Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio myślenie nie jest moją mocną stroną wiec ćwiczenia wskazane :D

Nie oglądam Top model bo jak widze Mage to tracę wiarę w męskość XXI wieku :P

No wiesz? Toż to widać że to facet- ten głos, strój, włosy :diabloti:

Dzisiaj może odpadnie :D
Posted

taaaaaaa On niczym nie przypomina faceta a już na pewno nie głosem :D

Jak oglądałam kiedyś jeden odcinek jak mieli sesje rozbierane i było że jedna z osób ma sie rozebrac a On do laski że Ona ma sie rozebrac bo ma długie włosy i moze piersi przykryć to myślałam że pizgne buhahahahaha a w koncu i tak pozował z gołym kolesiem a mine miał jak by ten koleś miał zaraz go zgwałcić buahahaha

a głos ma po prostu powalający haha

Posted

Jeśli chodzi o mebelki, to witryny bym nie brała, bo raczej ozdóbki powinny w niej stać, mało praktyczna jest ;)

A z łóżkiem mam podobnie, po prostu go nie składam, tylko ścielam :lol:

I obejrzałabym jakieś foty, o! :D

Posted

taaaaaaa On niczym nie przypomina faceta a już na pewno nie głosem :D

Jak oglądałam kiedyś jeden odcinek jak mieli sesje rozbierane i było że jedna z osób ma sie rozebrac a On do laski że Ona ma sie rozebrac bo ma długie włosy i moze piersi przykryć to myślałam że pizgne buhahahahaha a w koncu i tak pozował z gołym kolesiem a mine miał jak by ten koleś miał zaraz go zgwałcić buahahaha

a głos ma po prostu powalający haha

O tak to było genialne :D I tekst: on tak na mnie napierał, ale czułem się przy nim bezpiecznie :D

Jeśli chodzi o mebelki, to witryny bym nie brała, bo raczej ozdóbki powinny w niej stać, mało praktyczna jest
A z łóżkiem mam podobnie, po prostu go nie składam, tylko ścielam

I obejrzałabym jakieś foty, o!

O to ułatwia sprawę, zawsze to taniej :D Dzięki :)

Ja też tylko ścielam :D Ale zawsze leniwa byłam :p

Fotki... Za duże wymagania :D A szczerze to nowych nie mam, stare gdzieś poupychane, jakoś weny ostatnio nie mam. Jakby nie padało jutro to obiecuje porobić :)
Posted

Ja aktualnie mam witrynę i to własnie taką dużą... Borze co ja bym dała, żeby ją wywalić w piguły :P Denerwują mnie te bibeloty i kurzo-łapacze, które tam stoją ;)

Jak będzie pogoda to mają być fotki i tyle! :D

A Top Model też oglądam, ale na playerze, więc dopiero jutro ;) Maga mnie nie denerwuje zachowaniem, raczej tym, że ma duuuży potencjał do tego świata a w ogóle nie umie tego wykorzystać...

Posted

Mnie ogólnie On nie wqurwia jako człowiek , wqurwia mnie fakt że poszedł do tego programu wiedząc że bedzie musiał się ta, rozebrać czy inne rożne cuda a teraz panikuje jak ma goła klate pokazać ....

Posted

Jeśli chodzi o mebelki, to witryny bym nie brała, bo raczej ozdóbki powinny w niej stać, mało praktyczna jest ;)

oo właśnie kurzołapacze... ja mam obecnie tego tyle, że szkoda słów.

Dlatego ja chcę sobie zrobić półki z płyty gipsowej, aby mieć gdzie książki trzymać. A wszystkiego pierdołki, ograniczyć się tylko do tych najbardziej potrzebnych.

Posted

A ja w ogóle telewizji nie oglądam. Dzięki tmeu moje życie jest piękne :D

Posted

Ale ja też w ogóle nie oglądam , kupiłam tv jakiś rok temu moze wiecej i bez kitu włączyłam go może hmmm 4 razy :D nawet nie ustawiłam w nim programów :D tv oglądam tylko u rodziców jak ide na kawe :D

Posted

Ja jak jeszcze mieszkałam u rodziców to z namietnością oglądałam "rodzinę zastępczą " codziennie leciała o 21 na polsacie 2 , potrafiłam oglądac wszystkie odcinki i pozniej leciało od nowa i znowu oglądałam wszystkie :D

Posted

Ja aktualnie mam witrynę i to własnie taką dużą... Borze co ja bym dała, żeby ją wywalić w piguły Denerwują mnie te bibeloty i kurzo-łapacze, które tam stoją ;)
Jak będzie pogoda to mają być fotki i tyle!

A Top Model też oglądam, ale na playerze, więc dopiero jutro Maga mnie nie denerwuje zachowaniem, raczej tym, że ma duuuży potencjał do tego świata a w ogóle nie umie tego wykorzystać...

O tak, kurzołapacze... Jak ja nienawidzę tego...

A Maga mnie denerwuje zachowaniem najbardziej- taki laluś, co się boi wszystkiego. No i skłamałabym jakbym powiedziała że mnie jego głos nie irytuje :)

Mnie ogólnie On nie wqurwia jako człowiek , wqurwia mnie fakt że poszedł do tego programu wiedząc że bedzie musiał się ta, rozebrać czy inne rożne cuda a teraz panikuje jak ma goła klate pokazać ....

O tak, dokładnie to :)

oo właśnie kurzołapacze... ja mam obecnie tego tyle, że szkoda słów.
Dlatego ja chcę sobie zrobić półki z płyty gipsowej, aby mieć gdzie książki trzymać. A wszystkiego pierdołki, ograniczyć się tylko do tych najbardziej potrzebnych.

Ja też zazwyczaj usuwam takie pierdółki bo mnie denerwują ;) No ale kilka zdzierżę :D

A ja w ogóle telewizji nie oglądam. Dzięki tmeu moje życie jest piękne

A ja niekiedy lubię obejrzeć :D Zwłaszcza kulinarne (top chęć, masterchef, piekielna kuchnia) i top model oglądam. I nieraz the voice od Poland, jakieś horrory, i CSI (uwielbiam :loveu:)

A ja jestem uzależniona od seriali, aby było śmieszniej to oglądam te, które już jakiś czas temu leciały w tv )

Ja jak jeszcze mieszkałam u rodziców to z namietnością oglądałam "rodzinę zastępczą " codziennie leciała o 21 na polsacie 2 , potrafiłam oglądac wszystkie odcinki i pozniej leciało od nowa i znowu oglądałam wszystkie

No seriale to ostatnio miodowe lata oglądaj, kiepskich, i zawsze wieczorem daleko od noszy :D
Posted

Ja się większość klamotów nie mogę pozbyć, bo moja mama oponuje. A jak za rok się wyprowadzę, to może z moich mebli będą korzystać, także po co na siłę ;) Muszę się przemęczyć jeszcze :D

No Maga jest taki, jakby życie pod kloszem spędził i wszystko go przerasta, to fakt :P Ale i tak jakoś wybitnie mi na nerwy nie działa, dużo bardziej mnie drażni Ola :shake:

Seriale też wolę oglądać takie, których emisja już się w TV skończyła, bo mogę na necie po kolei z odcinkami lecieć a nie tydzień czekać na nowy.

Posted

U mnie właśnie też- w moim starym pokoju było zawsze wszystko upchnięte, i większość kurzołapów dała mama. Ale przyzwyczaiłam się :D

Ola... Ona jakaś neutralna dla mnie, niektóre zachowanie Marty mnie wkurza.

Haha ja ostatnio mam fazę na "Skazany na śmierć". 1 sezon mnie tak wciągnął :) I jeszcze oglądałam ostatnio taki program, co gwiazdy z Polski rywalizowały z innymi krajamikrajami w wodnych szaleństwach... Wymiatacze chyba się to nazywa.

Posted

Hej

Ja tam oglądam i 'top model" i 'rolnik szuka żony' ;) Ani modelką nigdy nie chciałam być-całe życie w stajni w bryczesach a na obcasach nawet 10 m bym nie przeszła ;) i męża też mam i nie zamierzam zmieniać ;) ale lubię popatrzeć bo właśnie nic przy tym myśleć nie muszę a czasem się pośmieję ;).I jest w godzinach gdy pies już spi więc ani zabawa a ni spacer mu nie uciekają przez to :)

Posted

Doberek :)

Top Model :mdleje:
Nie macie do oglądania niczego bardziej ambitnego?

Hejka ;) Od inteligentnych to głowa boli, a tu myśleć nie trzeba :p

Hej
Ja tam oglądam i 'top model" i 'rolnik szuka żony' ;) Ani modelką nigdy nie chciałam być-całe życie w stajni w bryczesach a na obcasach nawet 10 m bym nie przeszła ;) i męża też mam i nie zamierzam zmieniać ale lubię popatrzeć bo właśnie nic przy tym myśleć nie muszę a czasem się pośmieję .I jest w godzinach gdy pies już spi więc ani zabawa a ni spacer mu nie uciekają przez to

Hejka ;) o właśnie to, nie trzeba myśleć więc najlepsze takie programy :D
Posted

A u nas zapowiadali ulewy a słonce jeszcze przed chwilą napitalało ;)

U mnie upał jak na pażdziernik :D Musiałam spacer skrócić bo Kluska by sie przegrzała :roll:

No nie oddawać słońce! :D Ja też chcę pogodę taką :p
Posted

Jakie upały? Czyście powariowały? Zimno. Mokro. Wietrznie. Mgliście.