Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Guest TyŚka
Posted

Niee, czarnuchy i czekolady najlepsze :D

Ja najbardziej kocham psy p. Justyny. Mam nadzieję, że jeszcze będzie hodowcą, jak będę decydowała się na papika :D

Posted

Aga ja planuję na 1 miejscu blue <3 Tyś ja mam kontakt na razie z jedną hodowczynią, ale papiś to najwcześniej za 2 lata- więc jest czas :) Dzisiejszy dzień mi pokazuję że Kaja nie jest gotowa na nowego papisia- mamy cały dzień Szilę, Kaja chodzi smutna, leży, nic ją nie cieszy- aż przykro patrzeć. A to tylko jeden dzień u mnie... Chociaż z Luckiem było tak 2 dni a potem się ustatkowało, więc może to też by się zmieniło :)

Guest TyŚka
Posted

Ja planuję za 2lata minimum... ale jak nie znajdę futrolubnej stancji to poczekam sobie do przeprowadzki do własnego domu (eee... jakieś 8lat? ;p), niemniej jednak hodowle upatrzone już mam, dwie-trzy, jedna mocno młodziutka, więc ją obserwuję :D. Nie lubię pleśniawy, tak samo jak nie podobają mi się psy z niebieskimi oczami, no fuj. :D

A jak Lucek zareagował na cieczkującą koleżankę?

Posted

O to widzę że planujemy w jednym czasie wstępnie :)

Z niebieskimi oczami średnio mi się podobają ;) Owsik to jedyną rasa która ewentualnie może takie mieć, ale... No wolałabym jednak zwykłe oczy :)

Lucek... Lucek się ugania i cieszy :D A ona lata za nim i go zaczepia. Na szczęście nie skacze po niej, jedynie biega i "dziubie" pyskiem. Ale wystarczy huknąć i spokój ;) Teraz wszystkie śpią. Było 1 spięcie między dziewczynami o piłkę, więc schowałam wszystkie i nie ma zabawy. Jeszcze 2,5h i idziemy na spacerek, potem odstawić Szilę :)

Posted

Ahh i Kajka już się ogarnęła, teraz normalnie się zachowuje, zaczepia, bawi się. Ale jest jedno miejsce gdzie Szila nie ma wstępu- łóżko. Tak samo było z Luckiem na początku, wtedy wyskakuje z warkotem.

Guest TyŚka
Posted

W końcu miejsce na wyrze jest tylko jedno - dla Kai :D

Ty to masz wesoło.

Posted

Oby :D Ja bym chciała już, ale wiem że to głupota :) Najpierw muszą mnie przyjąć do pracy a ja się muszę wczuć- pierwszy miesiąc to praca 8h dziennie od 10:00 więc słabo, łącznie z co drugą sobotą (a co druga szkoła). Ale jak się sprawdzę po miesiącu to zacznę pracę jak wszyscy tam, czyli zmianowa- 1 dzień 12h od 6:00 do 18:00, drugi nocka 12h od 18:00 do 6:00, potem 2 dni wolnego :) No i skończyć szkołę muszę :) Ale po tym, jak wszystko będzie dobrze do ogarnięcia, to się porozglądam po hodowlach i zapiszę na papisia <3 (oby tak wyszło :))