leni356 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='brazowa1']taaak,raz go strzyglam na sedalinie.Makabra i tak trzy osoby byly potrzebne,a pies walczyl,jak o zycie.I pewnie w jego mniemaniu tak było. I nie mam siły obciażac swojego sumienia podaniem mu kolejnej narkozy do strzyzenia,wiec siedzi zarosniety i skołtunony.Teraz niech zrobi to ktos inny-pies jest coraz starszy,nie chce sobie wyobrażac,co by sie dzialo,gdyby usnal na wieki podczas odkołtuniania.[/quote] ja już naprawdę nie wiem co dla tych psiaków jest gorsze - uśnięcie czy siedzenie w schroniskowym boksie brudnym i samotnym :-( ah, to życie Quote
brazowa1 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 taaak,raz go strzyglam na sedalinie.Makabra i tak trzy osoby byly potrzebne,a pies walczyl,jak o zycie.I pewnie w jego mniemaniu tak było. I nie mam siły obciażac swojego sumienia podaniem mu kolejnej narkozy do strzyzenia,wiec siedzi zarosniety i skołtunony.Teraz niech zrobi to ktos inny-pies jest coraz starszy,nie chce sobie wyobrażac,co by sie dzialo,gdyby usnal na wieki podczas odkołtuniania. Quote
madziaino Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 boziu, ale bidula... a co do usypiania to i racja, nie wiadomo jak to się może skończyć za którymś razem. pewnie psiak ma niemiłe doświadczenia i dlatego walczy...:mad: Quote
brazowa1 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 dokladnie tak-mysle,ze pies zostal kiedyś bardzo skrzywdzony podczas strzyzenia... tez nie jestem pewna,czy usniecie nie jest lepsze od kolejnych lat w betonowym boksie,ale ja-nie moge sobie pozwolić na to,aby sie stalo przy okazji mojego strzyzenia.A takie ryzyko zawsze jest. Quote
brazowa1 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 pani,ktora pracuje w schronisku super odkoltunila Koko-na zywca :) i teraz Koko ma u niej punkty,a jak sie do niej cieszy :multi: Quote
Atkaaaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 super! Kurcze.. nie mogę uwierzyć, że ten pies tyle czeka i żadnego zainteresowania! Ile takich pseudo pudli chodzi po mieście... większość straszne agresory:shake: Jest szansa na jakieś nowe zdjęcia? Quote
akucha Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ogłaszałam go przeszło rok z pięknymi, wystrzyzonymi fotkami. Chyba tylko jedna osoba zapytała o niego. zapytała i tyle. Biedny pies. Quote
olenka_f Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 jak to wkurza że tylko tyle mozna zrobić że sie wątek podnosi :angryy: Quote
Atkaaaa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='akucha']Ogłaszałam go przeszło rok z pięknymi, wystrzyzonymi fotkami. Chyba tylko jedna osoba zapytała o niego. zapytała i tyle. Biedny pies.[/quote] no to faktycznie :( A może jak będą organizowane jakieś festyny czy wystawy i schroniska mają pozwolenie na zbiórkę pieniędzy... to wtedy tam go zabrać? Może jakiś spacer nad morze z wolontariuszami z chustą czy kamizelką "szukam domu"... no nie wiem...:oops: Quote
brazowa1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 taka wyprawa bylaby dla Koko koszmarem.:shake:To delikatny pies,nie doceniłby zainteresowania ze strony wielu obcych osob,wrzawy. Quote
Atkaaaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 no to jeszcze gorzej... :( Znowu sie tłoczno robi w pudlach do adopcji:( Quote
brazowa1 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 wiecie,co? przestaje mowic o jego problemach z czesaniem...bede to ujmowala bardziej oględnie.Ze nie lubi. Quote
kasia14 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Cioteczki jakie ogłoszenia ma Koko? Mogłabym pomóc przy ogłaszaniu... Tyle lat:( Quote
kasia14 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='brazowa1']w tym momencie nie ma nic[/quote] Tekst z pierwszej strony może być? Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [B][COLOR=red]Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Kazda złotówka na wagę złota :)[/COLOR][/B] [U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom"][COLOR=navy][B]http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom[/B][/COLOR][/URL][/U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/175001-MaA-e-mieszkanie-czeka-na-maA-ego-kanapowca"][/URL] Quote
brazowa1 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 siedzi.............aż do końca pewnie. Quote
Pinesk@ Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Cudeńko! :loveu: Czy Koko ma allegro? W razie czego jestem do dyspozycji ;) Quote
brazowa1 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 ech,dziekujemy Pinesko,on ma odnawiane all przez Gabi... Quote
Pinesk@ Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Nie ma szczęścia chłopak coś.. Przejrzałam wątek. Ciągle zrośnięty pewnie, nadal obstrzyc się nie da? Oprócz allegro ma jeszcze jakieś ogłoszenia? Quote
brazowa1 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 W tym momencie nie ma ogłoszeń. Musze się do tego zabrać,chcoiaz przyznaje ,że na jakiś czas muszę odpocząć od ogłaszania starych pensjonariuszy i powypychac do domu nowe psy,zanim stana sie tak samo zasiedziałe,jak Koko. Quote
Recommended Posts