marta1624 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Angi']syryja bieresz?[/QUOTE] Szczerze? Na miejscu wybiorę :D Nie mam pojęcia, akcesoria w większości dla dżungara, klatka też nie za duża, ale chciałam syryjka ;) I cały czas się głowie co wziąć ;) Quote
angineuuka Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 jaką masz klatkę? :p dżungary lepsze :loveu: Quote
marta1624 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Angi']jaką masz klatkę? :p dżungary lepsze :loveu:[/QUOTE] Zacznie się beszt na forum, po co to :eviltong: A tak serio to 60x40 w podstawie (w kuwecie, bo pięterko dzisiaj cięłam na 60,5x42 cm ;)), a wysokość... Nie pamiętam teraz, koło 40cm ;) Jest to klatka królicza, powleczona siatką ;) No dżungara miałam, ale takiego francowatego niekiedy :D A syryj podobno spokojniejszy.... No nie wiem, zastanawiam się ;) A właśnie- Angi, nie wiesz może czy syryjski zmieści się w tunelach takich plastikowych? Quote
angineuuka Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ja miałam kiedyś takie tunele dla syryjków, teraz mam z papieru :p Quote
marta1624 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Angi']ja miałam kiedyś takie tunele dla syryjków, teraz mam z papieru :p[/QUOTE] W sensie z rolek po papierze toaletowym? A mieszczą się syryjki? Bo mam domek z takimi otworami i nie wiem w razie czego czy go wyjąć czy nie ;) Quote
angineuuka Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [quote name='marta1624']W sensie z rolek po papierze toaletowym? A mieszczą się syryjki? Bo mam domek z takimi otworami i nie wiem w razie czego czy go wyjąć czy nie ;)[/QUOTE] moja się mieściła. Quote
marta1624 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Angi']moja się mieściła.[/QUOTE] No to mi pomogłaś :D myślałam że napiszesz że nie, to by się wyjaśniło żebym brała dżungarka :D A tak to myślę dalej :D Quote
angineuuka Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [quote name='marta1624']No to mi pomogłaś :D myślałam że napiszesz że nie, to by się wyjaśniło żebym brała dżungarka :D A tak to myślę dalej :D[/QUOTE] sorki haha xD Quote
*Magda* Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Hej Marta :) Mówiłam, że masz brać 2 chomisie, to nie miałabyś problemu z wyborem :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 [quote name='magdabroy']Hej Marta :) Mówiłam, że masz brać 2 chomisie, to nie miałabyś problemu z wyborem :evil_lol:[/QUOTE] Hejka ;) Ale klatka jedna :D Już problemu nie mam- biorę dżungarka ;) Quote
marta1624 Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 Hejka ;) Właśnie wróciłam ze spacerku, tym razem z całą moją trójką ;) Psiaki poszalały, teraz śpią ;) A jutro PODOBNO wraca babcia... Quote
łamAga Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 [quote name='marta1624']Hejka ;) Właśnie wróciłam ze spacerku, tym razem z całą moją trójką ;) Psiaki poszalały, teraz śpią ;) A jutro PODOBNO wraca babcia...[/QUOTE] Ja jutro pojde z psami , do tesco i z powrotem :eviltong: PODOBNO tzn na pewno ściemniała :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja jutro pojde z psami , do tesco i z powrotem :eviltong: PODOBNO tzn na pewno ściemniała :eviltong:[/QUOTE] Ja jakbym do Tesco miała iść to psy by padły :eviltong: bo to jakieś 20km :D No mam nadzieję że wróci, no jednak 3 psy to uwiązanie większe ;) Na spacer z Kaja nawet wyjść się nie da, bo ta dwójka piszczy :/ Quote
