marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']ja chce fretke :loveu: dzisiaj widziałąm u weta jedną , ale przesłodka była :loveu:[/QUOTE] To ty jak moja kol- ona też zakochana we fretkach :loveu: Angi, wiem że myszy :eviltong: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ale ta była taka słodziachna :loveu: ale koty by mi ją pewnie zjadły :roll: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Ja mam ten komfort że nie mam kotów :D Ale fretki nie chcę, tylko chomika ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']Ja mam ten komfort że nie mam kotów :D Ale fretki nie chcę, tylko chomika ;)[/QUOTE] ale chomik to takie mało fajne zwierzątko , żyje sobie w akwarium i noc nie robi , tak jak mój brat miał gekona , tego zwierza w ogóle nie czaiłam , w dzień spało więc go nie było widąc a w nocy jak sie spało to wyłaził :lol: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']ale chomik to takie mało fajne zwierzątko , żyje sobie w akwarium i noc nie robi , tak jak mój brat miał gekona , tego zwierza w ogóle nie czaiłam , w dzień spało więc go nie było widąc a w nocy jak sie spało to wyłaził :lol:[/QUOTE] Moja mieszkała w klatce i łaziłam z nią po dworze na placu, siedziała na ramieniu :D A wieczorem puszczałam na wybiegi, ale to Lucka z pokoju trzeba było wywalić ;) Za to mój tata chciał zawsze szynszyle :) Quote
angineuuka Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']Moja mieszkała w klatce i łaziłam z nią po dworze na placu, siedziała na ramieniu :D A wieczorem puszczałam na wybiegi, ale to Lucka z pokoju trzeba było wywalić ;) [B] Za to mój tata chciał zawsze szynszyle[/B] :)[/QUOTE] mój też . Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Angi']mój też .[/QUOTE] Dobrze że nie mam, bo żona kuzyna miała i zdemolowała cały pokój :D Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 kiedys chciałam szynszyla ale szybko mi się odechciało :shake: Quote
*Magda* Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']ja chce fretke :loveu: dzisiaj widziałąm u weta jedną , ale przesłodka była :loveu:[/QUOTE] Chomiki Ci śmierdzą, a chcesz fredkę :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
angineuuka Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='magdabroy']Chomiki Ci śmierdzą, a chcesz fredkę :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] nie uświadamiaj jej :p Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 dupa tam , koty mi też śmierdzą i psy :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Aga.. ciebie nie da się ogarnąć :mdleje: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='Angi']Aga.. ciebie nie da się ogarnąć :mdleje:[/QUOTE] dziwie się że w ogóle pomyślałas że mogło by się dac mnie ogarnąć :lol: Quote
angineuuka Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']dziwie się że w ogóle pomyślałas że mogło by się dac mnie ogarnąć :lol:[/QUOTE] liczę na to, że jednak się da.:p Quote
*Magda* Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='Angi']liczę na to, że jednak się da.:p[/QUOTE] Umiesz liczyć? Licz na siebie :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 To tak wchodząc w rozmowę (:D) wróciłam ze spacerku ;) Było super, psy pobiegały, lepiej niż ostatnio ;) Pod koniec spacerku doszedł szczylek onka Aleks i pani z PONem Uniką, ale psiaki polubiły się wszystkie razem i był spokój ;) Niestety, doleciał psiak a'la bokser, który chciał skakać po psach, moja zaplątała się w smycz, ten na nią, a ona w pisk :roll: A ja się nadziałam na kolce tego psiaka, ale pani miła, pospacerowała dalej z nami (tylko jej na smyczy) ;) Quote
*Magda* Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624'][B]To tak wchodząc w rozmowę[/B] (:D) wróciłam ze spacerku ;) Było super, psy pobiegały, lepiej niż ostatnio ;) Pod koniec spacerku doszedł szczylek onka Aleks i pani z PONem Uniką, ale psiaki polubiły się wszystkie razem i był spokój ;) Niestety, doleciał psiak a'la bokser, który chciał skakać po psach, moja zaplątała się w smycz, ten na nią, a ona w pisk :roll: A ja się nadziałam na kolce tego psiaka, ale pani miła, pospacerowała dalej z nami (tylko jej na smyczy) ;)[/QUOTE] Kto Ci pozwolił zmienić temat? :mad::eviltong: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='magdabroy']Kto Ci pozwolił zmienić temat? :mad::eviltong:[/QUOTE] Sama sobie pozwoliłam :eviltong: No przygody mam, ale przynajmniej miła pani, przeprosiła ;) I było dużo lepiej taki spacer luźny ;) Szczylek onka najlepszy- co chwilę podgryzał Kaję :D Aż kłaków trochę straciła :D PS. Aga tobie to chyba wszystkie zwierzaki śmierdzą :D Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 ale tylko jak się wykapią w jakimś rowie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']ale tylko jak się wykapią w jakimś rowie :evil_lol:[/QUOTE] To gryzonie możesz mieć- nie wykąpią się :diabloti: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']To gryzonie możesz mieć- nie wykąpią się :diabloti:[/QUOTE] niby nie , ale podziękuję :lol: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']niby nie , ale podziękuję :lol:[/QUOTE] No teraz będziesz miała coś bardziej czasochłonnego ;) Jeszcze kilka miesięcy, do listopada blisko ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']No teraz będziesz miała coś bardziej czasochłonnego ;) Jeszcze kilka miesięcy, do listopada blisko ;)[/QUOTE] Niby blisko ale bardzo daleko :lol: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']Niby blisko ale bardzo daleko :lol:[/QUOTE] Przesadzasz :eviltong: A tak w ogóle to babcia wyjechała, ale Majka została u siebie- tata szedł do pracy na noc, więc ją nakarmił, a my z mamą na blokach, to z nią nie dalibyśmy rady ;) Jutro rano ją weźmiemy na dzień ;) Quote
Recommended Posts