Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Meridka trochę wyrosła :D

Muszę nagrać filmik jak wygląda Kajka przy zakładaniu szelek... Jest to typowy, maltretowany pies, podpalany papierosami, głodzony,i wszystko co najgorsze :p Jak widzi szelki to się kuli, odsuwa, a jak karzę podejść to się kładzie. Za to jak jej założę to nie zwraca uwagi ;) Z tym że ja wolę szelki- z obroży mi kilka razy wyszła, nie mam do końca zaufania ;)

Angina jak możesz zakupy odpuścić :p

Posted

Muszę nagrać filmik jak wygląda Kajka przy zakładaniu szelek... Jest to typowy, maltretowany pies, podpalany papierosami, głodzony,i wszystko co najgorsze :P Jak widzi szelki to się kuli, odsuwa, a jak karzę podejść to się kładzie. Za to jak jej założę to nie zwraca uwagi ;) Z tym że ja wolę szelki- z obroży mi kilka razy wyszła, nie mam do końca zaufania ;)

To u mnie cała trójka na odwrót. Za każdym razem muszę wyciszać, bo jest szał, ciał.

Nie raz zgarnęłam w główkę, bo chciałam szybciej to zrobić :lol:

bo ja biorę szele w ręce, wołam psa na siad, zakładam i zwalniam psa i biorę następnego.

Najwygodniejsze do ubrania są u nas pasowe ;)

Eeeej fotki chcemy w końcu tych szelek :P

Posted

Może ja jestem nieogarnięta, ale nie udało mi się na Picasie znaleźć automatyczne zmiany rozmiaru do tego wymaganego przez forum także Ci nie pomogę, zmieniam ręcznie :P

Ale musisz szybko temat ogarnąć, bo już się nie możemy doczekać zdjęć szelów!

Posted

Hejka :)

Angina to u mnie odwrotnie, szelki są bezpieczniejsze ;)

Ala zazdroszczę takich zadowolonych psiaków :)

Talia ona mentalnie to chyba długo będzie szczeniaczkiem z tego co czytam o gordonach :)

Marta muszę to ogarnąć w końcu :)

Posted

Wiem :p

Dzisiaj byłyśmy na spacerku z użytkownikiem kocurkotka, z jej psiakami Cziką i Oxą, i z użytkownikiem lena z jej donkiem Granatem :)

Oczywiście moja załza nie mogła być grzeczna, na powitanie obszczekała psiaki, poszczerzyła zęby, i chapnęła Granata w nos. Potem bała się (strasznie, jak to ona onków), a ja się bałam czy dogada się z Cziką. Ostatecznie polubiły się, trochę pobiegały, tylko Granat nie mógł jej wybaczyć początków ;)

Posted

Mam fotki, ale tylko kilka :) Tylko tiny pić dalej nie działa... No cóż, dodam większe bo nie sprawdzałam picassy :)

A spacerek ciekawy, strasznie się obawiałam reakcji Kajki i Cziki, ale akurat one najbardziej sobie przypadły do gustu :) Z Oxą też spokojnie, jedynie z Granatem gorzej, ale jak na pierwszy raz to myślę że nie jest źle :)