*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Gorzej jak nie zacznie :P Zaufaj mi, że długo nie wytrzyma :megagrin: :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Zaufaj mi, że długo nie wytrzyma :megagrin: :megagrin: Biedny Bodzian, tortury go czekają :D Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Biedny Bodzian, tortury go czekają :D Ale jakie przyjemne :siara: Quote
marta1624 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Ale jakie przyjemne :siara: Jesteś okrutna :p Quote
rashelek Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ale z Was pierdoooły, już sama nie wiem na co odpisywać :lol: Quote
Erykowa Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Hej witam się tylko,króciutko trochę czytam i znikam bo czasu barak Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Jesteś okrutna :P Ja?? :evil_lol: Hahaha Magda jesteś wielka :P Wiem :grins: Ale z Was pierdoooły, już sama nie wiem na co odpisywać :lol: Możesz odpisać na wszystko ;) Quote
marta1624 Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Hejka wszystkim :) Byliśmy dzisiaj w meblowym,i domówiliśmy jeszcze komodę :) A potem z psami na rowerze, Lucek nie ogarnia niczego, pół spaceru go nie widziałam bo leciał kilometry przed nami :lmaa: A jutro idę na spacer z kol i Szagim a potem z kol z goldenką, mam nadzieję na foty :) Quote
marta1624 Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Ja?? :evil_lol: Wiem :grins: Możesz odpisać na wszystko ;) Ty :p A z tym wielka... Aż tyle ważysz? :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ty :P A z tym wielka... Aż tyle ważysz? :diabloti: Mało na pewno nie ważę :eviltong: Jakieś 15 kg musiałabym zrzucić :mad: ale mi się nie chce i nie lubię czegoś takiego co się nazywa "dieta" :evil_lol: Quote
marta1624 Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Zastosuj dietę cud :D Jedz ile jesz i czekaj na cud :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 I taką dietę tylko uznaję za słuszną :megagrin: Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Byliśmy dzisiaj w meblowym,i domówiliśmy jeszcze komodęA potem z psami na rowerze, Lucek nie ogarnia niczego, pół spaceru go nie widziałam bo leciał kilometry przed nami Komoda fajna rzecz ;) a ja siedze i pizgam na głos po przeczytaniu tego co wytłuszczone :megagrin: wyobraziłam sobie jak Ty i każdy z psów dosiadacie rowery i Lucek pędzi ile sił w uszach przed wami na swoim rowerku :D Boże chyba już na prawde dochodze powoli do "siebie" bo zawsze miałam takie dziwne wizje i teraz mi powracają :P Mało na pewno nie ważę Jakieś 15 kg musiałabym zrzucić ale mi się nie chce i nie lubię czegoś takiego co się nazywa "dieta" Po co bedziesz zrzucać jak i tak chcesz być znowu w ciąży :P zaczniesz się odchudzać jak urodzisz i stwierdzisz że więcej dzieci nie chcesz :D Zastosuj dietę cud :D Jedz ile jesz i czekaj na cud :diabloti: Ja od zawsze taką diete stosuję :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 I taką dietę tylko uznaję za słuszną :megagrin: Ja też Komoda fajna rzecz a ja siedze i pizgam na głos po przeczytaniu tego co wytłuszczone wyobraziłam sobie jak Ty i każdy z psów dosiadacie rowery i Lucek pędzi ile sił w uszach przed wami na swoim rowerku Boże chyba już na prawde dochodze powoli do "siebie" bo zawsze miałam takie dziwne wizje i teraz mi powracają Po co bedziesz zrzucać jak i tak chcesz być znowu w ciąży :P zaczniesz się odchudzać jak urodzisz i stwierdzisz że więcej dzieci nie chcesz Ja od zawsze taką diete stosuję : Haha padam :megagrin: Lucek nie potrzebuje rowera, i tak zapiernicza ile sił w łapach :D O to to,Madzia, po ostatniej ciąży możesz myśleć o diecie :D Aga jeszcze trochę to już w ogóle dojdziesz do siebie :) Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Aga jeszcze trochę to już w ogóle dojdziesz do siebie :) Wtedy dopiero poznasz prawdziwą mnie :D Bo Ty chyba zaczelas sie u mnie udzielać chyba na krótko przed moją ciążą nie ? :hmmmm: Quote
angineuuka Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ja się udzielam wystarczająco długo :p Quote
marta1624 Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 22 luty "doszłam" :D Ty Angina masz długi staż :p Quote
rashelek Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ja z diet tylko ograniczam się ze słodyczami i staram w miarę ruszać, byle tylko jak tucznik nie wyglądać :P Życie jest za krótkie, żeby odmawiać sobie przyjemności :D A bardzo chciałabym zobaczyć, jak Was Lucek na rowerze wyprzedza hahaha :lol: Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ja się udzielam wystarczająco długo :P Dokładnie :D Angi wie a dużo :chainsaw: :jumpie: 22 luty "doszłam" :D Ty Angina masz długi staż :P oooo to Ty nawet w 1/4rtej nie wiesz jaka ja powalona jestem i jaka niezdarna :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Ja z diet tylko ograniczam się ze słodyczami i staram w miarę ruszać, byle tylko jak tucznik nie wyglądać :P Życie jest za krótkie, żeby odmawiać sobie przyjemności :D A bardzo chciałabym zobaczyć, jak Was Lucek na rowerze wyprzedza hahaha :lol: Kolejna co w Lucka nie wierzy :eviltong: A z wagi,to ja raczej trzymaj się w normie (czytaj: zawsze mam niedowagę :D) Dokładnie :D Angi wie a dużo :chainsaw: :jumpie: oooo to Ty nawet w 1/4rtej nie wiesz jaka ja powalona jestem i jaka niezdarna :megagrin:No to jak jesteś jeszcze 75% bardziej "powalona i niezdarna" to aż się dziwię że jeszcze żyjesz :megagrin: Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 No to jak jesteś jeszcze 75% bardziej "powalona i niezdarna" to aż się dziwię że jeszcze żyjesz :megagrin: Może nie aż 75 ale sporo :P Magda , Angi i pewnie jeszcze kilka osób może to potwierdzić :P mało tego zamiast zatrzymać dla siebie swoją głupotę to ja się tutaj rozpisuje czasami :megagrin: a co tam niech ludzie wiedzą z kim mają doczynienia w razie spotkania face to face :D Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Może nie aż 75 ale sporo :P Magda , Angi i pewnie jeszcze kilka osób może to potwierdzić :P mało tego zamiast zatrzymać dla siebie swoją głupotę to ja się tutaj rozpisuje czasami :megagrin: a co tam niech ludzie wiedzą z kim mają doczynienia w razie spotkania face to face :D Haha nie no dziel się głupotą, zawsze jest szansa że pozarażasz innych przez neta :D :p Ja też na to liczę :diabloti: Wygrałam w konkursie psim :megagrin: Quote
Oscar Patric Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Wygrałam w konkursie psim :megagrin: gratki,a co? Quote
Recommended Posts