*Magda* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Zawsze możesz rodzicom "pomóc" i będzie siostra/brat :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 E tam, nigdy nie jest za późno :P Jak to nie ? :megagrin: chyba, że dla faceta :megagrin: :laugh2_2: Quote
angineuuka Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja tam zawsze chciałam mieć starszego brata ;c Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 EJ no, mój tata lepiej niech się mamy trzyma :lmaa: Wolę siostry/brata nie mieć, niż rodziny :p Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Ja tam zawsze chciałam mieć starszego brata ;c To tego już na pewno nie da się załatwić :( Moją siostrę jeszcze, jeszcze... Ale też ciężko Quote
angineuuka Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Może mam jakiegoś brata na boku haha Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Może mam jakiegoś brata na boku haha Spytaj taty :D Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Może mam jakiegoś brata na boku haha No chyba że tak :p A tak swoją drogą... Kumpela zawsze chciała starszą siostrę... I się okazało po latach że jej tata ma nieślubną córkę :-o Więc zdarza się :) Quote
angineuuka Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 13zł, tak Monice wysyłałam :) A odbieram chyba (bo na 2 paczki czekam :)) prezenty z konkursu :) A poza tym ma dojść kołowrotek (używany, ale drewniany :))to ja na trzy czekam :p Quote
Aleksa. Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja na dwie ;p powinny byc jutro :jumpie: Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 A ja czekam, żeby wysłać paczkę :eviltong: Quote
junoo Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Witamy :jumpie: Cudne zwierzaki - przeczytałam pierwszy post resztę podle ominę i czekam na nowości ;) Będzę wpadać w odwiedzinki :megagrin: Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Ale wszyscy zapaczkowani :D Angina ty czekasz na ciekawe rzeczy czytałam :grins: Pochwal się jak przyjdą :D A ja muszę 2 paczki na razie wysłać :D Witamy :jumpie: Cudne zwierzaki - przeczytałam pierwszy post resztę podle ominę i czekam na nowości ;) Będzę wpadać w odwiedzinki :megagrin:Witam i zapraszam :) Na 1 stronie brakuje chomika, bo doszedł nie tak dawno a ja leń żeby aktualizować :D Quote
rashelek Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 A myślałam, że tylko ja o tej porze będę na dogo :evil_lol: Co do rodzeństwa to jest wszystko fajnie, ale jak nie ma za dużej różnicy wieku... Między mną a moim bratem jest 11 lat i bardziej go muszę niańczyć niż złapać jakiś kontakt, także jest to irytujące :P Paczkę muszę dzisiaj wysłać też, ale coś mi nie będzie po drodze na pocztę. I niestety na żadną nie czekam :< Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Haha ja nieraz wchodzę o dzikich godzinach :D Może ktoś ci coś wyśle :D Ja jak sprzedam te wszystkie rzeczy to mam cel- kupić piłkę ażurową :D Bo w oszczędnościach to pustki :( Quote
rashelek Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Nooo ja też, jak rano trzeba wcześniej wstać :lol: Ooo piłkę ażurową też mam w planach kupić. Tylko albo uda mi się pod koniec listopada, albo dopiero na wakacje ;) Napisałam do Ciebie na fejsie w sprawie tego koła :) Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Odpisałam :) I doszły prezenty z comfy :) Quote
*Magda* Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Co do rodzeństwa to jest wszystko fajnie, ale jak nie ma za dużej różnicy wieku... Między mną a moim bratem jest 11 lat i bardziej go muszę niańczyć niż złapać jakiś kontakt, także jest to irytujące :P Ja mam siostrę 9 lat młodszą, więc znam ten ból ;) I naprawdę, dopiero nie dawno się dogadałyśmy, więc wszystko przed Tobą :) Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Ale ładna pogoda :loveu: I kanapa ma dzisiaj przyjechać :D Quote
*Magda* Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 U mnie też dziś ładnie, a ja właśnie muszę wychodzić po jedzenie dla kota, a potem prosto do pracy :( Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Ej mamusiu nie łam się :) W weekend może będzie ciepło, a ja będę w szkole od 8 do 20 (i to z egzaminem :pissed:). Tak na pocieszenie :) 1 Quote
Recommended Posts