wiewoira Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Raczyna']poleciał mój przelewik[/QUOTE] Dzieki kochana ;) Dotarł już :loveu: Quote
wiewoira Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Ciociki kochane,wszedzie chłopaka zgłosimy,teraz potrzebne deklaeacje stale zeby pokrywały hotelik a na razie ich MAŁO :( Piszcie zapraszajcie i drobniaczki proście dla Toleczka dziadziunia misiunia ... Quote
asikowska Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 jeżeli jeszcze nie dałam to 15 zł stałej ode mnie:) Quote
wiewoira Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='asikowska']jeżeli jeszcze nie dałam to 15 zł stałej ode mnie:)[/QUOTE] Popołudniu wysle dane do przelewu i dodam do deklaracji ;) Dziękuje ślicznie :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 pokazuj się Tolo cudowny psiaku !!!!!!!!!!!!! Quote
wiewoira Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Naszemu dziadeczkowi brakuje aż 100 zł stałych deklaracji :( Ciociunie,działajcie,rozsyłajcie - błagam kochane :help1::modla: Quote
wiewoira Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='lula2010']rozeslalam na FB/tyle tylko moge ...[/QUOTE] To "tylko" to bardzo dużo DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
Raczyna Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='wiewoira']Naszemu dziadeczkowi brakuje aż 100 zł stałych deklaracji :( [/QUOTE] 90zł ;) :evil_lol: Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='wiewoira']Naszemu dziadeczkowi brakuje aż 100 zł stałych deklaracji :( Ciociunie,działajcie,rozsyłajcie - błagam kochane :help1::modla:[/QUOTE] Filetowi 240 zł :( Quote
Nadziejka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 To:iloveyou: lciu :iloveyou: niu :iloveyou: zaglądam z kciukasami Quote
wiewoira Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Raczyna']90zł ;) :evil_lol:[/QUOTE] Mam rozumieć że to 10 zl przenosimy na STAŁĄ??? :cool3: Quote
Javena Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Kochane cioteczki,nie wiem ,czy któras z Was ma dostep do schroniska ? 24 stycznia przywieziony był z Chełmka piesek z długą sierścią. Ja go odłowiłam .Błakał sie u nas pod sklepem. Był raz złapany ,ale podobno uciekł rakarzom z Andrychowa. Na drugi dzień znowu się pojawił .Wystraszony ,łaziłam za nim godzinę ,ale jak zobaczył tylko smycz ,uciekał gdzie pieprz rośnie. WRESZCIE WPADŁ DO BIEDRONKI I JUŻ NIE MIAŁ WYJŚCIA. Zabrałam do domu i zgłosiłam do gminy. Przyjechali zabrali . Był na stronie waszej w dziale odbierz mnie. Po 2 dniach już go nie było. Nie wiem ,czyzgłosił się własciciel (bo robiłam mu ogłoszenia) czy po ostrzyżeniu zmienił się nie do poznania. Tak wygladał . [IMG]http://imageshack.com/a/img849/8853/mwvz.jpg[/IMG] Czy tak mógłby sie zmienić? Na stronie pisze,że przywieziony 22 stycznia. [IMG]http://imageshack.com/a/img855/2210/etqg.jpg[/IMG] Dziewczynki jak coś wiecie na jego temat ,prosze o info .Tak mi zal było tego psiaka,ale nie mogłam go zostawić u mnie. Wyjezdzałam do córki ,a nie mogłabym zostawić mojego wariata z nim .Mój tz ,chyba by się wściekł. Obiecałam mu ,ze znajdę mu dobry domek . Quote
Javena Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Narazie nic deklarowac nie mogę,ale będę zaglądać . Coś tam u Ewci na bazarku wpłaciłam . Quote
