marta1624 Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Na pewno nie :D Madzia nie kłamie :D Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 No to na życzenie rashelek daję fotki naszej kolekcji "ubrankowej", jestem przerażona jej ilością :O Obroże (22 sztuki, 2 nie ma na zdjęciu. I nie doliczam kolcy i dławika). Szelki- 14 sztuk. Brakuje jednych na zdjęciu- Nie wiedziałam że tyle tego mam... Masakra.... (PS. Na 2 zdjęciu jest nowy rogz :D) Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 I zdjęcia z dzisiaj, jak jeszcze była wiosna (teraz mam zimę :() (W tle nasi "znajomi", łabędzie syczące :p) Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 14 par szelek :o Też jestem przerażona ;) Na pocieszenie siebie mam tylko to, że Kajkę prowadzę na szelkach zazwyczaj (tylko po co mi 22 obroże? :)) I ktoś wypuścił cieczkującą sukę w typie haszczakowatym, bez obroży, bez niczego. Charaker super :) Quote
angineuuka Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ja mam tylko 6 sztuk, z 30 obroz :P prowadze na max 5 ahah Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Ale mały ten fotel, specjalnie taki macie! :p Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Ja mam tylko 6 sztuk, z 30 obroz :P prowadze na max 5 ahah U mnie tak samo :D Ale szkoda mi sprzedawać, bo a nóż się przyda na innego psa... A nowe wzory tak przyciągają... ?Chociaż trochę już sprzedałam :D Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Które? Widziałam chyba u ciebie kiedyś tą turkusową (7 od prawej, na 1 zdjęciu). Która jeszcze? Truskawki? :) Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Super fotki <3 Kajeczka <3 a ktoś ma niezle pomysly wypuszczajac cieczkującego psa samego n dwór :/ też mam zdjecie Nerona na za małym łóżku :D jak jeszcze miał swoje :D ale nie wiem gdzie ta fotka jest :P ale padłam jak zobaczyłam Twoją kolekcje ja chce taką obroze dla Nerona jaką masz , trzecia od lewej na pierwszym zdjęciu <3 czaje sie na nia na każdej wystawie :D Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Tak :D mam tez czerwona skore :D Najładniejsze :D Super fotki <3 Kajeczka <3 a ktoś ma niezle pomysly wypuszczajac cieczkującego psa samego n dwór :/ też mam zdjecie Nerona na za małym łóżku :D jak jeszcze miał swoje :D ale nie wiem gdzie ta fotka jest :P ale padłam jak zobaczyłam Twoją kolekcje ja chce taką obroze dla Nerona jaką masz , trzecia od lewej na pierwszym zdjęciu <3 czaje sie na nia na każdej wystawie :D Dziękuję <3 No, jeszcze kundelek mały za nią latał, ale nie dało się go odgonić bo ona za nim zaraz leciała, chyba się znają... Nie tylko ty padłaś :) Ja ostatnio na wystawie kupiłam, ale za duża trochę....I mam dylemat czy sprzedać i się rozglądać za mniejszą, czy dorobić dziurkę (ale tu mam dylemat czy rączka się będzie wysuwać... Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 A jaki masz rozmiar tej obroży ? Neron ma w karku 60 cm , gdybys sprzedawała to mogła bym się skusić na nią :D Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Ja mam L (z aukcji od 48-60cm) ;) Dla was jak 60cm to nie wiem czy L, czy już XL... Moja ma ok. 45cm żeby nie przeszła przez łeb, ale ta miała przechodzić- co z tego jak aż za bardzo przechodzi :( Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 hmmm kurcze to sama nie wiem czy Neronowi była by dobra , ja mam zawsze z rozmiarami problem .... Neron jest na prawde dużym psem i w sklepie nie moge powiedziec np ze chce obroze dla Onka samca bo na pewno bedzie za mała , z kagancem tez zawsze mam problem :/ Quote
angineuuka Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ja zawsze biore pomiedzy :D nawet nie wiem ile moje suki wlasciwie maja w szyi :p Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 No ja myślałam że ta będzie pasować idealnie- liczyłam na 2-3cm luzu ;) A tu za duża :/ Aga no duże karczycho ma, nie spodziewałam się :) Angina masz wymiarowe psy widać :) Znaczy suki :D Quote
Guest TyŚka Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ja też nie wiem, ile kundel ma w obroży i ile na szelki :p Zawsze trafiam z rozmiarem ;) A Ty to wariatką jesteś, w życiu nie dorobiłabym się tylu szelek i obroży! Hahaha, fotka w fotelu najlepsza. Co do malmanki... jesteś pewna, że ma dom? Quote
Recommended Posts