Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']No ba :evil_lol:

Fajna zagroda :lol:[/QUOTE]
Dzięki :D Ubolewam, bo była większa, no ale.... Tata na inną się nie zgodził, a gdybym kicajów nie wzięła to już dawno byłyby na stole :/ 2 to już staruszki, mało wychodzą z klatek (nie lubią). A jeden młodszy, chce biegać cały czas :D

Posted

[quote name='marta1624']Dzięki :D Ubolewam, bo była większa, no ale.... Tata na inną się nie zgodził, a gdybym kicajów nie wzięła to już dawno byłyby na stole :/ 2 to już staruszki, mało wychodzą z klatek (nie lubią). A jeden młodszy, chce biegać cały czas :D[/QUOTE]

ja kiedyś bardzo chciałam królicka ale takiego "miniaturkę " ale jak koty u nas zamieszkały to moje marzenia prysły jak banka mydlana :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja kiedyś bardzo chciałam królicka ale takiego "miniaturkę " ale jak koty u nas zamieszkały to moje marzenia prysły jak banka mydlana :roll:[/QUOTE]

Hejka Aguś ;) Miniaturkę miałam, kochany zwierz, zachowywał się jak pies- ciągle za mną chodził ;) Jednak na dzirń dzisiejszy nie mogę sobie pozwolić na kicajka w domu- Lucek :/ Jedynie te na dworze zostały ;) A spacerek zaliczony, Kaja nie wiem czemu dostaje szajby- nie potrafi się opanować wcale, zaczyna szarpać co jakiś czas (zwłaszcza jak się miniemy z psem, to szarpie żeby koniecznie powąchać drogę tamtego psa). Coś jej zeluje :D

Posted

[quote name='marta1624']Hejka Madzia ;) No bazarek taks zakończony, straciłam tylko 1 fant :p Tylko trzeba opłacić :D[/QUOTE]

uu to pochwal się, co kupiłaś :cool3:
ja sobie odpuściłam, jestem z siebie taaaaka dumna :diabloti:

Posted (edited)

A pochwalę się :D Zdjęcia Taks, ale chyba się nie obrazi że ukradłam ;) Dla Lucka taką obrożę (ja bym nic nie kupiła (sknera jestem :D), ale mama zasponsorowała żeby też cokolwiek miał, a nie tylko Kajka :D)[IMG]http://i61.tinypic.com/2hcgvog.jpg[/IMG]

Edited by marta1624
Posted

A dla Kajki "tylko" 3- też jestem dumna że z 4 się powstrzymałam :][IMG]http://i58.tinypic.com/29ejccl.jpg[/IMG] [IMG]http://i58.tinypic.com/sl0faf.jpg[/IMG] I ta o którą najbardziej walczyłam ;) [IMG]http://i60.tinypic.com/bwjn5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ty$ka']A ja się nie załapałam... zapomniałam kiedy jest ostatni dzień i przegapiłam :p[/QUOTE]

Widziałam że walczyłaś o smycz ;) Ale nie tylko ty przegapiłaś :) Magda no bo ty niedobra pani jesteś, Tora na pewno zwraca uwagę na kolor obroży :diabloti:

Posted

Piękne obróżki, ale mi najbardziej podoba się Lucka :loveu:

ja chciałam dla Ciapulca wziąć zieloną eko-skórę.. ale stwierdziłam, że dla jeden obroży szkoda mi za przesyłkę płacić, a na siłę Owczarom brać nie będę.. a Ciapulec taki gołodupiec nie jest, bo ma z 3 obroże...najpierw muszę odbić się od dna :diabloti:

Posted

Ta w truskawy jest mega! Jakby był zły rozmiar czy coś, to ja ją chętnie przygarnę :loveu:

[quote name='kalyna']najpierw muszę odbić się od dna :diabloti:[/QUOTE]

Haha skąd ja to znam, najpierw majątek wydany na zakupy, a potem pół roku bez grosza :lol:

Posted

[quote name='zuzaw']Witaj
Śliczne te obróżki :loveu:[/QUOTE]

Dziękuję :loveu: Alina no ja miałam brać tylko truskawki, a tak jakoś wyszło że jest więcej :D A Ciap ma "tylko" 3 obroże, żałujesz mu :diabloti: A z tym oszczędzaniem.... Zawsze tak mam, najpierw kupię a potem się dziwię że trzeba opłacić :D I oszczędzam przez kolejne miesiące, no chyba że znowu coś znajdę w promocji :D Marta w razie czego będziesz pierwsza w kolejce, ale podejrzewam że będzie dobra ;) A jak za mała to wcisnę, a co :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Magda no bo ty niedobra pani jesteś, Tora na pewno zwraca uwagę na kolor obroży :diabloti:[/QUOTE]

O tak, na stówę ważny jest dla niej kolor :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja muszę Neronowi kupić nową obroże bo ma w oplakanym stanie :lol: ale jakoś też mnie to za bardzo nie rusza :evil_lol:[/QUOTE]

No co ty Aga, przecież ty powinnaś kupić tą wstrętną, obrzydliwą, straszną kolczatkę :diabloti: A nje sweet obróżkę :D Magda no właśnie, a ty okropna jesteś, nie dajesz się Torze "ubrać" według jej upodobań kolorystycznych :D

Posted

[quote name='marta1624']No co ty Aga, przecież ty powinnaś kupić tą wstrętną, obrzydliwą, straszną kolczatkę :diabloti: A nje sweet obróżkę :D Magda no właśnie, a ty okropna jesteś, nie dajesz się Torze "ubrać" według jej upodobań kolorystycznych :D[/QUOTE]

kolczatki Neron ma dwie :evil_lol: i przekładaną przez głowę i zapinana na pasku :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624'] Magda no właśnie, a ty okropna jesteś, nie dajesz się Torze "ubrać" według jej upodobań kolorystycznych :D[/QUOTE]

Niech idzie pod latarnie zarobić :diabloti: