Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteś okrutna :P

Ja?? :evil_lol:

Hahaha Magda jesteś wielka :P

Wiem :grins:

Ale z Was pierdoooły, już sama nie wiem na co odpisywać :lol:

Możesz odpisać na wszystko ;)

Posted

Hejka wszystkim :)

Byliśmy dzisiaj w meblowym,i domówiliśmy jeszcze komodę :)

A potem z psami na rowerze, Lucek nie ogarnia niczego, pół spaceru go nie widziałam bo leciał kilometry przed nami :lmaa:

A jutro idę na spacer z kol i Szagim a potem z kol z goldenką, mam nadzieję na foty :)

Posted

Ty :P A z tym wielka... Aż tyle ważysz? :diabloti:

Mało na pewno nie ważę :eviltong:

Jakieś 15 kg musiałabym zrzucić :mad: ale mi się nie chce i nie lubię czegoś takiego co się nazywa "dieta" :evil_lol:

Posted

Byliśmy dzisiaj w meblowym,i domówiliśmy jeszcze komodę

A potem z psami na rowerze, Lucek nie ogarnia niczego, pół spaceru go nie widziałam bo leciał kilometry przed nami

Komoda fajna rzecz ;)

a ja siedze i pizgam na głos po przeczytaniu tego co wytłuszczone  :megagrin:

wyobraziłam sobie jak Ty i każdy z psów dosiadacie rowery i Lucek pędzi ile sił w uszach przed wami na swoim rowerku :D

Boże chyba już na prawde dochodze powoli do "siebie" bo zawsze miałam takie dziwne wizje i teraz mi powracają :P

Mało na pewno nie ważę

Jakieś 15 kg musiałabym zrzucić ale mi się nie chce i nie lubię czegoś takiego co się nazywa "dieta"

Po co bedziesz zrzucać  jak i tak chcesz być znowu w ciąży :P zaczniesz się odchudzać jak urodzisz i stwierdzisz że więcej dzieci nie chcesz :D

Zastosuj dietę cud :D

Jedz ile jesz i czekaj na cud :diabloti:

Ja od zawsze taką diete stosuję  :megagrin:

Posted

I taką dietę tylko uznaję za słuszną :megagrin:

Ja też

Komoda fajna rzecz

a ja siedze i pizgam na głos po przeczytaniu tego co wytłuszczone

wyobraziłam sobie jak Ty i każdy z psów dosiadacie rowery i Lucek pędzi ile sił w uszach przed wami na swoim rowerku

Boże chyba już na prawde dochodze powoli do "siebie" bo zawsze miałam takie dziwne wizje i teraz mi powracają

Po co bedziesz zrzucać jak i tak chcesz być znowu w ciąży :P zaczniesz się odchudzać jak urodzisz i stwierdzisz że więcej dzieci nie chcesz

Ja od zawsze taką diete stosuję :

Haha padam :megagrin: Lucek nie potrzebuje rowera, i tak zapiernicza ile sił w łapach :D

O to to,Madzia, po ostatniej ciąży możesz myśleć o diecie :D

Aga jeszcze trochę to już w ogóle dojdziesz do siebie :)
Posted

Aga jeszcze trochę to już w ogóle dojdziesz do siebie :)

Wtedy dopiero poznasz prawdziwą mnie :D

Bo Ty chyba zaczelas sie u mnie udzielać chyba na krótko przed moją ciążą nie ? :hmmmm:

Posted

Ja z diet tylko ograniczam się ze słodyczami i staram w miarę ruszać, byle tylko jak tucznik nie wyglądać :P Życie jest za krótkie, żeby odmawiać sobie przyjemności :D

A bardzo chciałabym zobaczyć, jak Was Lucek na rowerze wyprzedza hahaha :lol:

Posted

Ja się udzielam wystarczająco długo :P

Dokładnie :D Angi wie a dużo  :chainsaw:   :jumpie:

22 luty "doszłam" :D

Ty Angina masz długi staż :P

oooo to Ty nawet w 1/4rtej nie wiesz jaka ja powalona jestem i jaka niezdarna  :megagrin:

Posted

Ja z diet tylko ograniczam się ze słodyczami i staram w miarę ruszać, byle tylko jak tucznik nie wyglądać :P Życie jest za krótkie, żeby odmawiać sobie przyjemności :D
A bardzo chciałabym zobaczyć, jak Was Lucek na rowerze wyprzedza hahaha :lol:

Kolejna co w Lucka nie wierzy :eviltong:

A z wagi,to ja raczej trzymaj się w normie (czytaj: zawsze mam niedowagę :D)

Dokładnie :D Angi wie a dużo :chainsaw: :jumpie:

oooo to Ty nawet w 1/4rtej nie wiesz jaka ja powalona jestem i jaka niezdarna :megagrin:

No to jak jesteś jeszcze 75% bardziej "powalona i niezdarna" to aż się dziwię że jeszcze żyjesz :megagrin:
Posted

No to jak jesteś jeszcze 75% bardziej "powalona i niezdarna" to aż się dziwię że jeszcze żyjesz :megagrin:

Może nie aż 75 ale sporo :P Magda , Angi i pewnie jeszcze kilka osób może to potwierdzić :P mało tego zamiast zatrzymać dla siebie swoją głupotę to ja się tutaj rozpisuje czasami  :megagrin:  a co tam niech ludzie wiedzą z kim mają doczynienia w razie spotkania face to face :D

Posted

Może nie aż 75 ale sporo :P Magda , Angi i pewnie jeszcze kilka osób może to potwierdzić :P mało tego zamiast zatrzymać dla siebie swoją głupotę to ja się tutaj rozpisuje czasami  :megagrin:  a co tam niech ludzie wiedzą z kim mają doczynienia w razie spotkania face to face :D

Haha nie no dziel się głupotą, zawsze jest szansa że pozarażasz innych przez neta :D :p Ja też na to liczę :diabloti:

Wygrałam w konkursie psim :megagrin: