marta1624 Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Hejka :) Nie śpimy, przyjmowaliśmy pana co nam schody robi :) Quote
marta1624 Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 No powiedzmy. Docinali deski, a teraz wzięli na lakierowanie na kolor i za tydzień montaż :) Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Widzę, ża Magda dzisiaj wszystkich budziła ahhaahaha Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Bo się wyspałam, to od rana miałam dobry humor :D Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Bo się wyspałam, to od rana miałam dobry humor :D Ahh, to znaczy, że kiedy Ty piszesz pierwsza, to znaczy że masz dobry humor ? :D Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ahh, to znaczy, że kiedy Ty piszesz pierwsza, to znaczy że masz dobry humor ? :D Nie, to znaczy, że dziecko dało mi pospać i mogłam sobie wszystko z rana na spokojnie ogarnąć ;) Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nie, to znaczy, że dziecko dało mi pospać i mogłam sobie wszystko z rana na spokojnie ogarnąć ;) A potem było w przedszkolu ? :P Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Tak, o 8 już jest w przedszkolu ;) Wiem, jestem złą matką. Sama siedzę w domu, a dziecko wyganiam :D Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Tak, o 8 już jest w przedszkolu ;) Wiem, jestem złą matką. Sama siedzę w domu, a dziecko wyganiam :D Ja tak nie myślę..odkąd opiekuję się dziećmi.. Albo ja trafiłam na takie..ale Maria jest nauczona, że ciągle ktoś z nią jest, patrzy co robi. Jak komuś odpisuje na SMSa lub coś to pogania mnie 'patrz patrz nooo patrz'..Ostatnio poszłam sobie zrobić herbatę i też ciągle mnie wołała.. więc mając takie dziecko, jak ona i np. gotowanie obiadu, czy sprzątanie w domu...no nie wiem..chyba się nie da Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ja tak nie myślę..odkąd opiekuję się dziećmi.. Albo ja trafiłam na takie..ale Maria jest nauczona, że ciągle ktoś z nią jest, patrzy co robi. Jak komuś odpisuje na SMSa lub coś to pogania mnie 'patrz patrz nooo patrz'..Ostatnio poszłam sobie zrobić herbatę i też ciągle mnie wołała.. więc mając takie dziecko, jak ona i np. gotowanie obiadu, czy sprzątanie w domu...no nie wiem..chyba się nie da Ja co chwilę słyszę tylko "Mamusiu, a mogę...", "mamusiu, chcę...", "mamusiu....":D Tylko mnie to tak do końca nie dziwi, bo jednak pierwsze 2 lata, spędził 24h/7 dni w tygodniu z mamusią :D Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ja co chwilę słyszę tylko "Mamusiu, a mogę...", "mamusiu, chcę...", "mamusiu....":D Tylko mnie to tak do końca nie dziwi, bo jednak pierwsze 2 lata, spędził 24h/7 dni w tygodniu z mamusią :D Hihi, no ale to świadczy o dobrych relacjach między Wami :P Jak Theo będzie chciał jechać do przedszkola, jak ja będę, to ja zostaje sama z Młodym :P po co będziesz go pakować do auta na chwilę :D Ja do czerwca wszystko już zaplanuje haha Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Hihi, no ale to świadczy o dobrych relacjach między Wami :P Jak Theo będzie chciał jechać do przedszkola, jak ja będę, to ja zostaje sama z Młodym :P po co będziesz go pakować do auta na chwilę :D Ja do czerwca wszystko już zaplanuje haha Mamusia jest najlepsze (na razie :D) Te pierwsze dni raczej go zostawię w domu ;) Ewentualnie te dni po weekendzie, ale przed Twoim wylotem bym go do przedszkola zawiozła ;) Ale to i tak się będziemy martwić dopiero jak tu będziesz :) Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Mamusia jest najlepsze (na razie :D) Te pierwsze dni raczej go zostawię w domu ;) Ewentualnie te dni po weekendzie, ale przed Twoim wylotem bym go do przedszkola zawiozła ;) Ale to i tak się będziemy martwić dopiero jak tu będziesz :) A czemu taki podział ? :P Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 A czemu taki podział ? :P Pisałam Ci, że jak przylecisz, to Bogdan ma pierwszą zmianę. Wtedy, Theodor może sobie szaleć od rana, bo nie ma kogo obudzić ;) Po weekendzie Bogdan będzie miał drugą zmianę i śpi do 10-11. A jak wtedy młody jest w domu, to go budzi swoją zabawą :/ Quote
Aleksa. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Pisałam Ci, że jak przylecisz, to Bogdan ma pierwszą zmianę. Wtedy, Theodor może sobie szaleć od rana, bo nie ma kogo obudzić ;) Po weekendzie Bogdan będzie miał drugą zmianę i śpi do 10-11. A jak wtedy młody jest w domu, to go budzi swoją zabawą :/ Ok, kumam :) Quote
Erykowa Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Hej,hej ! Jak tam zwierzaki? U nas rano lało jak z cebra ,teraz pięknie to nie mam czasu na spacer.Pewnie jak będę mogła iść to znów będzie padać :( Quote
marta1624 Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Hejka :) U mnie leje ostatnio prawie bez przerwy, znaczy albo leje albo "tylko" rosi- a pomiędzy chwilka słoneczka :/ Jutro też ma lać, ale i tak się wybieram z Kajką i koleżanką na miasto na kiermasz świąteczny, i podziwiać zwierzątka (będą kózki, owieczki, osiołek :)). Stado w porządku, Kaja była wczoraj trochę niedysponowana (kulała na łapę po zabawie), ale dzisiaj ok ;) Chłopcy rozrabiają, Puffi ściąga bombki z choinki i obgryza szyszki, i jak się zapomni to łapie w pysk nogęod stołu (ale to już sporadycznie :)). No i Puffi to nowa dziewczyna Lucka :lol: Uwielbiają się gryźć/skakać/szczekać :) Quote
nadira Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Miło, że się tak chłopaki zgrali :) Wy już choinkę macie??? Rany, chyba pora się brać za świąteczne porządki :D i o drzewku pomyśleć :/ U mnie zawsze jakoś tak wypada, że choinkę w ostatnich chwilach na szybko się kombinuje, a później nikomu się nie chce jej rozbierać i prawie do wiosny stoi :D Quote
marta1624 Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Haha mamy, ale nie ubraną :p kupowaliśmy nową w tym roku, tym razem sztuczną, i tak sobie stoi. Ale dzisiaj leje deszcz, więc ubiorę i postaram się zrobić zdjęcia Mikołajowi i 2 reniferom :) Quote
Oscar Patric Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 U Nas też pada, choinke w przyszłym tygodniu mam zamiar ubrać ;) Quote
mar....ka Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 hej, ja ubiorę chyba w przyszłą niedzielę (żywa). Nie będę do wigilii czekać, bo nie lubię bałaganów i sprzątania na ostatnia chwilę (już wolę codziennie igliwo zbierać) Quote
Recommended Posts