Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Lunka jeszcze sama nie chodzi, trzeba ją podtrzymywać. Sunia jest tak zywioła, że babcia która opiekuje się nią, kiedy Agnieszka jest w pracy czasem nie daje rady za nią nadążyć. Wtedy sunia drze pyziora jak najgłośniej potrafi, ciagle by chciała spacerować. Biedne dziecko aż, czasem ją u mnie w domu słychać a mieszkam w sąsiedniej klatce. Rozumien ją chciałby biegać, szaleć, bawić się a tu jeszcze drugi pies, który jest u Agnieszki jej nie toleruje. Chodzi obrażony na cały świat, na wszystkich warczy a to wielka krówka jest. Wczoraj nawet babcię ze złości ugryzł. Quote
Toska Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Fiona.22 napisał(a): Wczoraj nawet ze złości ugryzł babcię :shake: a to wielka krowa jest. babcia ???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Toska napisał(a):babcia ???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: babcia jest chudziukta i malutka :evil_lol: krową jest ten pies, który babcię ugryzł. Toska rzeczywiście źle to ujęłam, pędze nanieść zmiany. :oops: Quote
AniaB Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 na prosbę Fiona.22 wystawiłam aukcje cegiełkowa..:lol: Poniewaz niedawno wystawialismy allegro dla naszej tymczasowej brendy, wiec aby nie być posądzonym o naciaganie wpisaliśmy, ze aukcja jest grzecznościowa dla wolontariuszek kieleckiego TOZ..Mam nadzieje, ze nie naduzylismy niczyjego imienia..?:roll: a oto aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=208873932 prosze - wstawcie ja sobie do podpisów, rozeslijcie znajomym i nieznajomym.. aukcja potrwa 14 dni - jest wsród wyróżnionych... Poniewaz lista wyróżnionych jest jednak bardzo długa:razz: - tak naprawde na razie tzreba ja samemu rozreklamować.. Z kazdym dniem bedzie jednak coraz wyzej (aukcje uporzadkowane są wg ilości dni do konca) Z wałsnego doswiadczenia moge powiedzieć ze najwięcej cegiełek kupiono przez ostatnie trzy - cztery dni.. Zagladajcie do aukcji - dopóki żadna oferta kupna sie nie pojawiła mozna jeszcze chyba dokonac zmian (ale nie wiem...:oops: ). Quote
Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 AniuB bardzo dziękujemy za aukcję dal Luny. Naprawdę nie martw się według mnie aukcja nie mogła byc juz lepiej zrobiona :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo sie cieszę, że mozna liczyć na pomoc dogomaniaków. [SIZE=2]"Aukcja grzecznościowa na rzecz wolontariuszek z kieleckiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami" bardzo fajnie napisane. Rzeczywiście ludzie mogliby pomysleć, że naduzywacie psich biedaczków do wyłudzania kasy. ;) Jeszcze raz ogromne ukłony w twoja stronę :modla: Quote
saga_86 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Fiona w przyszłym tygodniu wracam do Kielc, możemy się jakoś umówić na odbiór książki i przy okazji oczywiście wpłatę?:cool3: Quote
AniaB Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Fiona naprawde czuje sie zazenowana.. przecież nic nie zrobiłam..:oops: :roll: ale ktos za to kupił jedną cegiełke na dobry początek!!:multi: oby tak dalej!!:multi: Quote
Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 AniaB napisał(a):Fiona naprawde czuje sie zazenowana.. przecież nic nie zrobiłam..:oops: :roll: ale ktos za to kupił jedną cegiełke na dobry początek!!:multi: oby tak dalej!!:multi: Właśnie miałam to samo napisać-to chyba dobry poczatek. Quote
Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 saga_86 napisał(a):Fiona w przyszłym tygodniu wracam do Kielc, możemy się jakoś umówić na odbiór książki i przy okazji oczywiście wpłatę?:cool3: Saga ja jestem do środy w Kielcach, jesli nie zdąrzymy się spotkać to najwyzej zostawię książkę u pani Ani albo w innym miejscu, jak Ci wygodnie. AniuB zrobiłaś bardzo duzo-dzieki tej aukcji z pewnoscia uzbieramy potrzebna sume :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AniaB Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 pomalutku - przecież aukcja dopiero sie zaczeła - mamy jeszcze 14 dni (no, bez kilku godzin) codziennie bedzie wyzej, codziennie coraz wiecej osób ja obejrzy.. Jeszcze jest naprawde troszke czasu..! Quote
saga_86 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 UU to akurat w środę będę dopiero wolna, zostaw może książkę u pani Ani. Tylko nie wiem czy pieniądze wysłać na konto czy dać pani Ani? Quote
Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 iwop napisał(a):Kupilam następną cegiełke ale to niewiele :( Iwop to bardzo wiele. Wystarczy, że kilka osób kupi cegiełkę i już sie uzbiera potrzebna suma:loveu: Quote
iwop Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Fiona ja jestem z Ostrowca i nic nie moge zrobić...:shake: Ona powinna miec dom - to jeszcze psie dziecko:oops: Quote
Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 saga_86 napisał(a):UU to akurat w środę będę dopiero wolna, zostaw może książkę u pani Ani. Tylko nie wiem czy pieniądze wysłać na konto czy dać pani Ani? Saga jak wolisz mozesz zostawić u pani Ani lub wpłacić na konto :cool3: Quote
saga_86 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Eh może na konto, dopłacę 2,5 na poczcie,ale ostatnio coś pani Ania ma już pamięć nie tą co kiedyś, boję się,że zapomni:roll: Numer konta proszę napisać;) Quote
Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 iwop napisał(a):Fiona ja jestem z Ostrowca i nic nie moge zrobić...:shake: Ona powinna miec dom - to jeszcze psie dziecko:oops: Ona na szczęście ma juz dom. :loveu: Dziewczyna, która ratowała ją po wypadku dała jej narazie tymczas. Po zakończeniu leczenia trafi do naszej wspólnej sąsiadki która za 2 mies bedzie się przeprowadzała do domku z duzym ogródkiem. Ale szczerze mówiąc to wątpię, zeby ją oddała. Cała rodzina jest w niej już zakochana. Teraz wystarczy wyregulować rachunek za leczenie i bedzie historia z "happy end" :loveu: Quote
Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 saga_86 napisał(a):Eh może na konto, dopłacę 2,5 na poczcie,ale ostatnio coś pani Ania ma już pamięć nie tą co kiedyś, boję się,że zapomni:roll: Numer konta proszę napisać;) Saga wpłać tak, żeby z opłata pocztową wyszła deklarowana przez Ciebie suma. Nr konta jest w kielckim watku na pierwszej stronie. Pamietaj o dopisku "Luna" Quote
saga_86 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Na AFN? A może na wasze konto? Tu liczą sobie koszty od wpłat, bodajrze 2 zł z 10 zł wpłaconych:roll: Quote
Fiona.22 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 saga_86 napisał(a):Na AFN? A może na wasze konto? Tu liczą sobie koszty od wpłat, bodajrze 2 zł z 10 zł wpłaconych:roll: Pieniążki na Lunę zbieramy na koncie kieleckiego TOZu Quote
Fiona.22 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Sprzedały się już trzy cegiełki :loveu: Zapraszam wszystkich do tej formy pomocy. Quote
Fiona.22 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Cegiełki pomalutku się sprzedają :cool3: Prosimy o wsparcie cegiełkowe. Quote
Fiona.22 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Przed chwila sprawdzałam aukcję :multi: sprzedało się juz 7 cegiełek Quote
Recommended Posts