Doda_ Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Kochani ! Już notuję wplaty... doszly: Alla Chrzanowska 20 zl mdk8 5 zl dorcia2 20 zl tofikowa 20 zl nuncek 20 zl agat21 10 zl mudiczka 10 zl dziekujemy bardzo :) [COLOR=#ff0000][B]obecne saldo Cejlonka to 780 zl [/B][/COLOR] Zaraz na pw wysle do kikou nr tel do sklepu z numerem zamówienia itd. To juz bardzo dlugo trwa. Kupilam i wplacilam 22.05 , tego samego dnia sprzedawca otrzymal moja wplate (przez Pay). Quote
Doda_ Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 mam do wszystkich prośbę-pamiętajcie, zeby w tytule wplat wpisywać DAROWIZNA.... ;) Quote
kikou Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 sklep mówi, że dopiero jutro maja dostawę z tym preparatem i dopiero jutro wyslą przesyłke... podobno wysłali 2 maile w tej sprawie (chyba nie na mój mail... a zresztą może gdzieś w spamie wylądowały...?) i podobno próbowali dzwonić:hmmmm: Quote
Doda_ Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 [quote name='kikou']sklep mówi, że dopiero jutro maja dostawę z tym preparatem i dopiero jutro wyslą przesyłke... podobno wysłali 2 maile w tej sprawie (chyba nie na mój mail... a zresztą może gdzieś w spamie wylądowały...?) i podobno próbowali dzwonić:hmmmm:[/QUOTE] żadnego maila nie dostałam, jedynie od allegro że kupiłam, że sprzedawca dostał moją wpłatę itd.. . i nikt nie dzwonił. Poza tym, jeśli na allegro napisał ze są ileś tam sztuki, to powinny być na stanie! A były 3 sztuki. :shake: Quote
Malgoska Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 co to za sklep i co tam zostało kupione, że trzeba czekac miesiąc..... niepojęte Quote
anica Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 ... czasem tak się zdarza przy zakupach internetowych ,mi się takie zakupy też kilkakrotnie trafiły dlatego też ,raczej unikam... zdecydowanie wolę te z polecenia ,sprawdzone :) Buziole dla Wszystkich :kiss_2: Quote
Doda_ Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='bea100']Czyli Inflamex do tej pory nie dotarł? :roll:[/QUOTE] Kochana, kikou mi już dawno pisała smsa ze inflamex dotarł :) tylko obie tu nie poinformowałyśmy :evil_lol: jeśli ktoś wpłacał dla Cejlonka to dziekuje bardzo-odnotuję później. Quote
kikou Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 byliśmy w piątek u Pani wet na kontroli ( nie wiem czy pamiętacie ale kiedyś pisałam że Cejlonek ma na pleckach małego guzka - guziołka, takiego dziwnego - otwartego) wieści są kiepskie bo guziołek nie poddał się zwyczajowemu traktowaniu ranek - nadal jest, nawet ciut większy. Wygląda na to, że to taki niekontrolowany nowotworowy rozrost tkanki... No i teraz mamy dylemat, P. wet mówi że ew. narkoza dużo bardziej szkodliwie zadziała na tak sędziwego pieska niż sam ten guzek, skłania się raczej ku temu żeby go nie usuwać i po prostu przecierać nadal oktaniseptem żeby nie doszło do jakiejś infekcji tam. Przy okazji osłuchiwała mu serduszko, nie jest źle na jego wiek ale mimo to operację zdecydowanie odradza... hmn?? Quote
Doda_ Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 kikou.. ja z racji wieku bym nie operowała. więc może warto posłuchac p.doktor ? doszły wplaty od moniki083 10 zl, koelki 10 zl i ode mnie 10 zl dogo bardzo muli, edytowalam post rozliczeniowy 3 razy ale nie moze zapisac .. sprobuje pozniej. Quote
agat21 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Chyba za duże ryzyko z wszelkimi drastycznymi zabiegami - zgadzam się z Dodą Quote
bea100 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Ja zostawiam decyzję kikou i jej obserwacji tej zmiany...ale (na ten moment) chyba wet dobrze radzi. Quote
Gusiaczek Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Cejlonku kochany zaglądam do ciebie :loveu: Quote
kikou Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='agat21']Chyba za duże ryzyko z wszelkimi drastycznymi zabiegami - zgadzam się z Dodą[/QUOTE] tak, tak... na razie nie trujemy Cejlonka narkozą, psikamy guzioła dalej i oglądamy, i mamy nadzieje że nie zechce mu sie rozrastać... Quote
kolejna kobietka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Też mam taką nadzieję :cool3: :kciuki: Quote
Doda_ Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='kikou']tak, tak... na razie nie trujemy Cejlonka narkozą, psikamy guzioła dalej i oglądamy, i mamy nadzieje że nie zechce mu sie rozrastać...[/QUOTE] ok, oglądamy i trzymajmy kciuki, ze sie nie pogorszy... post rozliczeniowy zaktualizowany, doszla jeszcze wplata od bakusiowej 25 zl . dziekujemy :) Quote
Recommended Posts