betkak Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Nie ma siły na takich zwyrodnialców, aż się we mnie gotuje. To człowiek sam ledwo przędzie ale prubóje pomóc a tacy ludzie co im wolno tak postąpić:angryy: Quote
giselle4 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 [quote name='WARANSKA'][quote name='giselle4']poniedziałek dzisiaj ja podniosłam a Ona posikala sie Ona nie czuje ze z niej leci kupa tak ,wychodzi i robi Wydaje mi się ze jest troche cięższa Grazynko mi sie wydaje,ze ona jak zostanie w schronie nie da sie dzwignac na cztery lapy:-( Sniezynka potrzebuje opieki w tym stanie 24/24 a Wy pracujecie do kiedy? Ona straszliwie teskni za okrutnikiem i by nie bylo jak z Prodo,ktoremu oprocz kochanej reki nic nie pomoglo,bo odszedl z tesknoty :-( Wiem Marysiu ale dla niej robie wiecej niz dla innych dwa razy dziennie karmie i przewijam,podnosze i zmuszam do wysiłku aby postała chwilkę na łapinkach nocny pracownik moze dac wody i okryc to tyle a taka jest prawda ze Ona potrzebuje czlowiaka na stałe tego jej zapewnic nie moge i jest mi bardzo przykro. Quote
giselle4 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Boje sie ze Ona nie wytrzyma do konca kwarantanny jest przeziębiona wiec antybiotyk dostaje od dzisiaj. Jeszcze zobaczymy co jutro krew powie no i na nogi trzeba cos z zestawu artro kazal mi gotowac dla niej łapki kurze i dawac ta galaretkę ale to dopiero od jutra nie kupiłam dzisiaj łapek Quote
betkak Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Obawiam się o to samo, Śnieżka straciła chęć do życia, tęskni, czuje się niepotrzebna, odrzucona. Ona potrzebuje opieki i człowieka, kogoś dla kogo uzna, że warto walczyć. Quote
WARANSKA Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Rozumie Ciebie Grazynko,ale tymczas by sie jej przydal taki chociaz do 30 marca, w tym stanie to jej podroz jest raczej niemozliwa.Nie ma Sniezynka zadnej motywacji do zycia :-( Quote
Malgoska Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 ona ma zapalenie pęcherza jak nic, może nawet z nerkami problem; biedna sunia :( Quote
yolanovi Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Zaglądam do Śnieżynki... może coś lepiej u bidy? Quote
Anula Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Dobrze by było złapać mocz i dać do badania.Jak wyniki? Quote
giselle4 Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 wczoraj byłam cholernie zmęczona troche lepiej widze swiatełko w tunelu oby.... dzisiaj wezme ja słoneczko ,na chwilke aby czyła ze jest potrzebna ze ma walczyc fotki wstawie z wczoraj i z dzisiaj ale nie wiem kiedy moze w nocy jak nie padne. Podwyzszony cukier tyle usłyszalam od weta i mam dalej sie nia opiekowac a Ona ma brac zastrzyki i witaminy. ..i tak bedzie Quote
giselle4 Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Anula napisał(a):Dobrze by było złapać mocz i dać do badania.Jak wyniki? sama to załatwię dzięki Quote
giselle4 Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 (edited) Sniezka we wtorek ,jest troche lepiej szmaty suche e:) Edited March 13, 2014 by giselle4 Quote
giselle4 Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Sroda były ambitne plany ale skonczyło sie na paru krokach załatwieniu potrzeb i powrocie w ciepłe szmaty Quote
giselle4 Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 mam nadzieje mam nadzieje ze panienka wstanie i pokaze ze chce zyc....mam nadzieje Quote
yolanovi Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 I ja też mam taką nadzięje. Bardzo mocno kciuki trzymam za Śnieżkę Quote
betkak Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Trzymaj się mała. Słońce napewno dobrze jej zrobi:lol: Quote
WARANSKA Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='giselle4']Sroda były ambitne plany ale skonczyło sie na paru krokach załatwieniu potrzeb i powrocie w ciepłe szmaty [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi18592/64dd6a63000a308553213460/sdc18592[/IMG Sniezynko prosimy o iskierke nadzieji,o lepsze jutro dla Ciebie :loveu: Quote
yolanovi Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Zaglądam do sunieczki z nadzieja na dobre wieści Quote
giselle4 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 yolanovi napisał(a):Zaglądam do sunieczki z nadzieja na dobre wieści witam sa lepsze niz myslalam zaczyna jej zalezec na dobrym jedzeniu juz nie lezy i czeka kiedy pod nos podłoze miske terza kiedy po 7 wchodze na kwarantanne panienka wyciaga szyje jak najwyzej aby mnie zobaczyc miska z cieplym makaronem miska z puszką zje troche tego i pozniej z drugiej miski napije sie wody czeka na przykrycie po połuniu ide z suchą i znowu puszka aby bylo co jesc do rana załatwione potrzeby na podłodze mimo ze jeszcze cięzko z tymi tylnymi nogami Czekam na leki na tawy pani z fejsa kupila jej i powinny byc w poniedziałek Quote
giselle4 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Royalka i witaminy kupiła ciocia WARANSKA a ja tylko jestem wykonawcą i sie ciesze. Quote
giselle4 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Dziekuje Zosiu moj telefon jest dostępny dla kazdego a osoba ktora chce pomoc Sniezce jest na wage zdrowia Quote
betkak Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 giselle jesteś aniołemgiselle4 napisał(a):witam sa lepsze niz myslalam zaczyna jej zalezec na dobrym jedzeniu juz nie lezy i czeka kiedy pod nos podłoze miske terza kiedy po 7 wchodze na kwarantanne panienka wyciaga szyje jak najwyzej aby mnie zobaczyc miska z cieplym makaronem miska z puszką zje troche tego i pozniej z drugiej miski napije sie wody czeka na przykrycie po połuniu ide z suchą i znowu puszka aby bylo co jesc do rana załatwione potrzeby na podłodze mimo ze jeszcze cięzko z tymi tylnymi nogami Czekam na leki na tawy pani z fejsa kupila jej i powinny byc w poniedziałek Quote
Recommended Posts