albiemu Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 To musi być naprawdę rewelacyjny widok takie stadko :), jestem szczęśliwa, że tak się zgrały :). Od samego początku byłam przekonana, że SAMA znalazła swoje miejsce i cieszę się, że miałam rację. Troglodytes jak Twój znajomy, nie chce malamuta może ? :) Co do obserwacji Pani Doktor, nie ona pierwsza miała jakieś zastrzeżenia, przykro nam, że po raz kolejny spotykamy się z tym - dobrze, że Sama ma opiekę Waszą i Pani doktor, teraz to już da Wam popalic jak doszła na 100% o siebie :D - żartuje Quote
troglodytes Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Odnośnie malamuta : Ten znajomy, który na początku był zdecydowany właśnie wczoraj definitywnie wycofał się. Szukam gdzie się da ale zawsze pada pytanie : jak z kurami i kaczkami ? Wiem jakie są psy pierwotne i dlatego nie mogę dać odpowiedzi, że będzie ok . Wiem natomiast, z drugiej strony, że jeśli pies by sobie zapolował to jest jednoznaczne z pójściem na łańcuch, w najlepszym wypadku. Tu są tereny wiejskie i ci ludzie, poniekąd, żyją z tego drobiu. Jak na razie, niestety, nie widzę dla niego pewnego domku. :shake: Quote
albiemu Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 dobrze, że wycofal się teraz a nie później - dzięki, że pomagasz troglodytes Quote
troglodytes Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Albiemu, czy wpisałaś może malamuta na "szpice w potrzebie" dogomania forum > rasy > grupa 5 > zaprzęgowe > szpice w potrzebie Tam jest bardzo wielu przeglądających i mających dużo wiadomości o możliwościach adopcji. Piszę bo nie wiem czy malamucik ma swój wątek ? Quote
Becia66 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 malamut znalazł już dobry domek...:multi: :multi: :multi: .Ma 40 arów do dyspozycji w domku przy lesie i długie spacery :lol: :lol: . Quote
albiemu Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 troglodytes przepraszam umknęło mi Twoje zapytanie, tak jak napisała Becia, malamut grandzi szczęśliwie na nowej posiadłości. Zaczynam nie ogarniać dogomanii... Kiedy zdjęcia jakieś, masz juz więcej czasu?? :) Co u Samy?? :) Quote
troglodytes Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Rewelacyjna wiadomość o malamuciku.:multi: :multi: :multi: SAMA czuje się wspaniale, obok regularnych spacerów zaliczyła już kapiel w rzece. Nie mam aparatu cyfrowego ani telefonu z aparatem. :-( Cały czas staram się pożyczyć z pracy ale zawsze coś wypada. Myślę, że w niedzielę zdjęcia będą na pewno. Quote
albiemu Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 spokojnie troglodytes damy radę :), poczekamy na zdjęcia jeszcze spokojnie, najważniejsze, że SAMA ma się wspaniale :) Quote
troglodytes Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Niestety, na tą niedzielę nie udało mi się pożyczyć jeszcze aparatu. SAMA, nie wiem czy kiedykolwiek miała szczeniaki, po prosty wspaniale bawi się i wychowuje małą Cardi. Quote
troglodytes Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Zdjęcia już zrobione, jeszcze trochę obróbki i wysyłamy :eviltong: Quote
albiemu Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 nieśmiało się przypominam o zdjęcia :) Troglodytes w Rzeszowie w sierpniu będzie wystawa psów, może się wybierasz ?? Chętnie bym zobaczyła Waszą wesołą i przesympatyczną gromadkę :) Quote
albiemu Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 troglodytes wracaj do nas, jak już będziesz miał internet :) Zdjęcia super, widać, że SAMA ma się rewelacyjnie i bardzo dziękuję za zdjęcia :). Fantastyczne stadko husky robi wrażenie włącznie z Waszą ukochaną sunieczką :). Troglodytes jak ja Ci zazdroszczę, że masz warunki i możesz realizowac swoja pasję i miłość do psów w domu i poza nim. Ja nie mam warunków, ale kiedyś mam nadzieje też takiego stadka się dorobię. Dziękuje za to, że daliście SAMIE szansę :) Quote
troglodytes Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Wielkie dzięki za wstawienie zdjęć. W Rzeszowie nie będziemy bo : Rybcia ma już wszystkie wymagane oceny dosk.a o championat walczyć nie będziemy Cardi jest jeszcze za mała Ataman tak traci włos, że nie było by po co jechać O SAMIE chyba nie będę pisał - widać na zdjęciach Jeszcze raz ogromne dzięki ALBIEMU :loveu: :loveu: :loveu: za tą adopcję Quote
albiemu Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 troglodytes z nieba nam spadłeś i mam nadzieję nie poobijałeś się za mocno :D i nawet nie dziękuj, dla mnie ważny jest spokój serca, że Sama ma swoją przystań i kolejna adopcja skończyła się pomyślnie zarówno dla psiaka jak i dla adoptujących :) Troglodytes pomóż nam prosze z kolejnymi psiakami, ja wzięłam na barki dwa kalekie, Rudkę i Batona, przynosisz nam szczęście więc bądź nadal z orzechowskimi bidulami Quote
troglodytes Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 SAMA pozdrawia wszystkich i prosi o pomoc dla psiaków umieszczonych poniżej :cool3: Quote
albiemu Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 patrząc na banerki jakie masz sledzimy te same wątki troglodytes - przykro mi, że się na nich (poza orzechowskimi) nie odzywam ale śledzę i dobrze, że niektóre z nich idą ku lepszemu małymi kroczkami. Jak widzę ile jest tej psiej biedy w naszym kraju to naprawdę mnie to przytłacza. Ale jak widać warto o każda psią biedę walczyć, tak jak o twoją Samę, która jest tak szczęśliwym psem obecnie :) Quote
albiemu Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 uwielbiam patrzeć na to zdjęcie ... słowa są zbędne Quote
halcia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Pamietajcie tez o dropiatej z Orzech.Wiem ze Baton i Rudka maja mniejsze szanse/chociaz niekoniecznie/i glupio sie dopominac o adopcje zdrowej pieknej suni,ale ONA tak pragnie pieszczot,milosci,CZLOWIEKA,a siedzi w schr.dlugo,bez ruchu,w tym betoniaku........ Quote
Recommended Posts