Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani !

Już notuję wplaty...

doszly:
Alla Chrzanowska 20 zl
mdk8 5 zl
dorcia2 20 zl
tofikowa 20 zl
nuncek 20 zl
agat21 10 zl
mudiczka 10 zl

dziekujemy bardzo :) [COLOR=#ff0000][B]obecne saldo Cejlonka to 780 zl [/B][/COLOR]

Zaraz na pw wysle do kikou nr tel do sklepu z numerem zamówienia itd. To juz bardzo dlugo trwa.
Kupilam i wplacilam 22.05 , tego samego dnia sprzedawca otrzymal moja wplate (przez Pay).

Posted

sklep mówi, że dopiero jutro maja dostawę z tym preparatem i dopiero jutro wyslą przesyłke...

podobno wysłali 2 maile w tej sprawie
(chyba nie na mój mail... a zresztą może gdzieś w spamie wylądowały...?)
i podobno próbowali dzwonić:hmmmm:

Posted

[quote name='kikou']sklep mówi, że dopiero jutro maja dostawę z tym preparatem i dopiero jutro wyslą przesyłke...

podobno wysłali 2 maile w tej sprawie
(chyba nie na mój mail... a zresztą może gdzieś w spamie wylądowały...?)
i podobno próbowali dzwonić:hmmmm:[/QUOTE]

żadnego maila nie dostałam, jedynie od allegro że kupiłam, że sprzedawca dostał moją wpłatę itd.. . i nikt nie dzwonił.
Poza tym, jeśli na allegro napisał ze są ileś tam sztuki, to powinny być na stanie! A były 3 sztuki. :shake:

Posted

... czasem tak się zdarza przy zakupach internetowych ,mi się takie zakupy też kilkakrotnie trafiły dlatego też ,raczej unikam... zdecydowanie wolę te z polecenia ,sprawdzone :)
Buziole dla Wszystkich :kiss_2:

Posted

[quote name='bea100']Czyli Inflamex do tej pory nie dotarł? :roll:[/QUOTE]

Kochana, kikou mi już dawno pisała smsa ze inflamex dotarł :) tylko obie tu nie poinformowałyśmy :evil_lol:

jeśli ktoś wpłacał dla Cejlonka to dziekuje bardzo-odnotuję później.

Posted

byliśmy w piątek u Pani wet na kontroli ( nie wiem czy pamiętacie ale kiedyś pisałam że Cejlonek ma na pleckach małego guzka - guziołka, takiego dziwnego - otwartego) wieści są kiepskie bo guziołek nie poddał się zwyczajowemu traktowaniu ranek - nadal jest, nawet ciut większy. Wygląda na to, że to taki niekontrolowany nowotworowy rozrost tkanki... No i teraz mamy dylemat, P. wet mówi że ew. narkoza dużo bardziej szkodliwie zadziała na tak sędziwego pieska niż sam ten guzek, skłania się raczej ku temu żeby go nie usuwać i po prostu przecierać nadal oktaniseptem żeby nie doszło do jakiejś infekcji tam.
Przy okazji osłuchiwała mu serduszko, nie jest źle na jego wiek ale mimo to operację zdecydowanie odradza... hmn??

Posted

kikou.. ja z racji wieku bym nie operowała. więc może warto posłuchac p.doktor ?

doszły wplaty od moniki083 10 zl, koelki 10 zl i ode mnie 10 zl
dogo bardzo muli, edytowalam post rozliczeniowy 3 razy ale nie moze zapisac .. sprobuje pozniej.

Posted

[quote name='agat21']Chyba za duże ryzyko z wszelkimi drastycznymi zabiegami - zgadzam się z Dodą[/QUOTE]

tak, tak... na razie nie trujemy Cejlonka narkozą, psikamy guzioła dalej i oglądamy, i mamy nadzieje że nie zechce mu sie rozrastać...

Posted

[quote name='kikou']tak, tak... na razie nie trujemy Cejlonka narkozą, psikamy guzioła dalej i oglądamy, i mamy nadzieje że nie zechce mu sie rozrastać...[/QUOTE]

ok, oglądamy i trzymajmy kciuki, ze sie nie pogorszy...

post rozliczeniowy zaktualizowany, doszla jeszcze wplata od bakusiowej 25 zl . dziekujemy :)