Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miała już swój wiek, były 2 faliste ale jego dziewczyna odeszła już jakiś czas temu, a on został. A że więcej Ptaszyn nie chciałam to mieszkał ze sztuczną papugą, którą wielbił :) No i z wiekiem wychodziły mu narośla, mało się ruszał... Ale już wiek miał spory, nawet nie pamiętam kiedy do nas doszedł.

Szynszyle też chciałam, póki nie pojechałam do dziewczyny kuzyna i nie zobaczyłam jej "wyczynów" :D Ale ty z Qwendi zaprawiona jesteś, to cię nie zaskoczy :)

A świnie kiedyś chciałam, tylko za bardzo warunków nie było w bloku na świnie i królika. A teraz.... :grins: Ale rodzice to chyba zawał by mieli :D

Posted

Ale superaśne zdjęcia, widać że Kajka z goldenką to najlepsiejsze przyjaciółki :grins: Ijak ząbki pięknie prezentują :loveu:

Przykro mi z powodu papużki... Ile miała latek?

Mnie się baaardzo papugi podobają, ale mama mi je skutecznie obrzydza, że się drą i w ogóle... :P A mnie już wystarczy, że pies się drze :lol:

Martuś, masz Ultra Ball, prawda? Miękka jest ta piłka, może ją pies pomemłać?

Posted

Ale superaśne zdjęcia, widać że Kajka z goldenką to najlepsiejsze przyjaciółki :grins: Ijak ząbki pięknie prezentują :loveu:
Przykro mi z powodu papużki... Ile miała latek?
Mnie się baaardzo papugi podobają, ale mama mi je skutecznie obrzydza, że się drą i w ogóle... :P A mnie już wystarczy, że pies się drze :lol:

Martuś, masz Ultra Ball, prawda? Miękka jest ta piłka, może ją pies pomemłać?

No, to najlepsze siostry :D

Moja papuga ile miała.... Nie mam pojęcia ;) Była odkąd pamiętam, na pewno długo :)

A ultra ball mam, moja daje radę ją memłać ale jest raczej twardsza. Lucek nie da rady, a waży 10kg. Ja ją zginam, ale trochę siły jednak potrzeba, nie jest łatwo :) Jeśli dla Miczki to myślę że może mieć problem ze swobodnym memłaniem :)
Posted

raczej by się z kotami nie polubiła taka szynszyla :D

Śmieszniej jakby to szynszyla była górą :D

A tak serio to nie wiem jak się dogadują kociaki z gryzoniowatymi większej wagi :) Pewnie od kota zależy :)
Posted

Masz koty łowne? A na zdjęciach takie spokojne i leniwe się wydają :D

tak , a niech tylko jakis ptaszek jest za oknem to tak "szczekają" i sie wpatrują że pół godziny potrafia z oka nie spuścić a ogonami to wszystko z parapetu stracą tak machają nimi ....

Posted

A ja mam łownego kota i ....

.... psa :mdleje:

Tora upolowała dziś mysz na podwórku :watpliwy:

Posted

Świetne fotki Kajkowo-goldeniaste :D

Co do szynszyli... Mojego się boją koty, a ten nie zawaha się zaatakować. Szynszyle to wbrew pozorom waleczne zwierzaki, więc u nas na ban byłoaby wojna, gdybyśmy nie izolowali kotów od szyszki... Także nie polecam, jeśli ktoś ma łowne, terytorialne zwierzaki, kocha przestrzeń oraz drewniane meble :D

Posted

Haha Madzia to u mnie Tora miałaby co robić :p Ale że Lumpek? W życiu bym nie pomyślała :-o Tyś dzięki :) No właśnie z tym drewnem to idealnie powiedziane... U tamtej dziewczyny za wiele to z drewna nie zostało :D Ale o waleczności nie miałam się okazji przekonywać :) PS. Ty masz szylka? :-o

Posted

Buhahaha... mój Filip też poluje...

zawsze do domu przynosi podgniłe liście :D

Posted

Lumpek poluje na wszystko co się rusza ;) Nie ważne czy to światło latarki, mucha, pająk czy mysz :D

No to Lumpek u mnie też by miał zajęcie :D

Buhahaha... mój Filip też poluje...

zawsze do domu przynosi podgniłe liście :D

Oj tam, on się zna :p To ty się czepasz :p

Byłam na cmentarzu, wieczorem taka ilość zapalonych zniczy jest obłędna...
Posted

dokładnie , mi było nawet gorąco bym powiedziała , miałam taka kurtke przeciwwiatrową i sie zgrzałam jak nie wiem :) a mamy 9 stoni więc na ta godzine to chyba sporo ;)

Posted

Nooo, u mnie właśnie też cieplutko :) Miałam gruby polar i kurtkę, to aż się rozpięłam bo było mi ciepło :) I przy okazji zaliczyłyśmy spacer godzinny, żeby wykorzystać pogodę :D

Posted

Mi w ogóle dzisiaj cały czas gorąco , co chwile każdego pytałam " wam tez tak gorąco czy tylko mnie " :D bo wszyscy na długie rękawy a ja porozbierana do krótkiego i ciekło ze mnie normalnie , w ogóle tak sie dziwnie czuje słabo jakoś a brat do mnie " Paulina tak sie czuła godzine przed porodem " :D temu to się zarty trzymaja zawsze :P