ola.przybysz Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Tylko parę godzin pewnie do 16 Nie no pewnie ty i tak czuć nie bd bo przez weekend nie bd cie w domu Quote
marta1624 Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Tylko parę godzin pewnie do 16 Nie no pewnie ty i tak czuć nie bd bo przez weekend nie bd cie w domu Eee to krótko :D Ale ze mną śpi :p Quote
ola.przybysz Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Nie na łóżku z tego co słyszałam, albo zrozumiałam Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 A ja się biorę za kąpiel psa już ponad miesiąc :oops: Ale z takim podejściem do sprawy jak mam ostatnio, to do wiosny tego nie zrobię :siara: Quote
rashelek Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Czekamy na fotki! Ja Miczkę dopiero teraz zebrałam się, żeby wykąpać... A szampon od października kupowałam :lol: Ostatni raz była kąpana w szamponie w maju przy strzyżeniu, potem tylko podczas pływania :D Quote
marta1624 Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Nie na łóżku z tego co słyszałam, albo zrozumiałam Ale koło łóżka śpi, a to się nosi... A ja się biorę za kąpiel psa już ponad miesiąc :oops: Ale z takim podejściem do sprawy jak mam ostatnio, to do wiosny tego nie zrobię :siara: Ja planuje w lato :D Chociaż zapewne też mi zejdzie do jesieni.... Czekamy na fotki! Ja Miczkę dopiero teraz zebrałam się, żeby wykąpać... A szampon od października kupowałam :lol: Ostatni raz była kąpana w szamponie w maju przy strzyżeniu, potem tylko podczas pływania :D Moja w tym roku była raz kąpana :siara: Wczoraj nie zdążyłam dać fotek bo padłam, a dzisiaj i jutro szkoła, więc niestety dopiero w poniedziałek :( Ale spróbuje na zajęciach dodać po jednym :) Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Uczennico, ty się ucz, a nie myśl o wstawianiu fotek :eviltong: Quote
ola.przybysz Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 "Ale koło łóżka śpi, a to się nosi..." Oj tam nosi się, nic ci nie bd :P Quote
marta1624 Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Hejka laski :) Zajęcia do 20.... Tak więc 16:10 miałam pociąg :diabloti: Teraz wróciłam ze spacerku, niestety cały dzień pada :pissed: I egzamin napisałam, można było z notatkami :grins: Quote
junoo Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 z notatkami, hmmm w całej studenckiej historii tylko 1 taki egzamin miałam ;c Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 z notatkami, hmmm w całej studenckiej historii tylko 1 taki egzamin miałam ;c Uuuu to ja już 5 takich oficjalnych z notatkami. W tym roku jeszcze jeden taki. Bo nieoficjalnie to każdy egzamin piszę z notatkami lub netem :D Quote
Erykowa Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 To dobrej oceny z egzaminu życzę. U nas też pogoda kiepska,cały tydzień ciemno i mży :( Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Nie dziękuję :) U mnie też niestety :( Teraz jak jestem w szkole to mi tak nie przeszkadza, ale jak jutro będę mieć wolne to wolałabym bez deszczu :) Quote
*Magda* Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Cześć :) Jak tam po weekendzie w szkole? Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 A spoko, dzisiaj też przyjechałam po 16 bo nas zwolnili o 15:20, i nie chciało mi się czekać na angielski na 18:00, a i tak wczoraj powiedziałam że mnie nie będzie na zajęciach (bo miałam mieć seminarium, to nic że odwołane :D). I wywalili nas z sali bo gadaliśmy za głośno w 4 osoby :loveu: I mamy do zrobienia projekt na tą środę, którego nic nie ogarniam :D No ciekawie jest... :D Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 To powodzenia :evil_lol: Nie dziękuję :) A teraz zamiast robić projekt to oglądam Masterchefa :) Heeej :D Hej :) Tyś zamordować to mało, ta onka mi siedzi w głowie :mdleje: Ale rodzice w życiu się nie zgodzą, nawet na DT :( Quote
Guest TyŚka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Hej :) Tyś zamordować to mało, ta onka mi siedzi w głowie :mdleje: Ale rodzice w życiu się nie zgodzą, nawet na DT :( Myśl, myśl! Pokaż fotki, powiedz że o taką laskę będa się domki bić. A potem przez przypadek, że zostaje :p. Bo kurka, szkoda by młoa skończyła jako pies łańcuchowy... lub maszynka do rozmnażania... Sama o niej myślę, ale nie mam gdzie jej wcisnąć, już zbankrutowałam na swoich tymczasach... Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 A ja zaraz idę spać :peace:To ja już dobranoc napiszę :) Myśl, myśl! Pokaż fotki, powiedz że o taką laskę będa się domki bić. A potem przez przypadek, że zostaje :p. Bo kurka, szkoda by młoa skończyła jako pies łańcuchowy... lub maszynka do rozmnażania... Sama o niej myślę, ale nie mam gdzie jej wcisnąć, już zbankrutowałam na swoich tymczasach... Myślę, ale jest bardzo ciężko :( Tacie pokazałam to mówi że ładna i pewnie zaraz znajdzie dobry domek, i że "wszystkich psów nie uratuję, a nasza 2 nam wystarczy". Ale spróbuję ją tu poogłaszać, może akurat, bo śliczna jest ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 To ja już dobranoc napiszę :) Myślę, ale jest bardzo ciężko :( Tacie pokazałam to mówi że ładna i pewnie zaraz znajdzie dobry domek, i że "wszystkich psów nie uratuję, a nasza 2 nam wystarczy". Ale spróbuję ją tu poogłaszać, może akurat, bo śliczna jest ;) To dobranoc :) Śliczna, to mało powiedziane :loveu: Przypomina mi umaszczeniem moją Tiamat :loveu: Quote
Recommended Posts