marta1624 Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 (edited) No mam nawet gdzieś zdjęcia mojej mysi :D Tyśka no ty widzę też plany na przyszłość masz :D A z labkową.... Niestety nie umawiamy się, bo zazwyczaj wychodzi z nią pan a on nie dopuszcza do psów :( Więc tylko jak pani z nią wyjdzie to się z moją pobawi ;) PS. Znowu (!) zjechał mi się tablet, nie chce się załączyć jak kiedyś :angryy: Pewnie znowu reklamacja :shake: Edited August 26, 2014 by marta1624 Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Dzisiaj rano (o 7 ;)) Abik jeszcze biegał, otworzyłam klatkę a on stanął ma drzwiczkach i przyszedł na rękę! Już się trochę oswoił (ale głaskać to się nie daje :D). Jednej rzeczy nie rozumie- piasku. Chodzi tam na taras widokowy, a turla się na pięterku. No i nie gryzie kolb i wapna, ale to mam nadzieję jeszcze przed nim ;) A pogoda od wczoraj super, ciągle leje :( Nawet nie ma jak z psem iść :( Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Panna Cotta napisał(a):Siemka :D Pozdrownienia dla gryzonia! Hejka ;) Gryzoń dziękuje :D A Kajka prosi o pogodę :D Quote
Małgonia Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka ;) Gryzoń dziękuje :D A Kajka prosi o pogodę :D Za dużo Kajka wymaga ;p Rico nie ma pogody to i inne pieseły nie będą mieć ;p Quote
Ty$ka Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Ależ szybko Ci się oswaja. Pamiętam mojego pierwszego chomika, oswajałam go parę miesięcy. I tak ostatnio roborek był największym dzikusem - zaakceptował mnie dopiero po roku... :p No ale miałam też dżungarka, który polubił mnie niemal od razu :D Trzymam kciuki byście częściej na spacerze spotykali panią z labkiem :p Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Panna Cotta Kajka wcale dużo nie wymaga, tyci tyci :D Ty$ no on jest bardzo spokojny i (przepraszam Abik) głupi :D Idzie sobie przed siebie a potem pac na dół i zdziwienie bo jak to "pięterko się skończyło? Od kiedy takie krótkie?" :D Ale na rękę wchodzi, nie podgryza (poprzednia chomica zawsze podgryzała ;)), bierze jedzonko z ręki ;) I patrzy na mnie tymi guzikami :D Ogólnie jest milusiński, tylko teraz tak zakochany w kołowrotku że nawet klatki do końca nie zwiedził ;) Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 dOgLoV napisał(a):hejka ;) Hejka Aga ;) Ale pogoda, ciągle leje :( A jutro mamy na grzyby jechać :) Uwielbiam je zbierać :D Quote
łamAga Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka Aga ;) Ale pogoda, ciągle leje :( A jutro mamy na grzyby jechać :) Uwielbiam je zbierać :D Jo zbierać też lubie ale jeść nie :lol: Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 dOgLoV napisał(a):Jo zbierać też lubie ale jeść nie :lol: Ja też tak mam :D Jeść to nie lubię żadnych, ale zbierać mogę codziennie :loveu: Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 dOgLoV napisał(a):jedyny minus to te pajęczyny :-o W "transie grzybobrania" nawet mi nie przeszkadzają :D Quote
kalyna Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka Aga ;) Ale pogoda, ciągle leje :( A jutro mamy na grzyby jechać :) Uwielbiam je zbierać :D u nas teraz też trochę pada.. my też jutro mamy na grzyby jechać, bo ja uwielbiam i zbierać i jeść :loveu: dzisiaj też byliśmy ;) Quote
łamAga Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 marta1624 napisał(a):W "transie grzybobrania" nawet mi nie przeszkadzają :D ja się tak panicznie boję pająków że nie mam transów , jak tylko poczuje coś na twarzy to jest kwik :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Alina i dużo jest? ;) Aga ja normalnie to bym się tak "rzucała" że pół lasu by się zleciało :D Ale jakby za pajęczyną był prawdziwek... To inna kwestia :D Quote
kalyna Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 marta1624 napisał(a):Alina i dużo jest? ;) Aga ja normalnie to bym się tak "rzucała" że pół lasu by się zleciało :D Ale jakby za pajęczyną był prawdziwek... To inna kwestia :D u nas jest dużo :grins: hahaha ja im bliżej mam coś twarzy tym bardziej się ćpam. A potem gnam do kogoś i panikuję czy NA PEWNO czegoś tam nie mam :evil_lol: kiedyś to tak darłabym się i pewnie do domu z buta leciałabym, teraz chyba dorosłam trochę :lol: Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 kalyna napisał(a):u nas jest dużo :grins: hahaha ja im bliżej mam coś twarzy tym bardziej się ćpam. A potem gnam do kogoś i panikuję czy NA PEWNO czegoś tam nie mam :evil_lol: kiedyś to tak darłabym się i pewnie do domu z buta leciałabym, teraz chyba dorosłam trochę :lol: No u nas podobno też, jutro zobaczę :D A z pajęczynami... To może też dorosłam, ostatnio koleżanka się śmiała że da mi 10zł jeśli wezmę pająka na ręce..... No tak wyszło.że "co, ja nie dam rady?". I dycha w kieszeni :D Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 magdabroy napisał(a):Hej córeczko :) Śliczny chomiś :loveu: Mamusia :hurra: Hejka ;) I Abik dziękuje, i pozdrawia z rąk zuej pańci :D Quote
kalyna Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 marta1624 napisał(a):No u nas podobno też, jutro zobaczę :D A z pajęczynami... To może też dorosłam, ostatnio koleżanka się śmiała że da mi 10zł jeśli wezmę pająka na ręce..... No tak wyszło.że "co, ja nie dam rady?". I dycha w kieszeni :D hahaha no proszę, szybki zarobek :lol: Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Angi napisał(a):robimy miot po szkaradnym jamniku? Oczywiście :D I po zabiedzonym chomiku :D Alina no ale w tamtym roku w życiu bym nie dotknęła :D Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Angi napisał(a):robimy miot po szkaradnym jamniku? I sprzedamy rasowe bez rodowodu :D A szczeniaki z jamnika i..... :D Quote
Recommended Posts