Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
A ja złapałam na łapkę 3 myszy na strychu :diabloti:

P.S.
Dzień dobry :)

Jetses okrutna :( Sama się złap w taką łapkę... ;p

Posted

Hejka dziewczyny ;) Magda ja stworzę dla ciebie taką łapkę :diabloti: No myszki pewnie całą noc w wiaderku, ale miały kiełbasę :D Na dzisiaj pułapka też założona, zobaczymy czy coś będzie ;) A chomiś..... Nie wiem czy mysia dama by mu się spodobała, w sumie nawet nie wiem czy te co były u mnie to damy :D A propos chomisia- mama się uwzięła że ma za dużą klatkę, więc kochana córeczka przeniesie go do akwarium :) Nie wiem kiedy, ale mama powinna się ucieszyć że nie będzie w tej "wielkiej" klatce, tylko akwarium. Tylko mały szczegół- klatka ma 60x40cm, a akwa 80x35 :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
A co , w akwa bedzie bezpieczniejsza ? :evil_lol: tzn Twoja mama rzecz jasna :eviltong:

Moja mama czuje się teraz w miarę bezpiecznie, bo jak powiedziała: woli mojego szczura od tych myszy luzem :D Madzia moja mama myśli że go dam do naszego małego akwa, 40x25cm ;) Tylko ja tak jakoś się "pomylę" (troszeczkę :diabloti:) które to :D

Posted

Hejka ;) Zuzaw sprawię mu ewentualnie rybki, bo je mam :D Moi rodzice o akwa wiedzą, to tylko kupić sklejkę, kołki, i pięterka mogę robić :D A jeśli o dzisiaj.... Pogoda świetna, ale zamiast z noej korzystać to woziliśmy kamienie na ogród i kosiliśmy :(

Posted

Mnie jutro rano czekają z 3 tony słomy 1 siana do rozładowania do stodoły.Potem wyjazd na urodziny z bandą dzieciaków.W niedziele rano długi spacer z Er i jego koleżanką a po południu naprawa końskiego ogrodzenia.A w przyszłym tyg.organizuję przyjęcie urodzinowe dla córki i będzie masa ludków.Ja już chce sobote 20IX bo wtedy nic sie nie szykuje ;)

Posted

marta1624 napisał(a):
A jeśli o dzisiaj.... Pogoda świetna, ale zamiast z noej korzystać to woziliśmy kamienie na ogród i kosiliśmy :(

Ale pomyśl że mogła bys to robić w deszczu ;)

magdabroy napisał(a):
Nie łam się, ja będę jutro zapitalać cały dzień w ogrodzie, zamiast leżeć do góry dupskiem :(

a ja jutro musze iść na urodziny do Igorka , blehhhh jak ja takich naciaganych imprez nie lubie :placz:

Posted

magdabroy napisał(a):
To nie idź :diabloti:
Zawsze możesz się wykręcić złym samopoczuciem :p

To nie przejdzie , dzisiaj na prawde sie źle czuje jak by walec mnie jebnył a jakos nikt sie tym ne przejął , dzień jak co dzień ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
No to zawiń się do domu i olej ich ;)

Jakoś moze dam rade wytrzymac :) ale wkurza mnie takie coś , prezenty już dostał a teraz Iza ( szwagierka) robi "impreze" na której kazdy na kazdego bedzie tylko zerkał i nie bedzie wiadomo o czym gadac bo tam jest zawsze jakas taka dziwna atmosfera , no ale cóż , odpęka sie i na rok bedzie z głowy :lol:

Posted

To widzę że nie tylko ja mam "trudne sprawy" :D Zuzaw nie zazdroszczę, no chyba że spacerku ;) Aga ty możesz mieć zawsze pretekst do szybkiego wyjścia :D A za rok powiesz że Fabian jest mały i musisz się nim zająć ;) Madzia nie zazdroszczę, chociaż moja mama by ci zazdrościła- ona uwielbia prace w ogrodzie :D PS. Jutro mam wolne cały dzień, jak będzie pogoda to zabieram psy nad zalew ;) I będę pilnować fantów na bazarku taksowym wieczorem :D PS2. Przynajmniej 1 mysz jest jeszcze, ale pułapka za niska jest- zjada kiełbasę i wyskakuje ;) Muszę wyższe wiadro poszukać ;)

Posted (edited)

No i zdjęcia po 1, bo przez fona ;) Nasze zbiory- to prawdziwki z jednego naszego wyjazdu ;) Spacer z "sąsiadem" I spacer z kumplami, seterem i kundliszonkiem ;)

Edited by marta1624