Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może mam jakiegoś brata na boku haha

No chyba że tak :p

A tak swoją drogą... Kumpela zawsze chciała starszą siostrę... I się okazało po latach że jej tata ma nieślubną córkę :-o Więc zdarza się :)
Posted

13zł, tak Monice wysyłałam :)
A odbieram chyba (bo na 2 paczki czekam :)) prezenty z konkursu :) A poza tym ma dojść kołowrotek (używany, ale drewniany :))

to ja na trzy czekam :p
Posted

Ale wszyscy zapaczkowani :D Angina ty czekasz na ciekawe rzeczy czytałam :grins: Pochwal się jak przyjdą :D

A ja muszę 2 paczki na razie wysłać :D

Witamy :jumpie:
Cudne zwierzaki - przeczytałam pierwszy post resztę podle ominę i czekam na nowości ;)
Będzę wpadać w odwiedzinki :megagrin:

Witam i zapraszam :)
Na 1 stronie brakuje chomika, bo doszedł nie tak dawno a ja leń żeby aktualizować :D
Posted

A myślałam, że tylko ja o tej porze będę na dogo :evil_lol:

Co do rodzeństwa to jest wszystko fajnie, ale jak nie ma za dużej różnicy wieku... Między mną a moim bratem jest 11 lat i bardziej go muszę niańczyć niż złapać jakiś kontakt, także jest to irytujące :P

Paczkę muszę dzisiaj wysłać też, ale coś mi nie będzie po drodze na pocztę. I niestety na żadną nie czekam :<

Posted

Haha ja nieraz wchodzę o dzikich godzinach :D

Może ktoś ci coś wyśle :D Ja jak sprzedam te wszystkie rzeczy to mam cel- kupić piłkę ażurową :D Bo w oszczędnościach to pustki :(

Posted

Nooo ja też, jak rano trzeba wcześniej wstać :lol:

Ooo piłkę ażurową też mam w planach kupić. Tylko albo uda mi się pod koniec listopada, albo dopiero na wakacje ;)

Napisałam do Ciebie na fejsie w sprawie tego koła :)

Posted

Co do rodzeństwa to jest wszystko fajnie, ale jak nie ma za dużej różnicy wieku... Między mną a moim bratem jest 11 lat i bardziej go muszę niańczyć niż złapać jakiś kontakt, także jest to irytujące :P

Ja mam siostrę 9 lat młodszą, więc znam ten ból ;)

I naprawdę, dopiero nie dawno się dogadałyśmy, więc wszystko przed Tobą :)