bela51 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Tolo jest sliczny, bede o nim pamietac, ale stałej deklaracji juz nie dam rady... Quote
wiewoira Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='bela51']Tolo jest sliczny, bede o nim pamietac, ale stałej deklaracji juz nie dam rady...[/QUOTE] Bela dzieki ze zaglsz i pamietasz ;) Ja zawsze pamietam o Loli ale nie zawsze moge pomoc :( Quote
wiewoira Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Javena']Narazie nic deklarowac nie mogę,ale będę zaglądać . Coś tam u Ewci na bazarku wpłaciłam .[/QUOTE] Wpłata doszła i już zapisana w poście 1 Piesia sprawdze ale raczej to nie sa te same psiaki Quote
Javena Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='wiewoira']wpłata doszła i już zapisana w poście 1 piesia sprawdze ale raczej to nie sa te same psiaki[/quote] byłabym bardzo wdzięczna.może odnalezli go właściciele? Taką mam nadzieję. Quote
ewunian Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Javena']Kochane cioteczki,nie wiem ,czy któras z Was ma dostep do schroniska ? 24 stycznia przywieziony był z Chełmka piesek z długą sierścią. Ja go odłowiłam .Błakał sie u nas pod sklepem. Był raz złapany ,ale podobno uciekł rakarzom z Andrychowa. Na drugi dzień znowu się pojawił .Wystraszony ,łaziłam za nim godzinę ,ale jak zobaczył tylko smycz ,uciekał gdzie pieprz rośnie. WRESZCIE WPADŁ DO BIEDRONKI I JUŻ NIE MIAŁ WYJŚCIA. Zabrałam do domu i zgłosiłam do gminy. Przyjechali zabrali . Był na stronie waszej w dziale odbierz mnie. Po 2 dniach już go nie było. Nie wiem ,czyzgłosił się własciciel (bo robiłam mu ogłoszenia) czy po ostrzyżeniu zmienił się nie do poznania. Tak wygladał . [IMG]http://imageshack.com/a/img849/8853/mwvz.jpg[/IMG] Czy tak mógłby sie zmienić? Na stronie pisze,że przywieziony 22 stycznia. [IMG]http://imageshack.com/a/img855/2210/etqg.jpg[/IMG] Dziewczynki jak coś wiecie na jego temat ,prosze o info .Tak mi zal było tego psiaka,ale nie mogłam go zostawić u mnie. Wyjezdzałam do córki ,a nie mogłabym zostawić mojego wariata z nim .Mój tz ,chyba by się wściekł. Obiecałam mu ,ze znajdę mu dobry domek .[/QUOTE] To są dwa różne psy, najprawdopodobniej został ten pierwszy odebrany przez właściciela. Ten w typie aussie ma nr 8/36/2014, ten szorściak miał 9/42/2014. Jeszcze możesz napisać do Jamników Niczyich, czy go nie przejęły - zgłaszałam tam tego szorściaka jako mixa jamnika. Quote
wiewoira Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Kochani przyleciałam się pochwalić :lol: Udało się !!!! Toluś za sprawą dr Wojtka Toczka którego tak "molestowałam" miał zrobione podstawowe badania krwi ;) Jupiiiii:multi::multi: Badania jak na psiaka w jego wieku i z jego przejściami są bardzo zadowalające :loveu: Natomias co do jajcętów to w badaniu ogólnym nie ma żadnych oznak choroby prócz starości :watpliwy: Wskazane jednak jest zrobienie chłopakowi USG prostaty bo to mogże być powodem problemów z sierścią. Do kastarcji nie ma jako tako przeciw wskazań ale wet radził zrobić to dopiero po tym jak Tolek trafi w dobre miejsce zostanie odkarmiony i przed zabiegiem bedzie miał kontrole kardiologiczną. Takim oto sposobem Tolek ma zaoszczędzone ok 100 zł :p Fajowo co ???? Quote
Ajula Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='wiewoira'] Fajowo co ????[/QUOTE] bardzo fajowo, że krewka wyszła dobrze :lol: ale miał tylko robioną morfologię, czy biochemię też? Quote
Recommended Posts