Guest TyŚka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 A ja mam w domy pryzgody Tomka, hyhy :D Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Przyszła paczka z kołem dla choma :) I byliśmy na spacerku, dzisiaj chyba jakiś dzień psiarzy bo pełno ich na mieście. Na szczęście sami znajomi kumple, to Kajka się wyszalała :) Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Kołowrotek drewniany :) Odkupiłam od dziewczyny z forum o chomikach, w prezencie dla małego :) Wyszło tanio, a jest cichy, i efekt super :) Quote
*Magda* Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Chciałam kupić Tymkowi klasykę "Tytus, Romek i Atomek" albo "Kajko i Kokosz", ale ponoć Tymek nie interesuje się komiksami :lookarou: Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Ehh to aż dziwne, komiksy raczej większość lubi ;) Quote
Guest TyŚka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 chciałam żebyś się pochwaliła, a nie go opisała :p Quote
junoo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 A mój Lucjan podziękował za kołowrotki :c No ale to przez te łapki tylne. Musze robić po prostu dłuższe wybiegi i tym mu wynagradzać walke z kalectwem. I tak jest bardzo dzielnym chomiczkiem <3 Quote
marta1624 Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 A mój Lucjan podziękował za kołowrotki :c No ale to przez te łapki tylne. Musze robić po prostu dłuższe wybiegi i tym mu wynagradzać walke z kalectwem. I tak jest bardzo dzielnym chomiczkiem <3 Twój przynajmniej lubi wybiegi ;) A mój nic, tylko w klatce chce siedzieć, zazwyczaj na wybiegu tylko śpi :/ chciałam żebyś się pochwaliła, a nie go opisała :p Pochwałę się wieczorkiem :D Doberek :) Hejka :) Dzisiaj gorąco jak... Quote
rashelek Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 A fotki ze spacerków gdzie? :P Haha po Chomisiu widać, że sportowiec z niego :evil_lol: Quote
marta1624 Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 siemka :) Ellllo :) A fotki ze spacerków gdzie? :P Haha po Chomisiu widać, że sportowiec z niego :evil_lol: Fotek nie ma :p Jakieś tam mam, ale nie z tego spacerku i trzeba by je odgrzebywać :D A sportowiec... No urodzony :D Spaślak :p dobry :) Hejka :) Quote
marta1624 Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Ale tu spokojnie.... To ja napisze Hejka :) I mam fotki! :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 No to na co czekasz? :mad: Dawaj foty :D Quote
marta1624 Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Czekam na wolny komputer :D I byłam po tatę na spacerze, dobry uczynek :D A jutro szkoła :( Quote
marta1624 Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Nie tylko ty masz jutro szkołę :P Ty się nie liczysz, masz krótko :p A ja od 8 do 20 :pissed: Quote
kalyna Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Muahahaha a ja jutro mam wolne.. ale chyba jadę na jakieś zakupy :P za to za tydzień się trochę pomęczę :P Quote
marta1624 Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Muahahaha a ja jutro mam wolne.. ale chyba jadę na jakieś zakupy :P za to za tydzień się trochę pomęczę :P A ja za tydzień mam wolne :megagrin: Co mnie bardzo cieszy :D no ja do 16... teoretycznie Ja do 20 też teoretycznie :grins: Pewnie pojadę tym pociągiem po 17 :siara: Za to jutro się nie urwę bo seminarium :pissed: Z nowości- mój pies śmierdzi. Strasznie śmierdzi.... Rowy z Tomciem są nie dla mojego nosa :D Quote
ola.przybysz Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 A ile razy zerka śmierdziała? a Lucek? o matko nie zliczę Quote
ola.przybysz Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 "Ja do 20 też teoretycznie :grins: Pewnie pojadę tym pociągiem po 17 :siara: Za to jutro się nie urwę bo seminarium :pissed:" A ja jutro do pracy po szkole lece Quote
marta1624 Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 A ile razy zerka śmierdziała? a Lucek? o matko nie zliczę Wiem, ale czekam aż wywietrzeje :D Nie chce mi się jej prać, bo w poniedziałek znowu idziemy, więc bez sensu :p A ja jutro do pracy po szkole lece O kurde nieźle. Do której? Quote
Recommended Posts