Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betkak']Gotuje im dzisiaj kurze łapki na stawy, kure na szczęście pogonił tylko, ale dyla dawała równo[/QUOTE]

ach..taki substytucik ;) albo Huzar dzięki kurzym łapkom da spokój żywym kurom albo tak sie w tych łapkach rozsmakuje, że ...... kura moze nastepnym razem nie zdążyć :diabloti:

Posted

Oj tam nie moja sąsiada:evil_lol:[quote name='zozola77']ach..taki substytucik ;) albo Huzar dzięki kurzym łapkom da spokój żywym kurom albo tak sie w tych łapkach rozsmakuje, że ...... kura moze nastepnym razem nie zdążyć :diabloti:[/QUOTE]

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']...Oj, Elik, my Ci tych dworów nie zapomnimy... ;)..[/QUOTE]
No so, no so, no so ja Ci zrobiłem ??? :razz:

A kur, to nie pozwól Huzarowi gonić, bo to nie po hazarsku :) a i kółopot może byc kiedyś. Niech wie, że tego mu robić nie wolno. Kto wie, Huzar może się okazać gospodarskim psem. Oczywizda nie na łańcuchu :shake:

Posted

[quote name='Marycha35']A kurowina?????;):):):):):):):):)[/QUOTE]

Tegoż samego :cool3:
No może po ugotowaniu przez pańcię, może być podana psu ;)

Posted

dziewczyny w porozumieniu z elik wystawiłam rachunek za pobyt Huzara w hoteliku od 16.03-31.03 na kwotę 80zł

A te kury to on faktycznie goni, nie łapie może koleżanki szuka

Posted

[quote name='Marycha35']Dziewczynki a jak człek z człekiem się zafumfluje to co dopiero psiak z kurką:);):)[/QUOTE]
Aaaaaa widzisz Maryś, bo to je inna bajka :eviltong:

Posted

LOL.

Moja dziś próbowała się zaprzyjaźnić z kaczkami pływającymi w syfiastej rzeczce/ścieku na skraju łak. Na szczęcie sekundę wcześniej złapałam za obróżkę, bo byłaby kolejna kąpiel :)
Jak widać zawsze może byc gorzej, niż z kurą ;)

Posted

[quote name='betkak']akuku, Huzar dziś został zaszczepiony na wirusy i wściekliznę, za 2 tyg kastracja[/QUOTE]
Super :)
Kasa za hotel poleciała.