marta1624 Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 [quote name='dOgLoV']raczej to nie pomoże :eviltong: jak Ty tak zwierzaki przyciągasz to dają rade wejść nawet przez zamknięte okno :diabloti: Tez bym sie przejechała ale gdyby mi ktoś obiecał ze nie bedzie tam pajeczyn i pająków :eviltong:[/QUOTE] Zamknę się w pokoju bez okien :D A pająki... No na 100% są, tylko pytanie czy byś na nie stafiła :D Quote
Ty$ka Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 To pocieszające, że nie tylko ja zawsze wracam z dodatkowym futrzakiem :D Quote
łamAga Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 [quote name='marta1624']Zamknę się w pokoju bez okien :D A pająki... No na 100% są, tylko pytanie czy byś na nie stafiła :D[/QUOTE] Kochana , pójdzie 100 osób i oczywiście kto wlezie w pająka ? ja :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 [quote name='Ty$ka']To pocieszające, że nie tylko ja zawsze wracam z dodatkowym futrzakiem :D[/QUOTE] Moich rodziców mało pociesza, ale dobre i tyle :D Aga masz zezowate szczęście jak nieraz ja. W całym mieście może być 1 dziura (fakt, niemożliwe :diabloti: :D), ale na kilkadziesiąt tysięcy mieszkańców tylko ja w nią wpadnę i nogę złamię :D Quote
łamAga Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 czyli mamy całkiem podobnie , Sebek sie śmieje ze tak jest bo ja szukam tych pająków , ale jak w domu jakis jest to nikt go nie znajdzie a ja na pewno :mad: Quote
marta1624 Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 [quote name='dOgLoV']czyli mamy całkiem podobnie , Sebek sie śmieje ze tak jest bo ja szukam tych pająków , ale jak w domu jakis jest to nikt go nie znajdzie a ja na pewno :mad:[/QUOTE] Haha no podobnie mamy :D Takie "szczęściary" :D Quote
rashelek Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Szczylek świetny :loveu: Czekam na fotki znad wody! Quote
marta1624 Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 Fotki dodam, tylko cierpię na brak czasu ;) Niedługo się ogarnę i będzie dobrze ;) Quote
marta1624 Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 No trochę więcej czasu to napiszę ;) Byłam wczoraj na grzybach, uzbieraliśmy koszyk, 2 wiaderka (10l), torbę i pół reklamówki (w tym 26 prawdziwków ;)). No jest urodzaj ;) I Aga- nie weszłam w żadną pajęczynę :D Za to dzisiaj byli goście z małolatą, rezultat- wystraszony chomik i zgubiona piłka konga :/ No ale zrobiłam wreszcie zagrodę dla królików, jeden dzisiaj świętuje :D :loveu: Quote
łamAga Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 No to zbiory spore :evil_lol: ale ja bym na pewno w jakąś pajęczyne wlazła :evil_lol: Piłka sie pewnie znajdzie :lol: królik świętuje na stole ? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Wszyscy się znają na grzybach... tylko ja taki głupek w tej dziedzinie :p Ale gratuluję nie spotkania się z pajęczynką :D O matko, dzieci takie są "delikatne" wobec gryzoni... poka zagrodę, poka ;p Quote
marta1624 Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 Aga króliki (3) świętują w lodówce, ale to babci (hodowlane, typowo na mięso, likwidowała pozostałość hodowli :(). Moja 3 "święta" świętuje w klatkach wcinając marchewkę :D Ty$ zdjęcia zrobię jutro i postaram się wstawić ;) A na grzybach jakoś super też się nie znam, ale zbieram te których jestem pewna :D A z dziećmi... Wiesz, ona teraz do gimnazjum idzie to już nie takie dziecko ;) Ale jak powiem nie, to i tak robi po swojemu. I ostatecznie zarobiła opr :] Quote
marta1624 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Hello ;)[/QUOTE] Hejka Aguś ;) Zabiegana jestem i tylko wpadam przelotem ;) Quote
Małgonia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ciesz się, że wiatropylna nie jestes :evil_lol: to mozesz biegać Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Aguś ;) Zabiegana jestem i tylko wpadam przelotem ;)[/QUOTE] daj mi troche obowiązków bo się nudzę :eviltong: [quote name='Panna Cotta']Ciesz się, że wiatropylna nie jestes :evil_lol: to mozesz biegać[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='Panna Cotta']Ciesz się, że wiatropylna nie jestes :evil_lol: to mozesz biegać[/QUOTE] Właśnie bardzo się cieszę :D Aga nie mogę dać ci tych obowiązków- bo dzisiaj gipsowanie, wczoraj robiłam zagrodę, jutro koszenie... No na razie nic dla ciebie nie mam :D Ale w razie czego wyślę ci jakieś pranie, coś do prasowania, albo psy bo ostatnio nadwyrężam czas i mają mało zajęć ;) Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='marta1624']Właśnie bardzo się cieszę :D Aga nie mogę dać ci tych obowiązków- bo dzisiaj gipsowanie, wczoraj robiłam zagrodę, jutro koszenie... No na razie nic dla ciebie nie mam :D Ale w razie czego wyślę ci jakieś pranie, coś do prasowania, albo psy bo ostatnio nadwyrężam czas i mają mało zajęć ;)[/QUOTE] To ja poprosze pranie i prasowanie , za psy podziękuję :evil_lol: mam swoje i tez są zaniedbane , zero spacerów ze mna , na szczęście Sebek z tesciową z nimi chodza więc spacery mają ;) Quote
marta1624 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='dOgLoV']To ja poprosze pranie i prasowanie , za psy podziękuję :evil_lol: mam swoje i tez są zaniedbane , zero spacerów ze mna , na szczęście Sebek z tesciową z nimi chodza więc spacery mają ;)[/QUOTE] To dodasz Sebkowi moje przy okazji, 2 w te czy w te nie zrobią różnicy :D Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='marta1624']To dodasz Sebkowi moje przy okazji, 2 w te czy w te nie zrobią różnicy :D[/QUOTE] spoko , teściowa poprowadzi trzy :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='dOgLoV']spoko , teściowa poprowadzi trzy :evil_lol:[/QUOTE] Tylko nie wiem jak będą prowadzić Nerona i Lucka razem..... :D Quote
Recommended Posts