Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Moja na dławiku szła, więc musiała być opanowana :diabloti:

Ale Deizi chodzi na szelkach, pies robi co chce, rzuca się na psy, ciągnie, a nawet klaps to zdaniem właścicielki "znęcanie się nad psem", a co dopiero kolce ;)

Edited by marta1624
Posted

To szkoda, że miałyście gorszy niż zwykle spacer przez jedną osobę. Nie lubię takiego bezstresowego wychowania, kiedy pies ewidentnie rządzi właścicielem :shake:
A jak tam z chomikiem w końcu będzie? :grins:

Posted

No spacer był tylko smyczowy niestety :( Mojej wystarczy korekta, potem będzie omijać danego psa, olewać go ;) Ale na każde zbliżenie tamta wylatywała z warkotem, a to tylko do pewnego stopnia jest akceptowalne :roll:
A właścicielka..... Młoda dziewczyna, która wychowuje psa bezstresowo. Nawet krzyknąć nie można, szarpnąć :shake: Dejzi gryzie ją po rękach, a ona prosi (!) żeby przestała (co pies zlewa totalnie), a potem zaczyna płakać że nie może rady dać. Ale pokazanie, żeby była stanowcza, to jej zdaniem znęcanie się :shake:

Chomik będzie na 100%, tylko muszę rodziców ugłaskać :D Chociaż tatę ;)

Posted

Najpewniej syryj ;) Mam tylko takie wątpliwości bo klatka nie za duża i wszystkie akcesoria pod dżungara, ale chciałam z syryjskim zaryzykować ;) Jak pojadę to na miejscu wybiorę :D

Posted

[quote name='marta1624']Hejka ;) Angi ty się jeszcze wahać będziesz z rok :D

Aga jeszcze w całości niestety. Ale dam radę :D[/QUOTE]

Może postaw ich przed faktem dokonanym , ale tak delikatnie co by Twoja mama zawału nie dostała bo jak się boi gryzoni to lepiej nie ryzykować ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Może postaw ich przed faktem dokonanym , ale tak delikatnie co by Twoja mama zawału nie dostała bo jak się boi gryzoni to lepiej nie ryzykować ;)[/QUOTE]
Ostatnio tak zrobiłam :D Na razie spróbuję "po dobroci", ale jak nie wypali to pewnie tak zrobię ;)

Posted

[quote name='marta1624']Ostatnio tak zrobiłam :D Na razie spróbuję "po dobroci", ale jak nie wypali to pewnie tak zrobię ;)[/QUOTE]

Tylko wiesz tak delikatnie okaż tą dobroć :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Moja na dławiku szła, więc musiała być opanowana :diabloti:

Ale Deizi chodzi na szelkach, pies robi co chce, rzuca się na psy, ciągnie, a nawet klaps to zdaniem właścicielki "znęcanie się nad psem", a co dopiero kolce ;)[/QUOTE]

to mnie by chyba do TOZu podała:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tylko wiesz tak delikatnie okaż tą dobroć :lol:[/QUOTE]
Spróbuje :D :eviltong:

Jako że wczorajszy spacer był tylko spacerem, dzisiaj umówiłam się z ciężarówką i kol z Aro ;) Wolę mniejsze grono, bo wtedy psiska chodzą luzem, bez przeszkód ;) Tylko że.... Chyba będzie burza :angryy:

Guest wolfheart
Posted

tak straszyli upałem w sierpniu,a jest całkiem przyjemnie :p