łamAga Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 [quote name='marta1624']Ja jakbym do Tesco miała iść to psy by padły :eviltong: bo to jakieś 20km :D No mam nadzieję że wróci, no jednak 3 psy to uwiązanie większe ;) Na spacer z Kaja nawet wyjść się nie da, bo ta dwójka piszczy :/[/QUOTE] To ja nie mam tak daleko :evil_lol: bliziutko mam więc moge się przejść a idzie sie kawałek polami to psy mogą mieć spacer , bylicy chyba tam za duzo nie ma wiec moze nie bede kichała :evil_lol: No to na pewno jest uciążliwe , z dwoma isc to juz wyczyc a gdzie z trzema :roll: Quote
marta1624 Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 [quote name='dOgLoV']To ja nie mam tak daleko :evil_lol: bliziutko mam więc moge się przejść a idzie sie kawałek polami to psy mogą mieć spacer , bylicy chyba tam za duzo nie ma wiec moze nie bede kichała :evil_lol: No to na pewno jest uciążliwe , z dwoma isc to juz wyczyc a gdzie z trzema :roll:[/QUOTE] No ja nawet z tą 2 to tylko w pola lub wyjazdy nad wodę ;) Bo na mieście dużonpsów podbiega, a to najlepsi kumple Kajki i wrogowie Lucka, więc ciężko ogarnąć ;) A Majka się zadomowiła, śpi na fotelu, widać że się przywiązała. A tęskniła tylko 1 dzień ;) Za to dzisiaj ją użądliła osa, w łapę, to na 30 minut miała wyraz pyska "o ja biedna" :D I trzeba było jej zimne okłady robić ;) Aga, mój tata teraz jak narkoman wygląda :D Quote
Ty$ka Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Fajna spacerowa psia banda :D Golden ma w sobie 100% goldena, nie znam ani jednego, który po spacerze wracałby czysty. Mój syryjczyk nie mieścił się w tunelach plastikowych. Bierz jednak syryjka, sa najlepsze :loveu: Quote
kalyna Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Jakie konspiracje w sprowadzaniu chomika ;) To czekamy na wieści, jak już zamieszka u Ciebie i jak mama zareaguje :lol: Ale pocieszę Cię, u mnie to samo byłoby.. nie, nie i NIEEEE! :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 To Twoja mama jak moja chrzestna gryzoni nienawidzi. Nawet spuściła kiedyś chomika w klozecie, żeby nie musieć na niego patrzeć :splat: Czekamy jutro na fotki nowego lokatora! Quote
marta1624 Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 Hejka ;) Ty$ nie pomagasz, ale będzie dżungar :D W sumie to głównie dlatego, że dżungara już miałam i wyposażenie klatki jest do niego (obawiam się syryja mutanta, który nie wejdzie do rolki z papieru :D). A spacer w 4 też dzisiaj ma być, ale pada, więc nie wiem czy to wyjdzie ;) Alina no trzeba konsspiracje muszą być :D Tata i babcia wszystko wiedzą, a mama.... No dowie się po fakcie :D Trzymajcie kciuki za pogodę, bo na razie kiepsko a ja na spacer chcę iść! :placz: Quote
łamAga Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Hejka ;) U nas też leje od samego rana :lol: Quote
marta1624 Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) U nas też leje od samego rana :lol:[/QUOTE] To jak u mnie :( a tu dzisiaj miałam iść z kol z goldenką i moją trzodą a jutro spacer z kol (i Szagim), panią z Notkiem, i Marzeną z Tomciem ;) Ale jak będzie padać to lipa :( Quote
łamAga Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 [quote name='marta1624']To jak u mnie :( a tu dzisiaj miałam iść z kol z goldenką i moją trzodą a jutro spacer z kol (i Szagim), panią z Notkiem, i Marzeną z Tomciem ;) Ale jak będzie padać to lipa :([/QUOTE] Jutro niby ma być ładnie , może i u was sie przejasni , szkoda bylo by spacerku w tak licznym gronie :roll: Quote
marta1624 Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Jutro niby ma być ładnie , może i u was sie przejasni , szkoda bylo by spacerku w tak licznym gronie :roll:[/QUOTE] No właśnie mam nadzieję ;) Zwłaszcza że potem jadę po chomcia ;) Babcia jedzie :multi: Quote
Recommended Posts