Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ja chce fretke :loveu: dzisiaj widziałąm u weta jedną , ale przesłodka była :loveu:[/QUOTE]
To ty jak moja kol- ona też zakochana we fretkach :loveu:

Angi, wiem że myszy :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Ja mam ten komfort że nie mam kotów :D Ale fretki nie chcę, tylko chomika ;)[/QUOTE]

ale chomik to takie mało fajne zwierzątko , żyje sobie w akwarium i noc nie robi , tak jak mój brat miał gekona , tego zwierza w ogóle nie czaiłam , w dzień spało więc go nie było widąc a w nocy jak sie spało to wyłaził :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale chomik to takie mało fajne zwierzątko , żyje sobie w akwarium i noc nie robi , tak jak mój brat miał gekona , tego zwierza w ogóle nie czaiłam , w dzień spało więc go nie było widąc a w nocy jak sie spało to wyłaził :lol:[/QUOTE]
Moja mieszkała w klatce i łaziłam z nią po dworze na placu, siedziała na ramieniu :D A wieczorem puszczałam na wybiegi, ale to Lucka z pokoju trzeba było wywalić ;)

Za to mój tata chciał zawsze szynszyle :)

Posted

[quote name='marta1624']Moja mieszkała w klatce i łaziłam z nią po dworze na placu, siedziała na ramieniu :D A wieczorem puszczałam na wybiegi, ale to Lucka z pokoju trzeba było wywalić ;)
[B]
Za to mój tata chciał zawsze szynszyle[/B] :)[/QUOTE]
mój też .

Posted

[quote name='dOgLoV']ja chce fretke :loveu: dzisiaj widziałąm u weta jedną , ale przesłodka była :loveu:[/QUOTE]

Chomiki Ci śmierdzą, a chcesz fredkę :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

To tak wchodząc w rozmowę (:D) wróciłam ze spacerku ;) Było super, psy pobiegały, lepiej niż ostatnio ;) Pod koniec spacerku doszedł szczylek onka Aleks i pani z PONem Uniką, ale psiaki polubiły się wszystkie razem i był spokój ;) Niestety, doleciał psiak a'la bokser, który chciał skakać po psach, moja zaplątała się w smycz, ten na nią, a ona w pisk :roll: A ja się nadziałam na kolce tego psiaka, ale pani miła, pospacerowała dalej z nami (tylko jej na smyczy) ;)

Posted

[quote name='marta1624'][B]To tak wchodząc w rozmowę[/B] (:D) wróciłam ze spacerku ;) Było super, psy pobiegały, lepiej niż ostatnio ;) Pod koniec spacerku doszedł szczylek onka Aleks i pani z PONem Uniką, ale psiaki polubiły się wszystkie razem i był spokój ;) Niestety, doleciał psiak a'la bokser, który chciał skakać po psach, moja zaplątała się w smycz, ten na nią, a ona w pisk :roll: A ja się nadziałam na kolce tego psiaka, ale pani miła, pospacerowała dalej z nami (tylko jej na smyczy) ;)[/QUOTE]

Kto Ci pozwolił zmienić temat? :mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Kto Ci pozwolił zmienić temat? :mad::eviltong:[/QUOTE]
Sama sobie pozwoliłam :eviltong:

No przygody mam, ale przynajmniej miła pani, przeprosiła ;) I było dużo lepiej taki spacer luźny ;) Szczylek onka najlepszy- co chwilę podgryzał Kaję :D Aż kłaków trochę straciła :D

PS. Aga tobie to chyba wszystkie zwierzaki śmierdzą :D

Posted

[quote name='marta1624']No teraz będziesz miała coś bardziej czasochłonnego ;) Jeszcze kilka miesięcy, do listopada blisko ;)[/QUOTE]

Niby blisko ale bardzo daleko :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Niby blisko ale bardzo daleko :lol:[/QUOTE]
Przesadzasz :eviltong:

A tak w ogóle to babcia wyjechała, ale Majka została u siebie- tata szedł do pracy na noc, więc ją nakarmił, a my z mamą na blokach, to z nią nie dalibyśmy rady ;) Jutro rano ją weźmiemy na dzień ;)