renatka_s Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Zaglądam z zaproszenia, mam nadzieję, że uda się mu pomóc. Quote
Norel Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Pomóc nie mam jak, ale ściskam kciuki za powodzenie.Psiak jest bardzo ładny-nie wygląda nieadopcyjnie, a niektórzy chętnie biorę staruszki psie-więc mam nadzieję że i jemu sie uda zwł że ma dobry charakter... Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 zapisuję się u cudnego niedźwiedzia ....... Quote
Cantadorra Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Wyjątkowej urody starszy niedźwiadek....... Quote
margoth137 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 i ja zaglądam z nadzieją:loveu:przepiękny z niego niedźwiadek:) Quote
Becia Lublin Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 witam i dziękuje za zaproszenie :) Quote
wiewoira Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Doda_']Jestem na zaproszenie wiewióry. Chcecie psiaka wysłać do hoteliku i leczyć ? Śliczny dziadziunio.[/QUOTE] Bardzo chcemy ;) Ciesze sie ze jesteś :) Quote
wiewoira Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Na chwile obecna sytuacja wyglada tak... Zglosil sie do nas Krzysztof Cieślewicz z propozycja ze mòglby adoptować Tolka na ppczatek z 200 zl deklaracji na leczenie co nie jest czyms dziwnym bo wiadomo ze leczyc trzeba a to kosztuje. Jeśli macie swoje zdanie prosze napiszcie zeby nie bylo ze cichaczem zasiegamy info i od tak podejmujemy decyzje ktora na 90% juz podjeliśmy.W tej chwili nadal szukamy deklaracji i czekamy na sygnał od Dexterki kiedy mozemy dziadzia przywieźć. Quote
Ajula Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Tylko nie do Krzysztofa Cieślewicza! On się uważa za wielkiego miłośnika zwierząt i wierzę, że ma dobre intencje, ale u niego to nie jest miejsce dla starszego chorowitego psa! Wiem bo widziałam. Quote
wiewoira Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Na chwile obecna sytuacja wyglada tak... Zglosil sie do nas Krzysztof Cieślewicz z propozycja ze mòglby adoptować Tolka na ppczatek z 200 zl deklaracji na leczenie co nie jest czyms dziwnym bo wiadomo ze leczyc trzeba a to kosztuje. Jeśli macie swoje zdanie prosze napiszcie zeby nie bylo ze cichaczem zasiegamy info i od tak podejmujemy decyzje ktora na 90% juz podjeliśmy.W tej chwili nadal szukamy deklaracji i czekamy na sygnał od Dexterki kiedy mozemy dziadzia przywieźć. Quote
Maryna Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Bardzo mi przykro,że nie mogę pomóc Bardzo mocno trzymam kciuki za Tola i mam nadzieję,że ktoś go wypatrzy i pokocha Quote
zebra12 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Jestem, dziękuję za zaproszenie. Jak mogę pomóc? Quote
Doda_ Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 bardzo proszę, zajrzyjcie :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250659-FILET-prosi-o-kilka-z%C5%82-deklaracji-na-hotelik-!!-Psy-go-gryz%C4%85-nie-radzi-sobie[/url]! Quote
grazaza Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Jestem na zaproszenie, zapiszę wąteczek ślicznego niedźwiadka :smile: Quote
mari23 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='wiewoira']To uszko jest klapnięte i pomarszczone bo była w nim infekcja. Infekcja opanowana jak twierdzą w schronisku ale uszko już klapnięte :shake: Ja sama jak tylko bym mogła to bym i Tolka i inne dziadzie zabrała ale życie jest życiem i trzeba starać pomagać się im inaczej.[/QUOTE] mam psa z amputowanym uchem, pewnie dlatego spojrzałam na to uszko... u mnie dziadziów gromadka duża, ostatnio chorują, niestety od 2 dni ciężko zachorował największy z nich :( [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images61.fotosik.pl/604/c662463aaefdd829med.jpg[/IMG][/URL] poproszę o nr konta, dorzucę coś Tolusiowi, zwłaszcza, że do Juranda ma dołączyć - byłoby wspaniale :) Quote
lula2010 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 jestem na zaproszenie ,sliczny dziadzio :lol: Quote
paula_t Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Jestem na zaproszenie. Niestety zadeklarowana po uszy :( Jedyne co mogę zaproponować to pomoc przy ogłaszaniu chłopaczka i za jakiś czas wpłacić jakiegoś grosika. Quote
Nadziejka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Wiewioreczko przyszłam do dziadziunia cudności :calus::calus:trzeba sprawdzic te jajunia bidne :iloveyou: :iloveyou: slicznosci przekochany niedzwieadeczek :iloveyou: Quote
wiewoira Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Kochane cioteczki dziękuję za Wasze przybycie i wspieranie na każdy możliwy dla Was sposób :iloveyou: Jeśli tylko możecie pomóc przy ogłaszaniu to bardzo proszę,jeśli ktoś mógłby zrobić Tolkowi banerki też była bym ogromnie wdzięczna. Już w sobotę będę u Toleczka,nakarmię,wyczeszę i wytulam i niestety z ciężkim sercem znowu zostawię w zimnym boksie ... ale już nie długo :lol: Żałuję tylko że Dexterka tak daleko bo nie mamy możliwości częstych odwiedzin psiurków no i jej samej ;) Jednak ponoć na lato pole namiotowe u niej zaprasza to zjawimy sie na dłużej hahah Ewuniu jak tylko sie mi uda weta mojego zmolestować to zerknie a może uda mi sie też morfologie zrobić z biochem ... może. Quote
Nadziejka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Czyli zbieramy kochana na hotelik u Dekstereczki? :multi::multi: to ja musze wyczynic baz baz jakowys przecie :bye: Quote
Recommended Posts