wybacz, mam słabość do jamników i jamnikopodobnych :D
Buhahaha... ciekawe po kim to ma? 8)

Posted

Sylwia i to jak dużo ;) Na miesiąc wystarczy :D Talia obawiam się że za ciężkie będzie, ale postawię w honorowym miejscu ;) Ty$ oczywiście że po mamusi (czytaj mnie :D). Nawet za bardzo się do mnie podała :D A małym możesz się zachwycać, chociaż sąsiadka dzisiaj powiedziała, cytuję: "ja widzę że wy na placu walki psów urządzacie! Słychać to na całe osiedle! Zgłoszę was następnym razem, a małego wam odbiorą, biedny nie karmią go!" szczegół że to co słyszy to ich zabawa, a mały ma piskliwy głos :D A chudy bo spala wszystko ;) A tak w ogóle to psy padnięte ;) Dosyć że gorąco, to jeszcze o 9 rower, potem zabawa w aport, szukanie, i na końcu wymiana wody w psim basenie ;) i lucek upolował mysz :(

Posted

My dziś zaliczyliśmy spacer o 3 w nocy. Od tamtej pory tylko ogród. Gdzieś za godzinkę pojedziemy na łąki. ;) Masakra z psami w ten upał. Mała w ogrodzie mi śpi, a w domu jak jest chłodno dostaje głupawki. Biednej nie pozwalam się bawić nigdzie indziej niż na łóżku, bo jej się łapy ślizgają.
Oby do zimy!

Posted

Moja sucz, właśnie pojechała z Bodzianem nad wodę ;)

A ja mam nadzieję, że po ulewie jaką mieliśmy, będzie się lepiej spało ;)
Bo dziś młody dał mi popalić w nocy przez ten upał :roll:
Co godzinę chciał pić. Do tego nie chciał spać w łóżeczku, tylko ze mną w łóżku. Więc co chwilę miałam jego nogi na twarzy, bo tak się wiercił. Albo łapałam go w ostatniej chwili, żeby nie spadł z łóżka :mdleje:
Tak więc spałam jakieś 3h w nocy, więc mam nadzieję, że dziś będzie lepiej ;)

Posted

Magda jak bym wiedziała to bym przyszła w nocy do Ciebie na pogaduchy też prawie nie spałam bo mnie cholerne komary pogryzły i zamiast spać to leżałam i się drapałam :mad:

Posted

Magda to noc miałaś niezłą :shake: U mnie upał, sama spać nie mogę, a co dopiero młody :/ A Torze to dobrze, tak nad wodę jeździć :D

Aga trzeba było się zaprzyjaźnić to by cie może nie zjadały :D Albo wystawić Sebka na pożarcie :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Magda jak bym wiedziała to bym przyszła w nocy do Ciebie na pogaduchy też prawie nie spałam bo mnie cholerne komary pogryzły i zamiast spać to leżałam i się drapałam :mad:[/QUOTE]

Ty to już tyle razy do mnie jechałaś, że aż dziwne, że widziałam Cię na żywo tylko raz w życiu :mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ty to już tyle razy do mnie jechałaś, że aż dziwne, że widziałam Cię na żywo tylko raz w życiu :mad::eviltong:[/QUOTE]
Bo Aga jedzie, ale w połowie drogi wraca do domu bo o czymś zapomniała. I tak od kilku lat :D A pamiętaj że jedzie rowerem :D

Posted

[quote name='marta1624']M
Aga trzeba było się zaprzyjaźnić to by cie może nie zjadały :D Albo wystawić Sebka na pożarcie :D[/QUOTE]

Własnie ciekawiło mnie to ze tylko mnie pogryzły :mad:

[quote name='magdabroy']Ty to już tyle razy do mnie jechałaś, że aż dziwne, że widziałam Cię na żywo tylko raz w życiu :mad::eviltong:[/QUOTE]

Też się dziwie :evil_lol:

[quote name='marta1624']Bo Aga jedzie, ale w połowie drogi wraca do domu bo o czymś zapomniała. I tak od kilku lat :D A pamiętaj że jedzie rowerem :D[/QUOTE]

wracam sie sprawdzic czy furtkę zamknęłam :eviltong: