Tigraa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jaka cudna Oneczka z niej wyrosła. Najważniejsze, że udało się ją uratowac. Ona żyje dzięki wam, kochane dziewczyny. Quote
Fiona.22 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Ona żyje też dzięki dogomaniakom i allegrowiczom którzy bardzo nam pomogli finansowo. Bez tego nie mielibyśmy możliwości jej pomóc. Naprawde przez ten miesiąc jej stan znacznie się poprawił. A naprawdę fajna dziewczyna wyrosła. Jeszcze ją tylko sterylka czeka a potem już szczęśliwe zycie. Mordeczka rzeczywiście śliczna i mądra przy tym. Quote
Fiona.22 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 athlonea napisał(a):Słodkości :loveu: :loveu: :loveu: Rośnie panienka jak na drożdżach :) oby tylko ta łapka rosła prawidłowo razem z całą psinką (żeby nie była np. krótsza)... Niestety narazie nóżka jest nieco krótsza :-( Jest szansa, że to się jeszcze jakoś wyrówna w okresie kiedy jeszcze rośnie. Postaram się do końca tygodnia zrobić rozliczenie wydatków. Muszę tylko wyciąg z kata dostać w swoje łapy. Quote
Fiona.22 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Na konto kieleckiego TOZu na ratowanie Luny wpłynęło 695zł. Wszystkim, którzy na pomogli i przekazali pieniążki na rzecz Luny, bardzo serdecznie dziękuje w jej imieniu :loveu: :loveu: :loveu: Pieniązki napływały od użytkowników allegro oraz od innych ludzi o wielkich sercach, krórzy wpłacali datki bezpośrednio na konto kieleckiego TOZu. Dzięki Wam sunia mogła mieć kosztowną operację, bez której nie stanęłby na nogi. Na dzień dzisiejszy za zabieg uregulowałam 550 zł. Za dalsze leczenie, zdjęcia kontrolne i inne wydati związane z leczeniem suni bede rozliczała się po wakacjach. Niestety przeglądając wyciąg z konta na które wpływały pieniążki nie zidentyfikowałam wszystkich deklarowanych przez allegrowiczów datków. Mam nadzieję, że wszystko się niebawem wyjaśni. Listę wpłcających przesłałam do AniB, która robiła aukcję aby mogła wystawić pozytywne komentarze allegrowiczom. Poprosiłam aby zerknęła jeszcze na liste może ona się dopatrzy tego czego ja nie widziłam ;) . Apel !!! Kto umie wstawić filmiki na forum ? Wsztscy mogliby zobaczyć jak Lunka się porusza. Quote
erka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Właśnie zajrzałam i podziwiam piekną sunieczkę:loveu: . Niestety też nie umiem wstawiać filmiku. Trzymamy kciuki,żeby nóżka była jak najbardziej sprawna.:lol: Quote
Toska Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ależ Lunka wspaniale wygląda :lol: i jak wyrosła :lol: -to juz młoda dama jest :lol: piękna !!! a łapka , mam nadzieję , nadrobi straty i wszystko się wyrówna !!! głaski dla cudnej sunieczki :loveu: Quote
Fiona.22 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Toska napisał(a):ależ Lunka wspaniale wygląda :lol: i jak wyrosła :lol: -to juz młoda dama jest :lol: piękna !!! a łapka , mam nadzieję , nadrobi straty i wszystko się wyrówna !!! głaski dla cudnej sunieczki :loveu: Toska głaski dotrą dopiero we wrześniu jak wrcę z urlopu. Lunka napewno się ucieszy bo to straszna pieszczocha :loveu: Quote
saga_86 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A gdzie ten filmik? Chętnie bym obejrzała....;) Quote
Fiona.22 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 saga_86 napisał(a):A gdzie ten filmik? Chętnie bym obejrzała....;) Saga nie mam nerwów do YouTube, mam tak strasznie wolny internet... Chyba, dopiero wstawie jak do domu wróce. No chyba, ze ktoś zechce wsawić za mnie...:cool3: Quote
saga_86 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja nie umiem i nie jestem nawet tam zalogowana, trzeba się zwrócić do Od-Nowej;) Quote
Renata 1201 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Kurczaki pieczone, co za piękna panienka z niej wyrosła, :multi: dzisiaj wróciłam z urlopu i od razu tu zajrzałam, mam tylko nadzieje, ze po wyjęciu drutów staw okaże sie ruchomy, szkoda by było gdyby tak ładna psinka poruszała sie całe życie na sztywnej łapce. Fiona, poproszę o przesłanie jakiegoś filmiku mailem do mnie:lol: ??? Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych jej losem. Quote
Fiona.22 Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Cieszę się, że jeszcze zaglądadacie do Lunki...Renatko filmiki są u mnie na kompie a ja będe w domu za ok 2 tyg. Jak tylko dojadę jeszcze w ten sam dzień prześlę Ci je na pocztę. Nie są one super jakości ale łądnie widać jak Luna się porusza, jak szaleje i apotuje... Renato a może ty potrafisz na forum wstawić filmiki? :cool3: Quote
Renata 1201 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Fiona.22 napisał(a):Cieszę się, że jeszcze zaglądadacie do Lunki...Renatko filmiki są u mnie na kompie a ja będe w domu za ok 2 tyg. Jak tylko dojadę jeszcze w ten sam dzień prześlę Ci je na pocztę. Nie są one super jakości ale łądnie widać jak Luna się porusza, jak szaleje i apotuje... Renato a może ty potrafisz na forum wstawić filmiki? :cool3: Ilonko, Niestety nie jestem tak biegła w komputerze;) , ale sie moge spytac kolegi w firmie jak tylko powroci z urlopu, czekam z niecierpliwościa na jakiś filmik z małą. Pozdrawiam, Renata Quote
Fiona.22 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Luna pewnie znów wyrosła...miesiąc czasu to bardzo dużo dla takiej młodej damy :razz: Quote
Renata 1201 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ilonko, A może by tak znowu jakieś nowe zdjęcia??? Widzę, że dawno nikt nie zaglądał na watek Lunki:angryy:, czyżby wszyscy o niej zapomnieli??:placz::mad: A gdzie obiecany filmik z Lunką, bardzo czekam:):multi: mój adres mailowy sie nie zmienił. Pozdrawiam, Renata Quote
Fiona.22 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Renata 1201 napisał(a):Ilonko, A może by tak znowu jakieś nowe zdjęcia??? Widzę, że dawno nikt nie zaglądał na watek Lunki:angryy:, czyżby wszyscy o niej zapomnieli??:placz::mad: A gdzie obiecany filmik z Lunką, bardzo czekam:):multi: mój adres mailowy sie nie zmienił. Pozdrawiam, Renata Oj wysłałam filmiki...a tu taki klops :oops: Penie nie doszły ale nie dostalam, żadnej wiadomości, że nie doszły. Zaraz postaram się ja na wątek wstawić... Co do zdjęć to oczywiście zrobię suni...bo to sąsiadka moja. Ale szczerze mówiąc ostatnio nawet nie mam czsu na porządny spacer z moim stadem... Quote
Fiona.22 Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Lunka w styczniu miała pierwszą cieczkę ;) A dzisiaj było zdjęcie szwów po sterylce. Przy zabiegu okazalo się,ze na tej nóżce, która była podrutowana pojawiła się jakaś zmiana...taka mała narośl. Została usunięta od razu przy sterylizacji. Sunia mieszka po sąsiedzku a ja nawet nie mam chwili, zeby jej zdjęcia zrobić :oops: Postaram się coś wkleić jakieś fotki. I zapewniam, zę sunia ma się znakomicie i jest szczęśliwa w nowym domku. Quote
ewelinka_m Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 to czekam na fotki Lunki :loveu: Ilonka jeśli jeszcze potrzeba jakiś filmik wstawić daj znać ;) Quote
Recommended Posts