Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O! Zakupy udane widzę :) Niebieskie sówki śliczne! Ale w tych drugich szelkach moje ostatnio ulubione połączenie kolorków- niebieski z zielonym :) bardzo fajne! Obiecałam sobie przystopować z obrożami, ale kusi ten Kudłaty swoimi hafcikami...na dodatek nie mamy żadnej obroży z podszyciem softshell...no wstyd po prostu, trzeba to nadrobić ;)

Jesteś zadowolona z łańcuszka w obroży? Pewny (mocny) jest?

Guest TyŚka
Posted

Obroża mega, byłaby moją ulubioną :p

A footki, jeeej mieć tak blisko wodę - no zazdro :D

Posted

a mi zawsze ludzie próbowali wmówić że jamniki są leniwe

Mój nie :lol: jest dużo żywotniejszy od Kajki :D

O! Zakupy udane widzę :) Niebieskie sówki śliczne! Ale w tych drugich szelkach moje ostatnio ulubione połączenie kolorków- niebieski z zielonym :) bardzo fajne! Obiecałam sobie przystopować z obrożami, ale kusi ten Kudłaty swoimi hafcikami...na dodatek nie mamy żadnej obroży z podszyciem softshell...no wstyd po prostu, trzeba to nadrobić ;)
Jesteś zadowolona z łańcuszka w obroży? Pewny (mocny) jest?

Udane :) Dzięki :)
Softshell jest super, też moje pierwsze rzeczy z nim :)
Z obroży- dzisiaj przetestuję w cięższych warunkach. Łańcuszek jest krótki (mógłby byč troszkę dłuższy) i niezbyt masywny (zupełnie inny niż w obrożach z Dogstyle)- ale tu akurat prosiłam o delikatniejszy- mimo to wydaje sié mocny. Zrobię zdjęcia samej obroży.
Guest TyŚka
Posted

Nie znam leniwego jajnika :p

Zdaj relacji po testach obroży jak się sprawuje.

No wiem, że mam fajne, ale jednak do wody, w której można pływać mam 15km :p

Posted

O chyba przejdę się do Biedrony :D

Tyśka po 1 spacerze- na razie super :) Z haftem nic się nie stało, trochę brudny tylko. Przeciorana była po polach, chaszczach, błocie. Jeszcze tylko test wodny przed nami :)

Angina no myślę no :lol: Na razie myślę jak tu się dostać na dogtrekking do Miechowa bo nikt nie jedzie :/

Posted

A kiedy to? No ja mimo każdych chęci nie dam rady na dt jechać :(

W niedzielę ;) Miałam jechać że znajomym i teraz ni stąd ni zowąd zrezygnował :(
Wiem że masz tak a nie inaczej że zdrowiem

U mnie haft trzyma się super ;) obroża codziennego użytku :D juz trochę brudna to fakt xd

O to pociesza że przeżyje dłużej :)

jedno co mnie wkurza to fakt że biedronka prowadzi odzież a nie ma przymierzalni ....

No to fakt. Na szczęście ja mam albo S albo M, z reguły trafiam :)
Posted

Ja kiedyś też zawsze musiałam brać spodnie s a bluzki xs a teraz spodnie wzięłam M-ki i są dobre ale ciut luźne , jutro pojde po S-ki i jak beda małe to bede miała jak schudne :P

Posted

Ja własnie nie wiem ale wydaje mi się że skoro kosztują tylko 15 zł to jakaś przecena musi być .... byłam pozniej w biedronce koło mnie i ich nie było , więc jutro pojde do tej w której kupiłam a to ta biedronka która ma wszystkie rzeczy jakie nie zeszły w innych biedronkach poprzeceniane ;)