Doda_ Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 napisałam, że wpisałam 92 zł, żeby nie było niejasności :) bea100, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. Quote
bea100 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 To ja dziękuję w imieniu tego bidulka :loveu:- zupełnie inaczej się poczuje staruszek- właśnie wpłata poleciała bankiem, powinna być jutro na koncie :) Quote
bea100 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Inflamex (to zamówione opakowanie) jest dla Cejlona na 62 dni. Doda_ proszę dopilnuj tego i powiadom mnie na pw (gdybym się zakręciła i zabyła ;)) na tydzień przed skończeniem, to wpłacę i zamówimy kolejne. Quote
Doda_ Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 [quote name='bea100']Inflamex (to zamówione opakowanie) jest dla Cejlona na 62 dni. Doda_ proszę dopilnuj tego i powiadom mnie na pw (gdybym się zakręciła i zabyła ;)) na tydzień przed skończeniem, to wpłacę i zamówimy kolejne.[/QUOTE] bardzo Ci serdecznie dziękuje !!! jesteś kochana !!! nie wiem czy dobrze policzyłam :oops: ale te witaminy powinny wystarczyć około do 21 maja... i to wpisałam w rozliczeniu. W wydatkach jest ten preparat i wpisałam obok że do 21 maja. Quote
bea100 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='Doda_']...W wydatkach jest ten preparat i wpisałam obok że do 21 maja.[/QUOTE] ...rany...ta data dla mnie ważna, nie sposób jej zapomnieć...wtedy po trudnej walce odszedł "mój" staruszek olkuszak Karo...to tak jakby kochany Karuś "wspierał" teraz Cejlonka... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237406-Karo-staruszek-olkuszak-z-tętniakiem-odszedł-21-05-2013-za-TM?p=21908387#post21908387[/URL] Quote
Doda_ Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 bea100, jejku, liczyłam tak od jutra i wyszło mi do 21 maja.. Karus napewno wspiera Cejlonka.. przed chwilą dostałam smsa ze preparat już jedzie kurierem :) jutro powinien być u kikou. Quote
bea100 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='Doda_']...przed chwilą dostałam smsa ze preparat już jedzie kurierem :) jutro powinien być u kikou.[/QUOTE] Wspaniale, cieszę się, dzięki, im szybciej Cejlon dostanie Inflamex, tym dla psinki lepiej :) Quote
Doda_ Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 [quote name='bea100']Wspaniale, cieszę się, dzięki, im szybciej Cejlon dostanie Inflamex, tym dla psinki lepiej :)[/QUOTE] Kochana, twoja wpłata już doszła :) dziękuję bardzo w imieniu staruszka !!! Quote
Doda_ Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 założyłam wątek kolejnemu staruszkowi -zajrzyjcie proszę :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251848-KAJKO-psi-staruszek-s%C5%82aby-psychicznie-i-fizycznie-z%C5%82e-wyniki-bada%C5%84-DT-NA-CITO!?p=21981526#post21981526[/url] Quote
Doda_ Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Zrobiłam Cejlonkowi bazarek z rzeczami od anica, ale nie dokończony jeszcze... a bazarek z ręcznikami bedzie pozniej. Quote
Alla Chrzanowska Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 [quote name='Doda_']Zrobiłam Cejlonkowi bazarek z rzeczami od anica, ale nie dokończony jeszcze... a bazarek z ręcznikami bedzie pozniej.[/QUOTE] Będę grzecznie czekać, tylko proszę - daj znać jak wystawisz ręczniki. I na ten od Anica chętnie zajrzę... Chyba, że tu wkleisz link, to sama znajdę:) Quote
Doda_ Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Będę grzecznie czekać, tylko proszę - daj znać jak wystawisz ręczniki. I na ten od Anica chętnie zajrzę... Chyba, że tu wkleisz link, to sama znajdę:)[/QUOTE] Będę pamiętac, oczywiscie :) z rzeczami od anica- [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251851-Ciuchy-torba-dla-staruszka-CEJLONKA-Do-02-04-godz-20-00?p=21982308#post21982308[/url] plecak od bea100 :) dziekujemy i zapraszamy! Quote
