Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To musi być naprawdę rewelacyjny widok takie stadko :), jestem szczęśliwa, że tak się zgrały :). Od samego początku byłam przekonana, że SAMA znalazła swoje miejsce i cieszę się, że miałam rację. Troglodytes jak Twój znajomy, nie chce malamuta może ? :)

Co do obserwacji Pani Doktor, nie ona pierwsza miała jakieś zastrzeżenia, przykro nam, że po raz kolejny spotykamy się z tym - dobrze, że Sama ma opiekę Waszą i Pani doktor, teraz to już da Wam popalic jak doszła na 100% o siebie :D - żartuje

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odnośnie malamuta :
Ten znajomy, który na początku był zdecydowany właśnie wczoraj definitywnie wycofał się.
Szukam gdzie się da ale zawsze pada pytanie : jak z kurami i kaczkami ?
Wiem jakie są psy pierwotne i dlatego nie mogę dać odpowiedzi, że będzie ok . Wiem natomiast, z drugiej strony, że jeśli pies by sobie zapolował to jest jednoznaczne z pójściem na łańcuch, w najlepszym wypadku. Tu są tereny wiejskie i ci ludzie, poniekąd, żyją z tego drobiu.
Jak na razie, niestety, nie widzę dla niego pewnego domku. :shake:

Posted

Albiemu, czy wpisałaś może malamuta na "szpice w potrzebie"
dogomania forum > rasy > grupa 5 > zaprzęgowe > szpice w potrzebie
Tam jest bardzo wielu przeglądających i mających dużo wiadomości o możliwościach adopcji.
Piszę bo nie wiem czy malamucik ma swój wątek ?

Posted

troglodytes przepraszam umknęło mi Twoje zapytanie, tak jak napisała Becia, malamut grandzi szczęśliwie na nowej posiadłości. Zaczynam nie ogarniać dogomanii...

Kiedy zdjęcia jakieś, masz juz więcej czasu?? :) Co u Samy?? :)

Posted

Rewelacyjna wiadomość o malamuciku.:multi: :multi: :multi:
SAMA czuje się wspaniale, obok regularnych spacerów zaliczyła już kapiel w rzece.
Nie mam aparatu cyfrowego ani telefonu z aparatem. :-(
Cały czas staram się pożyczyć z pracy ale zawsze coś wypada.
Myślę, że w niedzielę zdjęcia będą na pewno.

Posted

nieśmiało się przypominam o zdjęcia :)

Troglodytes w Rzeszowie w sierpniu będzie wystawa psów, może się wybierasz ?? Chętnie bym zobaczyła Waszą wesołą i przesympatyczną gromadkę :)

Posted

troglodytes wracaj do nas, jak już będziesz miał internet :)

Zdjęcia super, widać, że SAMA ma się rewelacyjnie i bardzo dziękuję za zdjęcia :). Fantastyczne stadko husky robi wrażenie włącznie z Waszą ukochaną sunieczką :). Troglodytes jak ja Ci zazdroszczę, że masz warunki i możesz realizowac swoja pasję i miłość do psów w domu i poza nim. Ja nie mam warunków, ale kiedyś mam nadzieje też takiego stadka się dorobię. Dziękuje za to, że daliście SAMIE szansę :)

Posted

Wielkie dzięki za wstawienie zdjęć.
W Rzeszowie nie będziemy bo :
Rybcia ma już wszystkie wymagane oceny dosk.a o championat walczyć nie będziemy
Cardi jest jeszcze za mała
Ataman tak traci włos, że nie było by po co jechać
O SAMIE chyba nie będę pisał - widać na zdjęciach
Jeszcze raz ogromne dzięki ALBIEMU :loveu: :loveu: :loveu: za tą adopcję

Posted

troglodytes z nieba nam spadłeś i mam nadzieję nie poobijałeś się za mocno :D i nawet nie dziękuj, dla mnie ważny jest spokój serca, że Sama ma swoją przystań i kolejna adopcja skończyła się pomyślnie zarówno dla psiaka jak i dla adoptujących :)

Troglodytes pomóż nam prosze z kolejnymi psiakami, ja wzięłam na barki dwa kalekie, Rudkę i Batona, przynosisz nam szczęście więc bądź nadal z orzechowskimi bidulami

Posted

patrząc na banerki jakie masz sledzimy te same wątki troglodytes - przykro mi, że się na nich (poza orzechowskimi) nie odzywam ale śledzę i dobrze, że niektóre z nich idą ku lepszemu małymi kroczkami. Jak widzę ile jest tej psiej biedy w naszym kraju to naprawdę mnie to przytłacza. Ale jak widać warto o każda psią biedę walczyć, tak jak o twoją Samę, która jest tak szczęśliwym psem obecnie :)

Posted

Pamietajcie tez o dropiatej z Orzech.Wiem ze Baton i Rudka maja mniejsze szanse/chociaz niekoniecznie/i glupio sie dopominac o adopcje zdrowej pieknej suni,ale ONA tak pragnie pieszczot,milosci,CZLOWIEKA,a siedzi w schr.dlugo,bez ruchu,w tym betoniaku........