Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielu z Was zna zapewne Dominikę , na dogo nick Tengusia , opiekunkę adoptowanego Bolka i Fazulki , 2 psiaków w typie ast .

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/49147-Bo-szcz%C4%99%C5%9Bcie-nie-jedno-ma-imi%C4%99-Faza-Bolek-i-Klara-zapraszaj%C4%85-%29[/URL]

W październiku 2013 roku , Dominika wyjechała na swojej klaczce Klarze w teren ....i świat cały się w jednym momencie zawalił . Klara przewróciła sie z Dominiką i od tego dnia życie odwróciło się dla niej o 180 stopni . Dominika bardzo długo leżała w śpiączce .
Kopiuję tutaj z FB:

[URL]https://www.facebook.com/events/526576024123715/526591000788884/?notif_t=plan_mall_activity[/URL]

[IMG]https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yT/r/K6_TY47YS3x.png[/IMG]
Witam,
Nazywam sie Dominika Gawrońska, mam 34 lata. Wystarczył jeden dzień, jedna chwila by moje życie obróciło sie o 180 stopni. To był zwykły jesienny dzień, jak zwykle pojechałam na stajnię, tego nie pamiętam. Obudziłam sie w szpitalu. Diagnoza uszkodzony pień mózgu, uszkodzenia neurologiczne. Lekarze początkowo nie dawali mi większych szans ale ja na przekór wszystkiemu zaczęłam powoli dochodzić do siebie. Przeszłam już wstępną rehabilitację i stanęłam na nogi. Wiem, że jeszcze długa droga przede mną ale wierzę,
że jeszcze przyjdzie lepszy dzień.
Na chwilę obecną proszę Was o pomoc abym mogła kontynuować rehabilitację.
Proszę o wsparcie finansowe w postaci 1% podatku jak i darowizny.

Dziękuje i pozdrawiam Dominika

[B]Aby przekazać 1 % podatku należy:[/B]
w rubryce KRS wpisać numer 0000186434
a w rubryce cel szczegółowy: Dominika Gawrońska nr 271/G

[B]lub
dane do darowizn[/B]
Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "Słoneczko"
77-400 Złotów , Stawnica 33A
nr konta 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010
w tytule przelewu podając: darowizna – Dominika Gawrońska nr 271/G

Posted

[quote name='Alicja']nie ma za co dziękować , teraz Ty jesteś najważniejsza i tej wersji się trzymamy :calus:[/QUOTE]

Skoro tak to pamiętasz, że czekam na telefon od Ciebie :mad:

Posted

[quote name='Tengusia']Skoro tak to pamiętasz, że czekam na telefon od Ciebie :mad:[/QUOTE]

to dziś się doczekasz , wychodzę już na spacery i na zewnętrznym mogę rozmawiać bez przeszkód , w mieszkaniu znika mi zasięg :( i cholera mnie bierze bo połowy rozmowy nie słychać , czekam aż nam nowe anteny gdzieś blisko założą , bo zburzyli jeden komin ( z mojego balkonu widziałaś zawsze 2)i akurat ten na którym sobie mieszkały antenki

Podnosimy przy okazji

Posted

[quote name='maciaszek']Melduję się.
I melduję, że 1% poleci tam, gdzie powinien! Z życzeniami ZDROWIA![/QUOTE]

[quote name='rita60']Witam,udostępniłam wydarzenie na FB,pozdrawiam cieplutko...będzie dobrze zobaczysz.[/QUOTE]

dziękujemy :)