Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Madzia :) Ja ostatnio depresję mam, tylko spacery mnie ożywiają... Jakiś niefajny czas :( W domu wszyscy pokłóceni, ja też mało żywotna, jak mi nie przejdzie to muszę do lekarza wybyć ;)

Posted

Hej

Ja na FB widziałam ale jakoś tu mi się zawsze lepiej ogląda :)

Jak tam przed Sylwestrem?

Powiem Wam,że ja bardzo cieszę sie,że mam psa bo już się wybawiłam na Sylwkach i teraz lubię spedzac go w domu z rodzinką.Tylko sporo znajomych jakoś nie może sobie tego wyobrazić-że jak to nie na imprezie więc mam wytłumaczenie,ze nie zostawie psa samego jak tak strzelają :)

Posted

Hej

U nas też jakiś spokój z petardami.Idziemy zaraz na dłuższy spacerek,żeby wieczorem nie ryzykować.

I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU,DUŻO ZDROWIA DLA WSZYSTKICH OCZYWIŚCIE WŁĄCZAJĄC ZWIERZAKI ! Mam nadzieję,że spotkamy się nie raz i na zwodach DT i na jakiś wspólnych spacerach !

Posted

A ja mialam niefajna syt z nimi..dzisiaj u. Mnie porządniej się zaczęło

Kurde współczuję :( Co się stało?

Hejka :)

U mnie cisza, ale nawet gdyby strzelali, to i tak Tora ma to w d*pie :D

Hejka :) zazdroszczę. U mnie co prawda tylko Kaja się boi, Ale za to porządnie :/

Oscar na szczęście tak samo :)

Zazdroszczę ;)

Hej
U nas też jakiś spokój z petardami.Idziemy zaraz na dłuższy spacerek,żeby wieczorem nie ryzykować.

I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU,DUŻO ZDROWIA DLA WSZYSTKICH OCZYWIŚCIE WŁĄCZAJĄC ZWIERZAKI ! Mam nadzieję,że spotkamy się nie raz i na zwodach DT i na jakiś wspólnych spacerach !

Dziękuję i wzajemnie! I również liczę na spotkania :)

Ja też teraz idé na długi spacerek piesy wymęczyć ;)