Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahh, to znaczy, że kiedy Ty piszesz pierwsza, to znaczy że masz dobry humor ? :D

Nie, to znaczy, że dziecko dało mi pospać i mogłam sobie wszystko z rana na spokojnie ogarnąć ;)

Posted

Tak, o 8 już jest w przedszkolu ;) Wiem, jestem złą matką. Sama siedzę w domu, a dziecko wyganiam :D

Ja tak nie myślę..odkąd opiekuję się dziećmi.. Albo ja trafiłam na takie..ale Maria jest nauczona, że ciągle ktoś z nią jest, patrzy co robi. Jak komuś odpisuje na SMSa lub coś to pogania mnie 'patrz patrz nooo patrz'..Ostatnio poszłam sobie zrobić herbatę i też ciągle mnie wołała.. więc mając takie dziecko, jak ona i np. gotowanie obiadu, czy sprzątanie w domu...no nie wiem..chyba się nie da

Posted

Ja tak nie myślę..odkąd opiekuję się dziećmi.. Albo ja trafiłam na takie..ale Maria jest nauczona, że ciągle ktoś z nią jest, patrzy co robi. Jak komuś odpisuje na SMSa lub coś to pogania mnie 'patrz patrz nooo patrz'..Ostatnio poszłam sobie zrobić herbatę i też ciągle mnie wołała.. więc mając takie dziecko, jak ona i np. gotowanie obiadu, czy sprzątanie w domu...no nie wiem..chyba się nie da

Ja co chwilę słyszę tylko "Mamusiu, a mogę...", "mamusiu, chcę...", "mamusiu....":D

Tylko mnie to tak do końca nie dziwi, bo jednak pierwsze 2 lata, spędził 24h/7 dni w tygodniu z mamusią :D

Posted

Ja co chwilę słyszę tylko "Mamusiu, a mogę...", "mamusiu, chcę...", "mamusiu....":D

Tylko mnie to tak do końca nie dziwi, bo jednak pierwsze 2 lata, spędził 24h/7 dni w tygodniu z mamusią :D

Hihi, no ale to świadczy o dobrych relacjach między Wami :P

Jak Theo będzie chciał jechać do przedszkola, jak ja będę, to ja zostaje sama z Młodym :P po co będziesz go pakować do auta na chwilę :D Ja do czerwca wszystko już zaplanuje haha

Posted

Hihi, no ale to świadczy o dobrych relacjach między Wami :P

Jak Theo będzie chciał jechać do przedszkola, jak ja będę, to ja zostaje sama z Młodym :P po co będziesz go pakować do auta na chwilę :D Ja do czerwca wszystko już zaplanuje haha

Mamusia jest najlepsze (na razie :D)

Te pierwsze dni raczej go zostawię w domu ;) Ewentualnie te dni po weekendzie, ale przed Twoim wylotem bym go do przedszkola zawiozła ;)

Ale to i tak się będziemy martwić dopiero jak tu będziesz :)

Posted

Mamusia jest najlepsze (na razie :D)

Te pierwsze dni raczej go zostawię w domu ;) Ewentualnie te dni po weekendzie, ale przed Twoim wylotem bym go do przedszkola zawiozła ;)

Ale to i tak się będziemy martwić dopiero jak tu będziesz :)

A czemu taki podział ? :P

Posted

A czemu taki podział ? :P

Pisałam Ci, że jak przylecisz, to Bogdan ma pierwszą zmianę. Wtedy, Theodor może sobie szaleć od rana, bo nie ma kogo obudzić ;)

Po weekendzie Bogdan będzie miał drugą zmianę i śpi do 10-11. A jak wtedy młody jest w domu, to go budzi swoją zabawą :/

Posted

Pisałam Ci, że jak przylecisz, to Bogdan ma pierwszą zmianę. Wtedy, Theodor może sobie szaleć od rana, bo nie ma kogo obudzić ;)

Po weekendzie Bogdan będzie miał drugą zmianę i śpi do 10-11. A jak wtedy młody jest w domu, to go budzi swoją zabawą :/

Ok, kumam :)

Posted

Hejka :)

U mnie leje ostatnio prawie bez przerwy, znaczy albo leje albo "tylko" rosi- a pomiędzy chwilka słoneczka :/ Jutro też ma lać, ale i tak się wybieram z Kajką i koleżanką na miasto na kiermasz świąteczny, i podziwiać zwierzątka (będą kózki, owieczki, osiołek :)).
Stado w porządku, Kaja była wczoraj trochę niedysponowana (kulała na łapę po zabawie), ale dzisiaj ok ;) Chłopcy rozrabiają, Puffi ściąga bombki z choinki i obgryza szyszki, i jak się zapomni to łapie w pysk nogęod stołu (ale to już sporadycznie :)). No i Puffi to nowa dziewczyna Lucka :lol: Uwielbiają się gryźć/skakać/szczekać :)

Posted

Miło, że się tak chłopaki zgrali :)

Wy już choinkę macie??? Rany, chyba pora się brać za świąteczne porządki :D i o drzewku pomyśleć :/

U mnie zawsze jakoś tak wypada, że choinkę w ostatnich chwilach na szybko się kombinuje, a później nikomu się nie chce jej rozbierać i prawie do wiosny stoi :D

Posted

Haha mamy, ale nie ubraną :p kupowaliśmy nową w tym roku, tym razem sztuczną, i tak sobie stoi. Ale dzisiaj leje deszcz, więc ubiorę i postaram się zrobić zdjęcia Mikołajowi i 2 reniferom :)