kikou Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 odżywka dla psiaka dotarła dzisiaj - dziękujemy, a sam Cejlonek już się zadomowił, juz nie jest nieśmiały jak w pierwszy dzień, to starowinek ale bystry chłopak, już zna rozkład dnia.. nawet wybiega (no tak powoli, swoim tempem) nam na spotkanie i macha ogonkiem jak usłyszy, że się majstruje przy bramie. Już zrozumiał że wyciągamy ręce w jego kierunku do kiziania i nie odsuwa się i, tylko nadstawia główkę, apetyt mu bardzo dopisuje, nawet dziabnął (ale tak niegroźnie mniejszego kolege który chciał mu skubnąć smacznego kąska) Dzisiaj skrobał w drzwi nad ranem jak potrzebował kupkę zrobić. Bardzo fajny psiak z niego jest, stareńki ale naprawdę świetny. Quote
Doda_ Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='kikou']odżywka dla psiaka dotarła dzisiaj - dziękujemy, a sam Cejlonek już się zadomowił, juz nie jest nieśmiały jak w pierwszy dzień, to starowinek ale bystry chłopak, już zna rozkład dnia.. nawet wybiega (no tak powoli, swoim tempem) nam na spotkanie i macha ogonkiem jak usłyszy, że się majstruje przy bramie. Już zrozumiał że wyciągamy ręce w jego kierunku do kiziania i nie odsuwa się i, tylko nadstawia główkę, apetyt mu bardzo dopisuje, nawet dziabnął (ale tak niegroźnie mniejszego kolege który chciał mu skubnąć smacznego kąska) Dzisiaj skrobał w drzwi nad ranem jak potrzebował kupkę zrobić. Bardzo fajny psiak z niego jest, stareńki ale naprawdę świetny.[/QUOTE] Dziękuje kochana za relacje :) jak znajdziesz czas to zrób zdjęcia :) Quote
bea100 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 [quote name='kikou']odżywka dla psiaka dotarła dzisiaj - dziękujemy, a sam Cejlonek już się zadomowił, juz nie jest nieśmiały jak w pierwszy dzień, to starowinek ale bystry chłopak, już zna rozkład dnia.. nawet wybiega (no tak powoli, swoim tempem) nam na spotkanie i macha ogonkiem jak usłyszy, że się majstruje przy bramie. Już zrozumiał że wyciągamy ręce w jego kierunku do kiziania i nie odsuwa się i, tylko nadstawia główkę, apetyt mu bardzo dopisuje, nawet dziabnął (ale tak niegroźnie mniejszego kolege który chciał mu skubnąć smacznego kąska) Dzisiaj skrobał w drzwi nad ranem jak potrzebował kupkę zrobić. Bardzo fajny psiak z niego jest, stareńki ale naprawdę świetny.[/QUOTE] Coraz fajniejsze tu wieści :multi: Cieszy mnie, że psiak ma wolę walki i tak fajnie się otwiera- w sam czas widać został wyjęty :). Myślę, że wiele jeszcze przed nim psioszczęścia! Quote
Doda_ Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Jeszcze trochę a będzie z niego urwis :evil_lol: Quote
kikou Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 [quote name='Doda_']... jak znajdziesz czas to zrób zdjęcia :)[/QUOTE] będę robić zdjęcia ale na pewno nie co dwa trzy dni, ręczę że od niedzieli(z niedzieli są ostatnie zdjęcia, a dzisiaj mamy środę) psinek nie zmienił się nawet minimalnie Quote
Doda_ Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 [quote name='kikou']będę robić zdjęcia ale na pewno nie co dwa trzy dni, ręczę że od niedzieli(z niedzieli są ostatnie zdjęcia, a dzisiaj mamy środę) psinek nie zmienił się nawet minimalnie[/QUOTE] oczywiscie ze nie co dwa/trzy dni :) Zdjecia są z auta, a ja chcialabym zobaczyc Cejlonka wsrod starowinek:) cieplej nam sie na sercu zrobi... oczywiscie, jak tylko znajdziesz na to czas. Oglaszamy Cejlonka czy zostaje u Ciebie dozywotnio ? Quote
Doda_ Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Doszla wplata od mudiczki - wolontariuszki wroclawskiego schronu :multi: 10 zl - dopisala, ze to stala. dziekujemy :) Quote
Doda_ Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 ponawiam pytanie kto to Monika N. ? zadna z was? nie wiem czy to ktoras z stalych deklarowiczow... Quote
kolejna kobietka Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Gusiaczek']Zaglądam do Cejlonka :loveu:[/QUOTE] I ja zaglądam :) Quote
asiuniab Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 wieści pokrzepiające, ale Mu się fajnie trafiło na starość, taka szóstka w lotka:) Quote
Recommended Posts