Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekamy na fotki!

Ja Miczkę dopiero teraz zebrałam się, żeby wykąpać... A szampon od października kupowałam :lol: Ostatni raz była kąpana w szamponie w maju przy strzyżeniu, potem tylko podczas pływania :D

Posted

Nie na łóżku z tego co słyszałam, albo zrozumiałam

Ale koło łóżka śpi, a to się nosi...

A ja się biorę za kąpiel psa już ponad miesiąc :oops:
Ale z takim podejściem do sprawy jak mam ostatnio, to do wiosny tego nie zrobię :siara:

Ja planuje w lato :D Chociaż zapewne też mi zejdzie do jesieni....

Czekamy na fotki!
Ja Miczkę dopiero teraz zebrałam się, żeby wykąpać... A szampon od października kupowałam :lol: Ostatni raz była kąpana w szamponie w maju przy strzyżeniu, potem tylko podczas pływania :D

Moja w tym roku była raz kąpana :siara:

Wczoraj nie zdążyłam dać fotek bo padłam, a dzisiaj i jutro szkoła, więc niestety dopiero w poniedziałek :( Ale spróbuje na zajęciach dodać po jednym :)
Posted

Hejka laski :) Zajęcia do 20....

Tak więc 16:10 miałam pociąg :diabloti: Teraz wróciłam ze spacerku, niestety cały dzień pada :pissed: I egzamin napisałam, można było z notatkami :grins:

Posted

z notatkami, hmmm w całej studenckiej historii tylko 1 taki egzamin miałam ;c

Uuuu to ja już 5 takich oficjalnych z notatkami. W tym roku jeszcze jeden taki. Bo nieoficjalnie to każdy egzamin piszę z notatkami lub netem :D
Posted

A spoko, dzisiaj też przyjechałam po 16 bo nas zwolnili o 15:20, i nie chciało mi się czekać na angielski na 18:00, a i tak wczoraj powiedziałam że mnie nie będzie na zajęciach (bo miałam mieć seminarium, to nic że odwołane :D). I wywalili nas z sali bo gadaliśmy za głośno w 4 osoby :loveu: I mamy do zrobienia projekt na tą środę, którego nic nie ogarniam :D No ciekawie jest... :D

Posted

To powodzenia :evil_lol:

Nie dziękuję :) A teraz zamiast robić projekt to oglądam Masterchefa :)

Heeej :D

Hej :) Tyś zamordować to mało, ta onka mi siedzi w głowie :mdleje: Ale rodzice w życiu się nie zgodzą, nawet na DT :(
Posted

Hej :) Tyś zamordować to mało, ta onka mi siedzi w głowie :mdleje: Ale rodzice w życiu się nie zgodzą, nawet na DT :(

Myśl, myśl! Pokaż fotki, powiedz że o taką laskę będa się domki bić. A potem przez przypadek, że zostaje :p. Bo kurka, szkoda by młoa skończyła jako pies łańcuchowy... lub maszynka do rozmnażania... Sama o niej myślę, ale nie mam gdzie jej wcisnąć, już zbankrutowałam na swoich tymczasach...

Posted

A ja zaraz idę spać :peace:

To ja już dobranoc napiszę :)

Myśl, myśl! Pokaż fotki, powiedz że o taką laskę będa się domki bić. A potem przez przypadek, że zostaje :p. Bo kurka, szkoda by młoa skończyła jako pies łańcuchowy... lub maszynka do rozmnażania... Sama o niej myślę, ale nie mam gdzie jej wcisnąć, już zbankrutowałam na swoich tymczasach...

Myślę, ale jest bardzo ciężko :( Tacie pokazałam to mówi że ładna i pewnie zaraz znajdzie dobry domek, i że "wszystkich psów nie uratuję, a nasza 2 nam wystarczy". Ale spróbuję ją tu poogłaszać, może akurat, bo śliczna jest ;)
Posted

To ja już dobranoc napiszę :)

Myślę, ale jest bardzo ciężko :( Tacie pokazałam to mówi że ładna i pewnie zaraz znajdzie dobry domek, i że "wszystkich psów nie uratuję, a nasza 2 nam wystarczy". Ale spróbuję ją tu poogłaszać, może akurat, bo śliczna jest ;)

To dobranoc :)

Śliczna, to mało powiedziane :loveu:

Przypomina mi umaszczeniem moją Tiamat :loveu: