marta1624 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='Aleksandra95']Siemanko :):[/QUOTE] Hejka Ola ;) No spacerek zaliczony, niestety jeden z krótszych- jestem padnięta ;) Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='marta1624']Tylko nie wiem jak będą prowadzić Nerona i Lucka razem..... :D[/QUOTE] A to już ich problem :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='dOgLoV']A to już ich problem :evil_lol:[/QUOTE] Wiesz ale ja bym chciała potem odebrać Lucka w całości :D Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='marta1624']Wiesz ale ja bym chciała potem odebrać Lucka w całości :D[/QUOTE] Lucek na pewno by by w całości , gorzej z moją teściową :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Hej Marta :) [quote name='Ty$ka']Nie wiedziałam, że chomiki jedzą mięso, łał :O Na dogo tyle człowiek się uczy :loveu: [/QUOTE] Człowiek uczy się całe życie ;) [quote name='marta1624']Fotki dodam, tylko cierpię na brak czasu ;) Niedługo się ogarnę i będzie dobrze ;)[/QUOTE] Jak Ty cierpisz na brak czasu, to co ja mam powiedzieć :roll: [quote name='marta1624']No trochę więcej czasu to napiszę ;) Byłam wczoraj na grzybach, uzbieraliśmy koszyk, 2 wiaderka (10l), torbę i pół reklamówki (w tym 26 prawdziwków ;)). No jest urodzaj ;) I Aga- nie weszłam w żadną pajęczynę :D Za to dzisiaj byli goście z małolatą, rezultat- wystraszony chomik i zgubiona piłka konga :/ No ale zrobiłam wreszcie zagrodę dla królików, jeden dzisiaj świętuje :D :loveu:[/QUOTE] A ja zbierałam grzyby będąc nad morzem :eviltong: Quote
marta1624 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='magdabroy']Hej Marta :) Człowiek uczy się całe życie ;) Jak Ty cierpisz na brak czasu, to co ja mam powiedzieć :roll: A ja zbierałam grzyby będąc nad morzem :eviltong:[/QUOTE] Hejka ;) No teraz mam mało czasu, ale się ogarniam powoli ;) A i tobie to dobrze- morze i grzyby za jednym zamachem :D Aga teściowej ci szkoda? :diabloti: Quote
łamAga Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Hello ;) nie no co Ty nie szkoda mi :lol: Quote
marta1624 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Hejka ;) No czasu malutko to cisza ;) Aga konkurs... Nawet nie wiem, jestem tak zabiegana że nie sprawdzałam ;) Dzisiaj byłam w szkole (kol się zapisywała na policealną ;)), potem shopping, kupiłam duuuużo mięsa psom ;) Lucek dostał znowu uczulenia, nie wiem od czego zaś :( No i martwi mnie chomik- nie pije wcale wody odkąd u mnie jest :/ Tablet ciągle w naprawie, a do garażu przylazła mysz i moja mama w panice że to brązowe z ogonem w garażu to pewnie mój chomik i ona go załatwi :mdleje: Quote
łamAga Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='marta1624']Hejka ;) No czasu malutko to cisza ;) Aga konkurs... Nawet nie wiem, jestem tak zabiegana że nie sprawdzałam ;) Dzisiaj byłam w szkole (kol się zapisywała na policealną ;)), potem shopping, kupiłam duuuużo mięsa psom ;) Lucek dostał znowu uczulenia, nie wiem od czego zaś :( No i martwi mnie chomik- nie pije wcale wody odkąd u mnie jest :/ Tablet ciągle w naprawie, a do garażu przylazła mysz i moja mama w panice że to brązowe z ogonem w garażu to pewnie mój chomik i ona go załatwi :mdleje:[/QUOTE] Buahahahahahahaha fajną masz mamę :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahahahahaha fajną masz mamę :evil_lol:[/QUOTE] Bardzo inteligentną :D Ale zaprowadziłam ją do pokoju i pokazałam Abika, już wierzy że to nie on :D No ale myszy trzeba się pozbyć, nie ma bata. Już w altance zaczęło się od 3, a skończyło na wielu szkodach (pogryzły dosłownie wszystko) :/ Mamy spróbować ze sposobem z neta (wziąć wiaderko wysokie ze śliskimi ściankami, butelkę obkleić czymś do jedzenia i "nadziać" na metalowy pręt, a całość oprzeć na wiaderku i jak mysz wejdzie na butelke to wpadnie do wiaderka (bo się obróci ;)) Quote
rashelek Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Złap myszę i wyswataj z chomisiem! :lol: Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 A nie lepiej zainwestować w kota ? :cool3: Quote
marta1624 Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 [quote name='rashelek']Złap myszę i wyswataj z chomisiem! :lol:[/QUOTE] Chyba chomik zadowolony by nie był :D Quote
marta1624 Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 [quote name='dOgLoV']A nie lepiej zainwestować w kota ? :cool3:[/QUOTE] Kot za drogi w utrzymaniu :D To już wolę szkody wyrządzone przez mysz :D Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 [quote name='marta1624']Kot za drogi w utrzymaniu :D To już wolę szkody wyrządzone przez mysz :D[/QUOTE] Jaki drogi , mysze sam se złapie i się naje tylko wode mu dasz do popicia :eviltong: Quote
marta1624 Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Jaki drogi , mysze sam se złapie i się naje tylko wode mu dasz do popicia :eviltong:[/QUOTE] Haha wyżyje na 1 myszy? :D No chyba że jeszcze z altanki upoluje resztę :D Quote
Ty$ka Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Klatki-łapki są fajne, a potem myszki wypuszcza się na wolność... choć zawsze mi jest szkoda :( chciałabym zachować, ale nikt nie podziela mojego pomysłu :p Quote
marta1624 Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 [quote name='Ty$ka']Klatki-łapki są fajne, a potem myszki wypuszcza się na wolność... choć zawsze mi jest szkoda :( chciałabym zachować, ale nikt nie podziela mojego pomysłu :p[/QUOTE] No my na zwykłą łapkę nigdy nie łapiemy ;) Przeze mnie zresztą, bo ja bronię wszystkich zwierząt oprócz owadów (nawet kilka lat temu jak żmije przychodziły na plac- kiedy nie było 2 sąsiadów z góry a pola- to łapaliśmy je do wiaderka i wywoziliśmy daleko w pola :D). A jeszcze te myszki mało się boją, przychodzą obok człowieka, a małe wchodzą na rękę.... No jak to zabić :D PS. Wczoraj byłam na spacerku z Cyrusem, Kajka owarczała go na wszystkie sposoby za zaglądanie pod spódniczkę :D Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 [quote name='marta1624']No my na zwykłą łapkę nigdy nie łapiemy ;) Przeze mnie zresztą, bo ja bronię wszystkich zwierząt oprócz owadów (nawet kilka lat temu jak żmije przychodziły na plac- kiedy nie było 2 sąsiadów z góry a pola- to łapaliśmy je do wiaderka i wywoziliśmy daleko w pola :D). A jeszcze te myszki mało się boją, przychodzą obok człowieka, a małe wchodzą na rękę.... No jak to zabić :D PS. Wczoraj byłam na spacerku z Cyrusem, Kajka owarczała go na wszystkie sposoby za zaglądanie pod spódniczkę :D[/QUOTE] wywoziłas myszki a one wracały :evil_lol: Kaja broni swojej panci :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Aga Kaja nie broni mnie, tylko swojej godności :D A dzisiaj jak weszłam do garażu to w wiaderku były 2 małe mysie, już wypuszczone w pola ;) Ale czekamy na więcej :D Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 [quote name='marta1624']Aga Kaja nie broni mnie, tylko swojej godności :D A dzisiaj jak weszłam do garażu to w wiaderku były 2 małe mysie, już wypuszczone w pola ;) Ale czekamy na więcej :D[/QUOTE] hehehehe biedne mysie musiały całą noc siedzieć we wiaderku :lol: Quote
rashelek Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Myślisz, że chomiś by pogardził taką myszą damą? :grins: Bardzo dobrze, niech Kaja uczy kolegę dobrego zachowania! Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 A ja złapałam na łapkę 3 myszy na strychu :diabloti: P.S. Dzień dobry :) Quote
Recommended Posts