Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']Cudownie widzieć Cię znowu z Klarą. I na koniu :)
Wspaniale!
Jestem pełna podziwu dla Twojej determinacji!
Brawo!

dzięki :Rose:

[quote name='Alicja']https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10492106_762772380412507_1654887223075718467_n.jpg

cudowna Klara :lol:

u mnie zmiana planów .....znów zmiana terminu operacji ...najpierw 30 lipca , potem 16 ...a teraz chyba koniec sierpnia lub początek września

biedna jesteś :calus:

[quote name='Baski_Kropka']Klara piękna klacz :D
A ty na koniu wyglądasz super :D
Super, że możesz chcesz i działasz z determinacją :D

dzięki :Rose:

Nie byłabym sobą gdybym nie skorzystała i siadła na Tigrę :) mało tego że wsiadłam z ziemi prawie sama to sama zsiadłam :D do tej pory na konia mnie wsadzali a z konia ściągali, dosłownie :P także postęp dla mnie naprawdę duży :D

• 1 month later...
Posted

byłam dzisiaj u lekarza w poradni, dowiedziałam się że do maja przyszłego roku mogę się u nich rehabilitować :) pani doktor powiedziała też że nie ma sense się starać o miejsca w sanatoriach i że mam starać się o przyjęcie na dzienne oddziały rehabilitacji i że tam tak długo się nie czeka, dała mi skierowanie na taki oddział :) z poradni wracałam sama, na piechotę, zajęło mi to ponad godzinę ale dałam radę :) miłe jest to że ludzie pozytywnie na mnie reagują, dzisiaj zaczepił mnie pan i opowiadał że miał liczne złamania i to dzięki rehabilitacji wyszedł z tego, potem życzył mi zdrowia i poszedł :) niby nic ale lepiej się poczułam :) we wtorek jadę do szpitala a w październiku będę mieć rehabilitację w poradni :)

przeszłam dzisiaj1,7km, zajęło mi to ponad godzinę ale dałam radę :D

Posted

rita60 napisał(a):
Witaj Młoda:lol:niezły wynik:multi:jak tam po wakacjach,byłaś gdzieś ?

byłam w Murzasichle kilka dni (koło Zakopanego) :) narazie nie komfortowo się czuję na wyjazdach, myślę że to kwestia stanu w jakim jestem nawet spacer jest mego wysiłkiem ...

Alicja napisał(a):
czyli do przodu :cool2:

w sumie tak do przodu ;)

Posted

rita60 napisał(a):
Byłam w tej miejscowości na swoich pierwszych koloniach...było to jakiś czas temu:cool3:ale wtedy to była wieś bardzo urokliwa.

dalej jest urokliwa choć ludzi jest więcej ... jeżdżę tam od kilku lat i zdecydowanie najprzyjemniej jest poza sezonem ;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

zastanawiam się jaki ma sens ten wątek :roll:  jakby ktoś był ciekawy zapraszam do swojego wątku bądź na fb ;)

14 listopada idę do szpitala, potem do kolejnego :roll:  ostatnio te wiadomości które do mnie docierają mroża mi krew w żyłach :( do tej pory myślałam że nie boję się śmierci, w ogóle o niej nie myślałam ... po ostatnich wydarzeniach wszystko się zmieniło :roll:

Posted

Młoda,nie ma co rozmyslać,trzeba iść na przód,życie jest jakie jest a pewnych rzeczy nie przewidzisz. Korzystaj z niego

i czerp pełnymi garściami...pozdrawiam cieplutko.

• 1 month later...
Posted

Jestem już w domku. Poprawa jest, nie taka jak bym chciała ale jest. Dalsze plany to szpital w Zabrzu a w międzyczasie prywatna rehabilitacja. Dzisiaj byłam w poradni, owszem przepisali mi zabiegi. Pierwszy wolny termin sierpień. Stałam tam i śmiać mi się chciało ale co zrobić zapisałam się na sierpień. Jednym słowem w Polsce lepiej nie chorować. Jeszcze mnie czeka komisja w ZUS bo mi się świadczenia rehabilitacyjne kończą. Ciekawe co usłyszę.
Nastrój mam dobry mimo tych urozmaiceń. Dalej wierzę że dam radę. W środę idę do lekarza w sprawie zaświadczenia na hipo. Mam nadzieję że tym razem się uda.

Posted

Rzeczywiscie...nie wiadomo  czy płakać,czy smiać się...sierpień....Dasz radę Młoda,bo kto,jak nie ty :mdrmed:

pozdrawiam cieplutko...powodzenia.

no właśnie kto jak nie ja :siara: