Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

No mam nawet gdzieś zdjęcia mojej mysi :D Tyśka no ty widzę też plany na przyszłość masz :D A z labkową.... Niestety nie umawiamy się, bo zazwyczaj wychodzi z nią pan a on nie dopuszcza do psów :( Więc tylko jak pani z nią wyjdzie to się z moją pobawi ;) PS. Znowu (!) zjechał mi się tablet, nie chce się załączyć jak kiedyś :angryy: Pewnie znowu reklamacja :shake:

Edited by marta1624
Posted

Dzisiaj rano (o 7 ;)) Abik jeszcze biegał, otworzyłam klatkę a on stanął ma drzwiczkach i przyszedł na rękę! Już się trochę oswoił (ale głaskać to się nie daje :D). Jednej rzeczy nie rozumie- piasku. Chodzi tam na taras widokowy, a turla się na pięterku. No i nie gryzie kolb i wapna, ale to mam nadzieję jeszcze przed nim ;) A pogoda od wczoraj super, ciągle leje :( Nawet nie ma jak z psem iść :(

Posted

marta1624 napisał(a):
Hejka ;) Gryzoń dziękuje :D A Kajka prosi o pogodę :D

Za dużo Kajka wymaga ;p Rico nie ma pogody to i inne pieseły nie będą mieć ;p

Posted

Ależ szybko Ci się oswaja. Pamiętam mojego pierwszego chomika, oswajałam go parę miesięcy. I tak ostatnio roborek był największym dzikusem - zaakceptował mnie dopiero po roku... :p No ale miałam też dżungarka, który polubił mnie niemal od razu :D
Trzymam kciuki byście częściej na spacerze spotykali panią z labkiem :p

Posted

Panna Cotta Kajka wcale dużo nie wymaga, tyci tyci :D Ty$ no on jest bardzo spokojny i (przepraszam Abik) głupi :D Idzie sobie przed siebie a potem pac na dół i zdziwienie bo jak to "pięterko się skończyło? Od kiedy takie krótkie?" :D Ale na rękę wchodzi, nie podgryza (poprzednia chomica zawsze podgryzała ;)), bierze jedzonko z ręki ;) I patrzy na mnie tymi guzikami :D Ogólnie jest milusiński, tylko teraz tak zakochany w kołowrotku że nawet klatki do końca nie zwiedził ;)

Posted

marta1624 napisał(a):
Hejka Aga ;) Ale pogoda, ciągle leje :( A jutro mamy na grzyby jechać :) Uwielbiam je zbierać :D

u nas teraz też trochę pada.. my też jutro mamy na grzyby jechać, bo ja uwielbiam i zbierać i jeść :loveu:
dzisiaj też byliśmy ;)

Posted

marta1624 napisał(a):
W "transie grzybobrania" nawet mi nie przeszkadzają :D

ja się tak panicznie boję pająków że nie mam transów , jak tylko poczuje coś na twarzy to jest kwik :evil_lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
Alina i dużo jest? ;) Aga ja normalnie to bym się tak "rzucała" że pół lasu by się zleciało :D Ale jakby za pajęczyną był prawdziwek... To inna kwestia :D

u nas jest dużo :grins:
hahaha ja im bliżej mam coś twarzy tym bardziej się ćpam. A potem gnam do kogoś i panikuję czy NA PEWNO czegoś tam nie mam :evil_lol:
kiedyś to tak darłabym się i pewnie do domu z buta leciałabym, teraz chyba dorosłam trochę :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
u nas jest dużo :grins:
hahaha ja im bliżej mam coś twarzy tym bardziej się ćpam. A potem gnam do kogoś i panikuję czy NA PEWNO czegoś tam nie mam :evil_lol:
kiedyś to tak darłabym się i pewnie do domu z buta leciałabym, teraz chyba dorosłam trochę :lol:

No u nas podobno też, jutro zobaczę :D A z pajęczynami... To może też dorosłam, ostatnio koleżanka się śmiała że da mi 10zł jeśli wezmę pająka na ręce..... No tak wyszło.że "co, ja nie dam rady?". I dycha w kieszeni :D

Posted

marta1624 napisał(a):
No u nas podobno też, jutro zobaczę :D A z pajęczynami... To może też dorosłam, ostatnio koleżanka się śmiała że da mi 10zł jeśli wezmę pająka na ręce..... No tak wyszło.że "co, ja nie dam rady?". I dycha w kieszeni :D

hahaha no proszę, szybki zarobek :lol: