marta1624 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Miała już swój wiek, były 2 faliste ale jego dziewczyna odeszła już jakiś czas temu, a on został. A że więcej Ptaszyn nie chciałam to mieszkał ze sztuczną papugą, którą wielbił :) No i z wiekiem wychodziły mu narośla, mało się ruszał... Ale już wiek miał spory, nawet nie pamiętam kiedy do nas doszedł. Szynszyle też chciałam, póki nie pojechałam do dziewczyny kuzyna i nie zobaczyłam jej "wyczynów" :D Ale ty z Qwendi zaprawiona jesteś, to cię nie zaskoczy :) A świnie kiedyś chciałam, tylko za bardzo warunków nie było w bloku na świnie i królika. A teraz.... :grins: Ale rodzice to chyba zawał by mieli :D Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 ehhh szkoda .... myśle że przy Qwendi każde zwierze było by super :D Quote
rashelek Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ale superaśne zdjęcia, widać że Kajka z goldenką to najlepsiejsze przyjaciółki :grins: Ijak ząbki pięknie prezentują :loveu: Przykro mi z powodu papużki... Ile miała latek? Mnie się baaardzo papugi podobają, ale mama mi je skutecznie obrzydza, że się drą i w ogóle... :P A mnie już wystarczy, że pies się drze :lol: Martuś, masz Ultra Ball, prawda? Miękka jest ta piłka, może ją pies pomemłać? Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 No aż tak ta konkretna nie niszczy jak Qwendi :D Więc możesz śmiało gryzoniowate kupować :grins: Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 No aż tak ta konkretna nie niszczy jak Qwendi :D Więc możesz śmiało gryzoniowate kupować :grins: raczej by się z kotami nie polubiła taka szynszyla :D Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Ale superaśne zdjęcia, widać że Kajka z goldenką to najlepsiejsze przyjaciółki :grins: Ijak ząbki pięknie prezentują :loveu: Przykro mi z powodu papużki... Ile miała latek? Mnie się baaardzo papugi podobają, ale mama mi je skutecznie obrzydza, że się drą i w ogóle... :P A mnie już wystarczy, że pies się drze :lol: Martuś, masz Ultra Ball, prawda? Miękka jest ta piłka, może ją pies pomemłać? No, to najlepsze siostry :D Moja papuga ile miała.... Nie mam pojęcia ;) Była odkąd pamiętam, na pewno długo :) A ultra ball mam, moja daje radę ją memłać ale jest raczej twardsza. Lucek nie da rady, a waży 10kg. Ja ją zginam, ale trochę siły jednak potrzeba, nie jest łatwo :) Jeśli dla Miczki to myślę że może mieć problem ze swobodnym memłaniem :) Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 raczej by się z kotami nie polubiła taka szynszyla :D Śmieszniej jakby to szynszyla była górą :D A tak serio to nie wiem jak się dogadują kociaki z gryzoniowatymi większej wagi :) Pewnie od kota zależy :) Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 hejka ;) Jak każde wierze pewnie są w stanie sie zaakceptować ale nasze koty są bardzo " łowne" więc sądze że raczej było by polowanko .... Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Masz koty łowne? A na zdjęciach takie spokojne i leniwe się wydają :D Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Masz koty łowne? A na zdjęciach takie spokojne i leniwe się wydają :D tak , a niech tylko jakis ptaszek jest za oknem to tak "szczekają" i sie wpatrują że pół godziny potrafia z oka nie spuścić a ogonami to wszystko z parapetu stracą tak machają nimi .... Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Nie no to nie wyglądają na takie :) Takie słodziaki na fotkach :loveu: Dobra, czas skoczyć na rower z psami :D Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ja były wypuszczane to nie raz nam ptaszki znosiły do domu ale tylko jednego dało sie uratowac ;) to przyjemnego wypadu :D Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Już wróciłam :) Objechaliśmy całe nasze pola, spotkaliśmy znajomą dziewczynkę ze swoim psem (niestety, Lucek psów nie akceptuje więc się tylko minęliśmy :)). Quote
*Magda* Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 A ja mam łownego kota i .... .... psa :mdleje: Tora upolowała dziś mysz na podwórku :watpliwy: Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Świetne fotki Kajkowo-goldeniaste :D Co do szynszyli... Mojego się boją koty, a ten nie zawaha się zaatakować. Szynszyle to wbrew pozorom waleczne zwierzaki, więc u nas na ban byłoaby wojna, gdybyśmy nie izolowali kotów od szyszki... Także nie polecam, jeśli ktoś ma łowne, terytorialne zwierzaki, kocha przestrzeń oraz drewniane meble :D Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Haha Madzia to u mnie Tora miałaby co robić :p Ale że Lumpek? W życiu bym nie pomyślała :-o Tyś dzięki :) No właśnie z tym drewnem to idealnie powiedziane... U tamtej dziewczyny za wiele to z drewna nie zostało :D Ale o waleczności nie miałam się okazji przekonywać :) PS. Ty masz szylka? :-o Quote
*Magda* Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Lumpek poluje na wszystko co się rusza ;) Nie ważne czy to światło latarki, mucha, pająk czy mysz :D Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Buhahaha... mój Filip też poluje... zawsze do domu przynosi podgniłe liście :D Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Lumpek poluje na wszystko co się rusza ;) Nie ważne czy to światło latarki, mucha, pająk czy mysz :DNo to Lumpek u mnie też by miał zajęcie :D Buhahaha... mój Filip też poluje... zawsze do domu przynosi podgniłe liście :D Oj tam, on się zna :p To ty się czepasz :p Byłam na cmentarzu, wieczorem taka ilość zapalonych zniczy jest obłędna... Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 I nawet cieplej się zrobiło jak w południu :) Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 dokładnie , mi było nawet gorąco bym powiedziała , miałam taka kurtke przeciwwiatrową i sie zgrzałam jak nie wiem :) a mamy 9 stoni więc na ta godzine to chyba sporo ;) Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Nooo, u mnie właśnie też cieplutko :) Miałam gruby polar i kurtkę, to aż się rozpięłam bo było mi ciepło :) I przy okazji zaliczyłyśmy spacer godzinny, żeby wykorzystać pogodę :D Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Mi w ogóle dzisiaj cały czas gorąco , co chwile każdego pytałam " wam tez tak gorąco czy tylko mnie " :D bo wszyscy na długie rękawy a ja porozbierana do krótkiego i ciekło ze mnie normalnie , w ogóle tak sie dziwnie czuje słabo jakoś a brat do mnie " Paulina tak sie czuła godzine przed porodem " :D temu to się zarty trzymaja zawsze :P Quote
marta1624 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Agua, nawet nie strasz :lmaa: Może faktycznie tuż tuż? Quote
Recommended Posts