Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania B zgodziła się zrobić aukcję cegiełkową dla Lunki. :multi: Potrzebny jest tekst aukcji, kto ma jakis pomysł ?? Wieczorkiem Ania ma jeszcze potwierdzić.

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedługo Lunka bedzie miała allegro, oby udało sie trochę cegiełek sprzedać bo duzo kasy jest jeszcze potrzebne. W nastepnym tyg muszę uregulować u weta 550 zł za zabieg :roll:

Posted

Lunka została dzisiaj odrobaczona, robale normalnie z niej wychodziły.
Ona jest taka biedna, ciągle piszczy żeby ja na trawke postawić, jest taka szczesliwa kiedy moze pospacerować, oczywiście z naszą pomoca.
Dzis okazało siejeszcze, że sunia ma krzywicę. U niej w dość nietypowym miejscu, ma pokrzywione żebra, szczególnie z prawej strony :roll:

Posted

erka napisał(a):
Jest juz ten tekst na Allegro? Bo na kieleckim wątku mamy siły fachowe w pisaniu wyciskaczy łez.:lol:

Sunieczka prosi o pomoc!

Coś skleciłam ;) juz wysłałam do Ani, która obiecała pomóc zrobic aukcję. Oczywiscie jak tylko wszystko bedzie gotowe wkleje link do aukcji.

Posted

Już samo jej spojrzenie ściska za gardło :-( Dobrze jednak że dom już na nią czeka . Przesyłam małą kwotę wsparcia i życzę szybkiego powrotu do zdrowia - trzymaj się maluchu!

Posted

Proxima napisał(a):
Już samo jej spojrzenie ściska za gardło :-( Dobrze jednak że dom już na nią czeka . Przesyłam małą kwotę wsparcia i życzę szybkiego powrotu do zdrowia - trzymaj się maluchu!

Promixa, ogromnie dziękujemy za wsparcie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Handel bazarkowy ruszył, mamy juz pierwsza sprzedana rzecz :multi: :loveu: Saga_86 dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:
Jutro bedą zdjęcia Luny ze spacerku :lol:

Posted

Obiecałam zdjęcia i prosze:

Luna wcina trawę :evil_lol:

a tutaj udaje owczarka...

...ciągle zaczepia inne psy, żeby się z nią bawiły...

...a tu widać jak fajnie jej się uszy wywijają nie w ta strone co trzeba :lol: