Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, czuje sie juz lepiej, wet mowił że wrócił mu apetyt i rzeczywiście.... wcina :) .
Jest raczej wiekszym jamnisiem i bardzo dlugim, zupelnie inny niz Rex :cool3: .

Niestety nie będe go mogla wziąc na tymczas, gdyby tu chodzilo tylko o to zeby go przetrzymac i odkarmić to ok, ale z nim trzeba byloby jeździc codziennie albo co dwa dni na zastrzyki, ja mam do schroniska niezbyt blisko i w najbliższym czasie nie będe w stanie tak czesto dojeżdzac. chyba że ktoś ze Szzecina chce się zaangażować i dowozic go, wtedy nie ma problemu, może byc u mnie.

Posted

taaa jamnis jest chyba metrowy :) glosno domaga sie pieszczot i jedzenia ale nie pozwolili mi jeszcze znim wyjsc na spacer
niestety na kwarantannie nastepne dwa takie rudzielce, na szczescie nie tak przerazliwie chude :( tu jeden z nich

Posted

Bea1 napisał(a):
Cioteczki postaram się o tymczas dla tego dzieciaka;) i transport :cool1:Kochany Aniele masz chyba trasę Wrocław- Szczecin:evil_lol:

Bea, jak dobrze że jesteś! :multi:

Posted

dziękuję kochana;) pogadam z Aniołem dzisiaj...martwię się czy go wyciągniemy, no i kasa za "rasowego"/120zł?/...bo wiem, że liczą sobie sporo:( Amisia z własnej kieszeni wykupiła kilka jamniorków..musimy to rozwiązać inaczej.

Posted

Bea1 napisał(a):
dziękuję kochana;) pogadam z Aniołem dzisiaj...martwię się czy go wyciągniemy, no i kasa za "rasowego"/120zł?/...bo wiem, że liczą sobie sporo:( Amisia z własnej kieszeni wykupiła kilka jamniorków..musimy to rozwiązać inaczej.

jamniś bez rodowodu nie jest uważany za rasowego, czyli koszt wykupu wynosi 65 zł.

Posted

Wczoraj jak pojechałam po teriera, przyprowadził chłopak mixa jamnikowego, szczeniaka max rocznego. Piesek miał takie mądre oczy, był wesoły chciał się bawić. Fajnego koloru-beż ecri. Podobno go znalazł na Gocławiu 3 tygodnie temu. I dopiero wczoraj oddał, nie dał żadnych ogłoszeń. Nawet jak właściciel się pytał,to już po takim czasie zwątpił .A teraz go oddał, bo nie ma czasu sie nim zajmować. Co za ludzie:shake:
Zobaczcie co z nim, szkoda takiego ufnego psa. Mam zdjęcia w komórce, mogę komuś przesłać sms-ka.

Posted

Moji drodzy,
mam niestety smutną wiadomość, wręcz tragiczną:placz: .
Rudy jamniś nie żyje.
Byłam oszołomiona tą informacja, bo przeciez było lepiej, jadł, poszczekiwał, chodził...
Rozmowaialam z wetem, powiedział że stan pieska byl w ostatnich dnach niestabilny, mimo ze dostawal zastrzyki, leki, a jeszcze wcześniej kroplówkę... nie udalo sie go uratwować, rano znaleźli go nieżywego, jest mi strasznie przykro ....:-(

[']

Posted

[quote name='Inez']Moji drodzy,
mam niestety smutną wiadomość, wręcz tragiczną:placz: .
Rudy jamniś nie żyje.
Byłam oszołomiona tą informacja, bo przeciez było lepiej, jadł, poszczekiwał, chodził...
Rozmowaialam z wetem, powiedział że stan pieska byl w ostatnich dnach niestabilny, mimo ze dostawal zastrzyki, leki, a jeszcze wcześniej kroplówkę... nie udalo sie go uratwować, rano znaleźli go nieżywego, jest mi strasznie przykro ....

[']

O BOŻE :-( :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

• 2 weeks later...
Posted

safarii napisał(a):
tak przykro:-( :-( :-( aby innym psinkom się poszczęściło...

Tab bardzo mi przykro,taki malutki,taki chudziutki i bezbronny byłeś,a ten którego kochałeć,całe serce oddałeś.....wyrzucił Cię do zimnego schronu.Za kratkami,w smutku i niedoli zaczął się początek Twego Końca......
Wiem,że biegasz teraz szczęśliwy ze wszystkimi naszymi pieskami,kotkami,krówkami,ptaszkami i innymi Zwierzaczkami.
Opiekuj się z góry Twoimi Braćmi i Siostrami,które tak jak Ty są niekochane,głodne,porzucone,i czuwaj nad nami wszystkimi,aby nigdy nie zabrakło nam sił,energii i zapału by Im wszystkim pomóc.
I aby Twoi biedni bracia i siostry mieli więcej szczęścia niż TY!!

• 1 month later...