marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='magdabroy']Żadne wdechy mi nie pomogą :mad:[/QUOTE] Złość piękności szkodzi :eviltong: Quote
łamAga Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='marta1624']Magda :diabloti: Aga ja ogólnie jakoś kawy nie lubię ;) Tak samo zwykłej wody ;) Za to mój tata codziennie pije, chociaż lekarz mu zakazał :mad:[/QUOTE] Ja kiedys kawy nie lubiłam , jak w gościach wypiłam to robiło mi sie strasznie słabo i mnie trzęsło a później wpadłam w nałóg :oops: co gorsza po ciąży zamierzam do niego wrócić :evil_lol: jak odstawię cyca :evil_lol: wody zwykłej tez nie lubie ale zmuszam sie do tej butelki 1,5 L dziennie , gazowaną owczem ale takiej żabianki to sie pić nie da , a ja moge tylko niegazowaną :mad: A jak tata pije codzienie kawę to niech bierze tabletkę magnezu dziennie ( o ile tego nie robi ) kawa taka sypana strasznie wypłukuje magnez z organizmu i osłabia człowieka , powoduje też skurcze , moja bratowa ostatnio ma straszne skurcze łydek , też jej kazałam kupić sobie magnez najlepiej z witaminą B6 ;) Quote
*Magda* Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='marta1624']Złość piękności szkodzi :eviltong:[/QUOTE] Mojej urodzie już bardziej nic nie może zaszkodzić :eviltong: Quote
łamAga Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='magdabroy']Mojej urodzie już bardziej nic nie może zaszkodzić :eviltong:[/QUOTE] Nie przesadzaj :mad::eviltong: Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Ooo magnezu nie bierze, powiem mu ;) Dzięki ;) Za to od niedawna pije tran (który psom kupiłam :D). Magda takaś brzydka? :D Dobra fotkę wstawię, ale to niegotowe, to efektu nie będzie ;) [IMG]http://i62.tinypic.com/3142zkg.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 A gdzie data w odlewie :mad::eviltong: Pomysłowe :p Jeszcze do magnezu, niech bierze potas ;) Albo niech je dużo bananów :) Quote
rashelek Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Ileeee zdjęć! Te z nad wody i wspólnego zagryzanka najlepsze! :loveu: Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Magda daty nie ma :oops: Już kiedyś miałam zrobić dla Maksia (*), ale on odbił łapę na ławie pod domem (tylko nie widać niestety). A potem tak zeszło z jego chorobami i nie było kiedy :roll: A wczoraj była okazja bo betonu zostało :D Z potasem też przekaże, mój tata ma problemy z sercem i ciśnieniem, lekarz kawę zabronił pić, ale tata jak dziecko, wie lepiej :mad: Marta dzięki, one lubią się zagryzać :D I zawsze wygrywa Lucek :D Quote
łamAga Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Hihihihi ale słodko :loveu: ja uciekam do mamusi na obiad a pozniej do Pana Ciszewskiego po rodowód i heja na galerię :evil_lol: więc wejde wieczorem i sprawdze czy efekt juz jest lepszy :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 To masz mało zajęć :D Czekam na ciebie do wieczorka w takim razie ;) Nie objedz mamusi za bardzo :D Quote
Ty$ka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Parówa najlepsza :loveu: Lucek jest świetny :D [url]http://i61.tinypic.com/2exq45u.jpg[/url] buahhahahaa, jaka z niej debilka xd ale słodka :loveu: Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 No ładnie, tu się Kaja zachwycać a nie tym chudzielcem :D Kaja jest szurnięta :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='marta1624']No ładnie, tu się Kaja zachwycać a nie tym chudzielcem :D Kaja jest szurnięta :diabloti:[/QUOTE] Wybacz, mam słabość do jamników i jamnikopodobnych :D Buhahaha... ciekawe po kim to ma? 8) Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Sylwia i to jak dużo ;) Na miesiąc wystarczy :D Talia obawiam się że za ciężkie będzie, ale postawię w honorowym miejscu ;) Ty$ oczywiście że po mamusi (czytaj mnie :D). Nawet za bardzo się do mnie podała :D A małym możesz się zachwycać, chociaż sąsiadka dzisiaj powiedziała, cytuję: "ja widzę że wy na placu walki psów urządzacie! Słychać to na całe osiedle! Zgłoszę was następnym razem, a małego wam odbiorą, biedny nie karmią go!" szczegół że to co słyszy to ich zabawa, a mały ma piskliwy głos :D A chudy bo spala wszystko ;) A tak w ogóle to psy padnięte ;) Dosyć że gorąco, to jeszcze o 9 rower, potem zabawa w aport, szukanie, i na końcu wymiana wody w psim basenie ;) i lucek upolował mysz :( Quote
Talia Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 My dziś zaliczyliśmy spacer o 3 w nocy. Od tamtej pory tylko ogród. Gdzieś za godzinkę pojedziemy na łąki. ;) Masakra z psami w ten upał. Mała w ogrodzie mi śpi, a w domu jak jest chłodno dostaje głupawki. Biednej nie pozwalam się bawić nigdzie indziej niż na łóżku, bo jej się łapy ślizgają. Oby do zimy! Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 No ja upał lubię, ale tylko nad wodą ;)I to max 3h, a potem chłodek :) Quote
*Magda* Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Moja sucz, właśnie pojechała z Bodzianem nad wodę ;) A ja mam nadzieję, że po ulewie jaką mieliśmy, będzie się lepiej spało ;) Bo dziś młody dał mi popalić w nocy przez ten upał :roll: Co godzinę chciał pić. Do tego nie chciał spać w łóżeczku, tylko ze mną w łóżku. Więc co chwilę miałam jego nogi na twarzy, bo tak się wiercił. Albo łapałam go w ostatniej chwili, żeby nie spadł z łóżka :mdleje: Tak więc spałam jakieś 3h w nocy, więc mam nadzieję, że dziś będzie lepiej ;) Quote
łamAga Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Magda jak bym wiedziała to bym przyszła w nocy do Ciebie na pogaduchy też prawie nie spałam bo mnie cholerne komary pogryzły i zamiast spać to leżałam i się drapałam :mad: Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Magda to noc miałaś niezłą :shake: U mnie upał, sama spać nie mogę, a co dopiero młody :/ A Torze to dobrze, tak nad wodę jeździć :D Aga trzeba było się zaprzyjaźnić to by cie może nie zjadały :D Albo wystawić Sebka na pożarcie :D Quote
*Magda* Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Magda jak bym wiedziała to bym przyszła w nocy do Ciebie na pogaduchy też prawie nie spałam bo mnie cholerne komary pogryzły i zamiast spać to leżałam i się drapałam :mad:[/QUOTE] Ty to już tyle razy do mnie jechałaś, że aż dziwne, że widziałam Cię na żywo tylko raz w życiu :mad::eviltong: Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ty to już tyle razy do mnie jechałaś, że aż dziwne, że widziałam Cię na żywo tylko raz w życiu :mad::eviltong:[/QUOTE] Bo Aga jedzie, ale w połowie drogi wraca do domu bo o czymś zapomniała. I tak od kilku lat :D A pamiętaj że jedzie rowerem :D Quote
łamAga Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='marta1624']M Aga trzeba było się zaprzyjaźnić to by cie może nie zjadały :D Albo wystawić Sebka na pożarcie :D[/QUOTE] Własnie ciekawiło mnie to ze tylko mnie pogryzły :mad: [quote name='magdabroy']Ty to już tyle razy do mnie jechałaś, że aż dziwne, że widziałam Cię na żywo tylko raz w życiu :mad::eviltong:[/QUOTE] Też się dziwie :evil_lol: [quote name='marta1624']Bo Aga jedzie, ale w połowie drogi wraca do domu bo o czymś zapomniała. I tak od kilku lat :D A pamiętaj że jedzie rowerem :D[/QUOTE] wracam sie sprawdzic czy furtkę zamknęłam :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 To jeszcze długo nie dojedziesz :D Widzisz Sebek ma układy z komarzycami :D Quote
Recommended Posts