danusiadanusia Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='paula_t']Dodajmy, że pierwsze święta od lat w domku:loveu: Jeszcze w tymczasowym, ale wierzę, że kolejne święta spędzą już w swoich DS :)[/QUOTE] oby tak było!!!:):):) Quote
danusiadanusia Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 dzisiaj uzupełniłam wpłaty i melduję, że zapłaciłam czynsz za m-c V:) serdecznie dziękuję za wpłaty:) Quote
paula_t Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Dzisiaj poleciała majowa deklaracja dla Pandorki:) Quote
danusiadanusia Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='paula_t']Dzisiaj poleciała majowa deklaracja dla Pandorki:)[/QUOTE] dziękuję:):) Quote
Bambino Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Dziewczynki spędziły świeta pogodnie. W ogóle są psami zupełnie nieabsorbującymi. Niczego nie niszczą w domu, śpią w swoich koszyczkach. Najbardziej lubią ( co zupełnie zrozumiałe) kiedy jestem w kuchni i mogą mi leżeć pod nogami. Pandulinek bardzo się cieszy kiedy widzi Klusię ( Pandusia chętniej wychodzi na dwór niż Klusia ), więc jak ją zobaczy na podwórku to cieszy się jak dziecko. Ale myślę, że niekoniecznie musiałby być adopcja wspólna Klusi i Pandusi. Pewnie, że byłoby im raźniej, ale obie na pewno by przeżyły rozstanie. Pandolino bardzo się otwarła i na psy i na ludzi ( ten ludź, to ja hi, hi) Quote
Doda_ Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Bambino']Dziewczynki spędziły świeta pogodnie. W ogóle są psami zupełnie nieabsorbującymi. Niczego nie niszczą w domu, śpią w swoich koszyczkach. Najbardziej lubią ( co zupełnie zrozumiałe) kiedy jestem w kuchni i mogą mi leżeć pod nogami. Pandulinek bardzo się cieszy kiedy widzi Klusię ( Pandusia chętniej wychodzi na dwór niż Klusia ), więc jak ją zobaczy na podwórku to cieszy się jak dziecko. Ale myślę, że niekoniecznie musiałby być adopcja wspólna Klusi i Pandusi. Pewnie, że byłoby im raźniej, ale obie na pewno by przeżyły rozstanie. Pandolino bardzo się otwarła i na psy i na ludzi ( ten ludź, to ja hi, hi)[/QUOTE] fajnie by było jakby mogły pójsc razem, ale jak domek bedzie chcial jedną , to mysle ze spokojnie mogą isc osobno.. Quote
danusiadanusia Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 czekamy na zdjęcia i ogłaszamy:) Kasia obiecała mi przesłać zdjęcia:) tylko czeka na pomoc koleżanki:):) Quote
paula_t Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Bambino']Dziewczynki spędziły świeta pogodnie. W ogóle są psami zupełnie nieabsorbującymi. Niczego nie niszczą w domu, śpią w swoich koszyczkach. Najbardziej lubią ( co zupełnie zrozumiałe) kiedy jestem w kuchni i mogą mi leżeć pod nogami. Pandulinek bardzo się cieszy kiedy widzi Klusię ( Pandusia chętniej wychodzi na dwór niż Klusia ), więc jak ją zobaczy na podwórku to cieszy się jak dziecko. Ale myślę, że niekoniecznie musiałby być adopcja wspólna Klusi i Pandusi. Pewnie, że byłoby im raźniej, ale obie na pewno by przeżyły rozstanie. Pandolino bardzo się otwarła i na psy i na ludzi ( ten ludź, to ja hi, hi)[/QUOTE] O adopcję wspólną dziewczynek pewnie będzie bardzo ciężko, choć to smutne, bo Pandorka i Klusia tyle lat razem przeżyły w jednym boksie, a teraz jeszcze w hoteliku są razem, na pewno się do siebie potwornie przywiązały:shake: Z tego co widzę, to Pandorkę można ogłaszać jako psiaka idealnego:) Quote
danusiadanusia Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='paula_t']O adopcję wspólną dziewczynek pewnie będzie bardzo ciężko, choć to smutne, bo Pandorka i Klusia tyle lat razem przeżyły w jednym boksie, a teraz jeszcze w hoteliku są razem, na pewno się do siebie potwornie przywiązały:shake: Z tego co widzę, to Pandorkę można ogłaszać jako psiaka idealnego:)[/QUOTE] u nas w Białej Podl. tylko takie ideały są!!!:):):) nasze babulki od zawsze są razem, smutne byłoby rozstanie, ale zobaczymy jak będziemy mieć zdjęcia:):) cieszę się, że obie poznały życie domowe:):), bo tyle lat w budzie:( to cud, że się odnalazły w takich warunkach:):) bardzo dziękuję Kasi:):) Quote
paula_t Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 A nuż...[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252848-Poszukuje-7-8letniego-psa-dla-starszej-osoby[/url] :roll: Quote
Olena84 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 My też miałyśmy taki dwupak, uzależniony od siebie i poszły do adopcji oddzielnie i w ogól nie było widać tęsknoty za soba, po prostu ta co została znalazłą nowego kolege a potem dom Quote
Bambino Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Dziewczynki witamy. Zdjęcia nowe są, nowy sprzęt laptopowy też ( rany, jak się cieszę !!!!!), ale dziś już nie dam rady więcej siedzieć na kompie. Pandolino cieszy się jak widzi Klusię, ale powoli zaprzyjaźnia się z innymi suniami, więc myślę, że hipotetyczne rozstanie jest możliwe. Niestety koleżanka do tej chwili się nie odezwała i nie zawsze odbiera telefon. Ale przyjedzie na pewno Quote
danusiadanusia Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Bambino']Dziewczynki witamy. Zdjęcia nowe są, nowy sprzęt laptopowy też ( rany, jak się cieszę !!!!!), ale dziś już nie dam rady więcej siedzieć na kompie. Pandolino cieszy się jak widzi Klusię, ale powoli zaprzyjaźnia się z innymi suniami, więc myślę, że hipotetyczne rozstanie jest możliwe. Niestety koleżanka do tej chwili się nie odezwała i nie zawsze odbiera telefon. Ale przyjedzie na pewno[/QUOTE] super!!! Kasiu, to my cierpliwie czekamy:) cieszę się, że u dziewczyn wszystko ok!!! :):) proszę wymiziaj je od nas ... tak bardzo .. bardzo...:):) pozdrawiam Quote
Recommended Posts