Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety u mnie tylko slalom i hopka zwykła została. Były jeszcze 2 hopki koła, ale wykupiłam ;) A tunelu nie było, w mojej okolicy tylko w tej jednej biedronce to dali :(

Posted

[quote name='marta1624']Powinno, ale nawet nutelli jeszcze nie ma, tylko w innym mieście :D Ćwiartki z kurczaka też nie było :D A za pierwszym rzutem dali po 1 sztuce wszystkiego z agility, ale było :D[/QUOTE]

o widzisz , jakas sprawiedliwośc musi być , u nas jest nutella :diabloti:

Posted

Dexowa no są, są ;) Hopki wykupiłam, ale kto w mojej biedronie wykupił tunele, ja tu pies to w budzie albo bloku :/ Chyba że był tylko 1 przeznaczony to ja wykupiłam :D

Posted

[quote name='marta1624']Dexowa no są, są ;) Hopki wykupiłam, ale kto w mojej biedronie wykupił tunele, ja tu pies to w budzie albo bloku :/ Chyba że był tylko 1 przeznaczony to ja wykupiłam :D[/QUOTE]

Albo babcie kupiły , dno zakryją i mają pojemniki na brudy :evil_lol:

Posted

Wiem wiem , bo babcie zawsze coś tam sobie wymyśla , pewnie kupiły i się zastanawiały czemu ten pojemnik bez dna jest :evil_lol:

A skwar u nas też jest nie do wytrzymania , a tak fajnie chłodno wczoraj było :roll:

Posted

[quote name='marta1624']U mnie wczotaj też skwar, ale wieczorem burza. Za to dzisiaj okropnie gorąco :( A jeszcze weekend to nad zalewem tłumy :([/QUOTE]

a u nas straszą że jutro będzie w ogóle nie do wytrzymania :roll: juz się boje bo Sebastian sobie pewnie spacer z psami "wymysli" już widze jak mi się będzie chciało iść :roll:

Posted

[quote name='marta1624']Jak będzie skwad to nawet psy nie wyjdą ;) Mojej nie wyciągniesz nawet siłą :D[/QUOTE]

Naszym tez sie nie bedzie chciało iść ale po południu jedziemy do mojej siostry na kawe więc Sebastian stwierdzi pewnie że trzeba je zmęczyć żeby Qwendi nie odbijało , a jej czy ma siłę czy jej nie ma odbija jednakowo :roll:

Posted

[quote name='marta1624']Powiedz że lepiej żebyś w taki swar nie wychodziła- kobiecie w ciąży nie odmówi ;) A dla Qwendi kupcie bieżnię ;)[/QUOTE]

Powiem mu żeby se sam szedł to też mu się odechce :evil_lol:

Qwendi nic nie pomoże , ona jest tak uparta ze jak chce cos zrobic to zrobi a jak widzi ze sama została to wpada w dziki szał cholera wie dlaczego :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Powiem mu żeby se sam szedł to też mu się odechce :evil_lol:

Qwendi nic nie pomoże , ona jest tak uparta ze jak chce cos zrobic to zrobi a jak widzi ze sama została to wpada w dziki szał cholera wie dlaczego :roll:[/QUOTE]

A jakbyście jej kojec zrobili, i zamykali jak wychodzicie?

Posted

[quote name='marta1624']A jakbyście jej kojec zrobili, i zamykali jak wychodzicie?[/QUOTE]

ja cały czas o to walczę ale Sebastian robi kojec i coś nie może go zrobić ....

Posted

[quote name='dOgLoV']ja cały czas o to walczę ale Sebastian robi kojec i coś nie może go zrobić ....[/QUOTE]
Zmuś go jakoś :D Niech się weźmie, a nie. Dziecku nie odmówi :D

Posted

[quote name='marta1624']Zmuś go jakoś :D Niech się weźmie, a nie. Dziecku nie odmówi :D[/QUOTE]

Najpierw mówił że musi rozebrać szopkę zeby zrobić miejsce na kojec , szopke rozebrał i póki co na tym zostało , moze do porodu kojec powstanie :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Wystaw na zewnątrz jakąś jego rzecz, którą lubi. Jak Qwendi j"pobawi się" nią, to zrobi w 1 dzień :D[/QUOTE]

On nie z tych , tylko zjebe bym dostała :evil_lol: