angineuuka Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ja mieszkam blizej I mnie nie odwiedzasz :( Quote
marta1624 Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Ola dzięki :) Aga właśnie, pracę zawsze możesz zmienić :D Angi to ty nas nie odwiedzasz :( Quote
Erykowa Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ale super ! Fejsbukowym juz się zachwycałam :) Ale jestem tez pełna podziwu dla takiego stada,że tez się dogadują i nie ma spięć. Eryczek niestety zaczyna różki pokazywać :) choć bardzo delikatnie ;) Quote
Guest TyŚka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Oczopląsu można dostać od ilości psów :D Quote
łamAga Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Nie wykluczone ze i tak bede musiała zmienić prace :/ Quote
marta1624 Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Właśnie Aga, why? Angina czas kupić kagan :D Erykowa no na szczęście spięć nie ma ;) Taki ogólny spokój panuje, razem się bawią, wąchają, spacerują :) A Eryk pewnie się ogarnie :) Tyś fakt, zwłaszcza od ozików :D Quote
Guest TyŚka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Eeee to sielanka. U mnie co prawda między chłopakami też ostatnio sielsko, ale... to tylko dwa koguty, nie ma czym się chwalić :p Quote
Erykowa Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Kurcze,mam tam 40 km.Muszę się kiedyś wybrać.Nawet ostatnio przejeżdzałam obok ale raz na trasie z Bytomia a raz z Poznania :) Quote
marta1624 Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Erykowa- zapraszam :) No i niedługo Tychy :) Tyśka- przed spacerem pierwszy raz się strasznie spinałam, że Kajka na pewno odwali jakieś dominacyjne rzeczy :) A tu nigdy z żadnym psem problemów nie było, sielsko, przyjemnie :) W grupie w gruncie rzeczy łatwiej wszystko ogarnąć niż 2 psy- jakoś żaden nie ryzykuje kozaczenia :) Quote
marta1624 Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 I najlepsze jak jest na spacerze gdzie są podobne psy- który to mój :lol: Quote
łamAga Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 A dlatego że coraz czesciej słyszę że moją hale mają przenieśc jeszcze dalej niż mieli to zrobić , tam autobusy nawet nie dojeżdzają ehhhhh Quote
marta1624 Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Oj niefajnie Aga :( No wreszcie się chłodniej zrobiło, ale nie pada :( Za to o 18 byłyśmy umówione nad wodę ze znajomymi z mojego miasta (z kumplami Kajki- Aro, Bąblem, Ryżym, Dżekim i Aleksem) a tu zaczęło brzmieć i się chmurzyć... Więc odpuściliśmy :( Quote
Aleksa. Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ale lipa by była! ! Bo specjalnie małego tak wcześnie zostawiła s żeby mieć tą (tę? ) przedłużona umowę. .:( Quote
łamAga Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Ola bardzo nie fajnie by było ;( cały czas mam nadzieje ze z tym przeniesieniem tak daleko to tylko plotki są .... Marta może dzisiaj wam sie uda spacerek , u nas dzisiaj od rana znowu słonecznie ;) Quote
marta1624 Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 U mnie burzowo od rana. Ale byłam z psami 2h nad wodą, spotkałam znajomego z bokserem Nero, Kajka się wyjawiła a Lucek chciał co chwilę po nim skakać (on po nim też :D). Więc ostatecznie Kajka wybawiła się za piłką i pływaniem, a Lucek z Nero obskakiwaniem się :D Potem doszedł znajomy pan z czarnym psiakiem, takim wielkim, ale się z Luckiem nie polubił więc pan poszedł ;) Quote
łamAga Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Ale mimo wszystko spacerek udany <radocha> fajne macie spacerki , takie pełne psich przyjaciół :D Quote
marta1624 Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 No udany :) Tylko teraz Burza doszła i Kajka przerażona :/ Matko, czy ona kiedyś przestanie się bać to nie wiem :( No znajomych mamy trochę, nie powiem :) Teraz zaczęłam to doceniać, zwłaszcza że coraz nas więcej- na osiedlu szczeniaczkowo i całkiem fajni właściciele :) Jutro rano wybieramy się do Kazimierza bo szykuje się grupowo-psi spacer :) Quote
Ania :) Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Hej :) Ja wczoraj ubrałam psy, wychodze i słysze, że grzmi dosyć porządnie, ale mowie no niee psy się cieszą już, że pójda na spacer, to poszłam chociaż na te 20min, wróciłam, ledwo do domu weszłam i taaak zaczęło lać :P Quote
marta1624 Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Hejka Ania :) U mnie ciągle leje... Kurtka z lidla się przyda :) I Madzia hej :) Quote
Recommended Posts