marta1624 Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Meridka trochę wyrosła :D Muszę nagrać filmik jak wygląda Kajka przy zakładaniu szelek... Jest to typowy, maltretowany pies, podpalany papierosami, głodzony,i wszystko co najgorsze :p Jak widzi szelki to się kuli, odsuwa, a jak karzę podejść to się kładzie. Za to jak jej założę to nie zwraca uwagi ;) Z tym że ja wolę szelki- z obroży mi kilka razy wyszła, nie mam do końca zaufania ;) Angina jak możesz zakupy odpuścić :p Quote
Talia Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Dopóki nie będę miała nowego maluszka to ona będzie maluszkiem. Z resztą mentalnie jest 8tyg szczeniakiem :D Quote
angineuuka Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Jak ktoś nie ma kasy to i zakupów nie zrobi ;) Ja z Coma to znowu wole wychodzić w obroży, z szelek wychodzi Quote
kalyna Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Muszę nagrać filmik jak wygląda Kajka przy zakładaniu szelek... Jest to typowy, maltretowany pies, podpalany papierosami, głodzony,i wszystko co najgorsze :P Jak widzi szelki to się kuli, odsuwa, a jak karzę podejść to się kładzie. Za to jak jej założę to nie zwraca uwagi ;) Z tym że ja wolę szelki- z obroży mi kilka razy wyszła, nie mam do końca zaufania ;) To u mnie cała trójka na odwrót. Za każdym razem muszę wyciszać, bo jest szał, ciał. Nie raz zgarnęłam w główkę, bo chciałam szybciej to zrobić :lol: bo ja biorę szele w ręce, wołam psa na siad, zakładam i zwalniam psa i biorę następnego. Najwygodniejsze do ubrania są u nas pasowe ;) Eeeej fotki chcemy w końcu tych szelek :P Quote
rashelek Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Może ja jestem nieogarnięta, ale nie udało mi się na Picasie znaleźć automatyczne zmiany rozmiaru do tego wymaganego przez forum także Ci nie pomogę, zmieniam ręcznie :P Ale musisz szybko temat ogarnąć, bo już się nie możemy doczekać zdjęć szelów! Quote
marta1624 Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Hejka :) Angina to u mnie odwrotnie, szelki są bezpieczniejsze ;) Ala zazdroszczę takich zadowolonych psiaków :) Talia ona mentalnie to chyba długo będzie szczeniaczkiem z tego co czytam o gordonach :) Marta muszę to ogarnąć w końcu :) Quote
marta1624 Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Hejka Aguś :) Ale mój piesek czyścioch, byłam z kol z goldenką i mega czysta wróciła :p Quote
łamAga Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Psy na łózko wpuszczasz ? ale Ty niedobra jesteś :P Quote
marta1624 Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Wiem :p Dzisiaj byłyśmy na spacerku z użytkownikiem kocurkotka, z jej psiakami Cziką i Oxą, i z użytkownikiem lena z jej donkiem Granatem :) Oczywiście moja załza nie mogła być grzeczna, na powitanie obszczekała psiaki, poszczerzyła zęby, i chapnęła Granata w nos. Potem bała się (strasznie, jak to ona onków), a ja się bałam czy dogada się z Cziką. Ostatecznie polubiły się, trochę pobiegały, tylko Granat nie mógł jej wybaczyć początków ;) Quote
łamAga Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Chyba nie znam tych użytkowniczek ale super że spacer się udał ;) Quote
marta1624 Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Lena jest nowa ;) A kocurkotkę odwiedzała na pewno Madzia (ma BOSa i onka, suczki :)) Quote
kalyna Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Kocurkotkę znam na forum, drugiej niestety nie. Zdjęcia jakieś masz? Ciekawy spacerek musiał być :) Quote
marta1624 Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Mam fotki, ale tylko kilka :) Tylko tiny pić dalej nie działa... No cóż, dodam większe bo nie sprawdzałam picassy :) A spacerek ciekawy, strasznie się obawiałam reakcji Kajki i Cziki, ale akurat one najbardziej sobie przypadły do gustu :) Z Oxą też spokojnie, jedynie z Granatem gorzej, ale jak na pierwszy raz to myślę że nie jest źle :) Quote
*Magda* Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Lena jest nowa ;) A kocurkotkę odwiedzała na pewno Madzia (ma BOSa i onka, suczki :)) Yes :) A czemu się nie chwaliłaś, że się spacer szykuje? Quote
marta1624 Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Bo nie byłam pewna czy zdążę dojść :) No to hurtty: Zabawa ażurką: Quote
marta1624 Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Też chcę takie! Genialne są :) Ja też na nie chorowałam :D Zdjęcia autorstwa kocurkotki: Quote
Recommended Posts