Ty$ka Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 magdabroy napisał(a):A ja złapałam na łapkę 3 myszy na strychu :diabloti: P.S. Dzień dobry :) Jetses okrutna :( Sama się złap w taką łapkę... ;p Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ty$ka napisał(a):Jetses okrutna :( Sama się złap w taką łapkę... ;p Nie ma takich dużych :eviltong: Quote
marta1624 Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Hejka dziewczyny ;) Magda ja stworzę dla ciebie taką łapkę :diabloti: No myszki pewnie całą noc w wiaderku, ale miały kiełbasę :D Na dzisiaj pułapka też założona, zobaczymy czy coś będzie ;) A chomiś..... Nie wiem czy mysia dama by mu się spodobała, w sumie nawet nie wiem czy te co były u mnie to damy :D A propos chomisia- mama się uwzięła że ma za dużą klatkę, więc kochana córeczka przeniesie go do akwarium :) Nie wiem kiedy, ale mama powinna się ucieszyć że nie będzie w tej "wielkiej" klatce, tylko akwarium. Tylko mały szczegół- klatka ma 60x40cm, a akwa 80x35 :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Może lepiej, żeby Twoja mama nie brała się za matematykę, bo chomiś będzie musiał wrócić do klatki :D Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 A co , w akwa bedzie bezpieczniejsza ? :evil_lol: tzn Twoja mama rzecz jasna :eviltong: Quote
marta1624 Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 dOgLoV napisał(a):A co , w akwa bedzie bezpieczniejsza ? :evil_lol: tzn Twoja mama rzecz jasna :eviltong: Moja mama czuje się teraz w miarę bezpiecznie, bo jak powiedziała: woli mojego szczura od tych myszy luzem :D Madzia moja mama myśli że go dam do naszego małego akwa, 40x25cm ;) Tylko ja tak jakoś się "pomylę" (troszeczkę :diabloti:) które to :D Quote
Erykowa Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Hej To niezłe lokum bedzie miał chomik.Może mu jakieś towarzystwo załatwisz do tego akwarium ..i nie piszę o rybkach :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Hejka ;) Zuzaw sprawię mu ewentualnie rybki, bo je mam :D Moi rodzice o akwa wiedzą, to tylko kupić sklejkę, kołki, i pięterka mogę robić :D A jeśli o dzisiaj.... Pogoda świetna, ale zamiast z noej korzystać to woziliśmy kamienie na ogród i kosiliśmy :( Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nie łam się, ja będę jutro zapitalać cały dzień w ogrodzie, zamiast leżeć do góry dupskiem :( Quote
Erykowa Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Mnie jutro rano czekają z 3 tony słomy 1 siana do rozładowania do stodoły.Potem wyjazd na urodziny z bandą dzieciaków.W niedziele rano długi spacer z Er i jego koleżanką a po południu naprawa końskiego ogrodzenia.A w przyszłym tyg.organizuję przyjęcie urodzinowe dla córki i będzie masa ludków.Ja już chce sobote 20IX bo wtedy nic sie nie szykuje ;) Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 marta1624 napisał(a): A jeśli o dzisiaj.... Pogoda świetna, ale zamiast z noej korzystać to woziliśmy kamienie na ogród i kosiliśmy :( Ale pomyśl że mogła bys to robić w deszczu ;) magdabroy napisał(a):Nie łam się, ja będę jutro zapitalać cały dzień w ogrodzie, zamiast leżeć do góry dupskiem :( a ja jutro musze iść na urodziny do Igorka , blehhhh jak ja takich naciaganych imprez nie lubie :placz: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 To nie idź :diabloti: Zawsze możesz się wykręcić złym samopoczuciem :p Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):To nie idź :diabloti: Zawsze możesz się wykręcić złym samopoczuciem :p To nie przejdzie , dzisiaj na prawde sie źle czuje jak by walec mnie jebnył a jakos nikt sie tym ne przejął , dzień jak co dzień ;) Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 No to zawiń się do domu i olej ich ;) Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):No to zawiń się do domu i olej ich ;) Jakoś moze dam rade wytrzymac :) ale wkurza mnie takie coś , prezenty już dostał a teraz Iza ( szwagierka) robi "impreze" na której kazdy na kazdego bedzie tylko zerkał i nie bedzie wiadomo o czym gadac bo tam jest zawsze jakas taka dziwna atmosfera , no ale cóż , odpęka sie i na rok bedzie z głowy :lol: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 A za rok powtórka z rozrywki :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):A za rok powtórka z rozrywki :evil_lol: a za rok moze stwierdzą że Igor jest już za duzy na wyprawianie urodzin :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 To widzę że nie tylko ja mam "trudne sprawy" :D Zuzaw nie zazdroszczę, no chyba że spacerku ;) Aga ty możesz mieć zawsze pretekst do szybkiego wyjścia :D A za rok powiesz że Fabian jest mały i musisz się nim zająć ;) Madzia nie zazdroszczę, chociaż moja mama by ci zazdrościła- ona uwielbia prace w ogrodzie :D PS. Jutro mam wolne cały dzień, jak będzie pogoda to zabieram psy nad zalew ;) I będę pilnować fantów na bazarku taksowym wieczorem :D PS2. Przynajmniej 1 mysz jest jeszcze, ale pułapka za niska jest- zjada kiełbasę i wyskakuje ;) Muszę wyższe wiadro poszukać ;) Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 To jest na pewno tresowana myszka i z tego wyższego też wyskoczy :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 dOgLoV napisał(a):To jest na pewno tresowana myszka i z tego wyższego też wyskoczy :evil_lol: No ba, ona w cyrku pewnie jeździła :D Quote
marta1624 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Miałam dodać zdjęcie zagrody, niestety mam tylko takie ;) Dalej za garażem jest jeszcze na prawo, no ale mniejsza niż była kiedyś :/ Quote
marta1624 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 (edited) No i zdjęcia po 1, bo przez fona ;) Nasze zbiory- to prawdziwki z jednego naszego wyjazdu ;) Spacer z "sąsiadem" I spacer z kumplami, seterem i kundliszonkiem ;) Edited September 5, 2014 by marta1624 Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 marta1624 napisał(a):No ba, ona w cyrku pewnie jeździła :D No ba :evil_lol: Fajna zagroda :lol: Quote
Recommended Posts