marta1624 Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 Dzięki Madzia :) Ja ostatnio depresję mam, tylko spacery mnie ożywiają... Jakiś niefajny czas :( W domu wszyscy pokłóceni, ja też mało żywotna, jak mi nie przejdzie to muszę do lekarza wybyć ;) Quote
łamAga Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Martuś głowa do góry , będzie dobrze ! musi być ;) Quote
Oscar Patric Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Trzymamy kciuki aby się ułożyło :) Quote
marta1624 Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Hejka :) Ale tu dawno zdjęć nie było... Chyba się jutro zmobilizuję, chociaż będą inne tylko dla Madzi (fejsbuczkowi są na bieżąco :D) Quote
*Magda* Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 No to dawaj te foty, bo jestem ciekawa :) Quote
marta1624 Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Niestety z przyczyn niezależnych fot nie przesłałam :( Aga, ty masz na fb! :) Quote
Erykowa Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Hej Ja na FB widziałam ale jakoś tu mi się zawsze lepiej ogląda :) Jak tam przed Sylwestrem? Powiem Wam,że ja bardzo cieszę sie,że mam psa bo już się wybawiłam na Sylwkach i teraz lubię spedzac go w domu z rodzinką.Tylko sporo znajomych jakoś nie może sobie tego wyobrazić-że jak to nie na imprezie więc mam wytłumaczenie,ze nie zostawie psa samego jak tak strzelają :) Quote
marta1624 Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Hejka :) Mam jeszcze fotki z dzisiaj, byliśmy na grupowym spacerku (psiaków sztuk 7 w tym 3 moje :)). I jeszcze uwaga- u mnie dzisiaj petardy nie strzelają! Szok. Quote
Aleksa. Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 A ja mialam niefajna syt z nimi..dzisiaj u. Mnie porządniej się zaczęło Quote
*Magda* Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Hejka :) U mnie cisza, ale nawet gdyby strzelali, to i tak Tora ma to w d*pie :D Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Hejka :) U mnie cisza, ale nawet gdyby strzelali, to i tak Tora ma to w d*pie :D Oscar na szczęście tak samo :) Quote
Erykowa Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Hej U nas też jakiś spokój z petardami.Idziemy zaraz na dłuższy spacerek,żeby wieczorem nie ryzykować. I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU,DUŻO ZDROWIA DLA WSZYSTKICH OCZYWIŚCIE WŁĄCZAJĄC ZWIERZAKI ! Mam nadzieję,że spotkamy się nie raz i na zwodach DT i na jakiś wspólnych spacerach ! Quote
marta1624 Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 A ja mialam niefajna syt z nimi..dzisiaj u. Mnie porządniej się zaczęło Kurde współczuję :( Co się stało? Hejka :) U mnie cisza, ale nawet gdyby strzelali, to i tak Tora ma to w d*pie :D Hejka :) zazdroszczę. U mnie co prawda tylko Kaja się boi, Ale za to porządnie :/ Oscar na szczęście tak samo :) Zazdroszczę ;) Hej U nas też jakiś spokój z petardami.Idziemy zaraz na dłuższy spacerek,żeby wieczorem nie ryzykować. I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU,DUŻO ZDROWIA DLA WSZYSTKICH OCZYWIŚCIE WŁĄCZAJĄC ZWIERZAKI ! Mam nadzieję,że spotkamy się nie raz i na zwodach DT i na jakiś wspólnych spacerach ! Dziękuję i wzajemnie! I również liczę na spotkania :) Ja też teraz idé na długi spacerek piesy wymęczyć ;) Quote
marta1624 Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 No to obiecane fotki, duuuuużo ich :) Madzia :) Zawody DT Myślenice Quote
Recommended Posts