Jump to content
Dogomania

Delikatny "pudelek" Koko,od 4 lat zyje w schronisku.Trojmiasto. Ma dom.

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']taaak,raz go strzyglam na sedalinie.Makabra i tak trzy osoby byly potrzebne,a pies walczyl,jak o zycie.I pewnie w jego mniemaniu tak było.
I nie mam siły obciażac swojego sumienia podaniem mu kolejnej narkozy do strzyzenia,wiec siedzi zarosniety i skołtunony.Teraz niech zrobi to ktos inny-pies jest coraz starszy,nie chce sobie wyobrażac,co by sie dzialo,gdyby usnal na wieki podczas odkołtuniania.[/quote]

ja już naprawdę nie wiem co dla tych psiaków jest gorsze - uśnięcie czy siedzenie w schroniskowym boksie brudnym i samotnym :-( ah, to życie

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaak,raz go strzyglam na sedalinie.Makabra i tak trzy osoby byly potrzebne,a pies walczyl,jak o zycie.I pewnie w jego mniemaniu tak było.
I nie mam siły obciażac swojego sumienia podaniem mu kolejnej narkozy do strzyzenia,wiec siedzi zarosniety i skołtunony.Teraz niech zrobi to ktos inny-pies jest coraz starszy,nie chce sobie wyobrażac,co by sie dzialo,gdyby usnal na wieki podczas odkołtuniania.

Posted

boziu, ale bidula... a co do usypiania to i racja, nie wiadomo jak to się może skończyć za którymś razem. pewnie psiak ma niemiłe doświadczenia i dlatego walczy...:mad:

Posted

dokladnie tak-mysle,ze pies zostal kiedyś bardzo skrzywdzony podczas strzyzenia...
tez nie jestem pewna,czy usniecie nie jest lepsze od kolejnych lat w betonowym boksie,ale ja-nie moge sobie pozwolić na to,aby sie stalo przy okazji mojego strzyzenia.A takie ryzyko zawsze jest.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

super! Kurcze.. nie mogę uwierzyć, że ten pies tyle czeka i żadnego zainteresowania! Ile takich pseudo pudli chodzi po mieście... większość straszne agresory:shake: Jest szansa na jakieś nowe zdjęcia?

Posted

[quote name='akucha']Ogłaszałam go przeszło rok z pięknymi, wystrzyzonymi fotkami. Chyba tylko jedna osoba zapytała o niego. zapytała i tyle. Biedny pies.[/quote]

no to faktycznie :(
A może jak będą organizowane jakieś festyny czy wystawy i schroniska mają pozwolenie na zbiórkę pieniędzy... to wtedy tam go zabrać? Może jakiś spacer nad morze z wolontariuszami z chustą czy kamizelką "szukam domu"... no nie wiem...:oops:

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

[B][COLOR=red]Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Kazda złotówka na wagę złota :)[/COLOR][/B]

[U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom"][COLOR=navy][B]http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom[/B][/COLOR][/URL][/U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/175001-MaA-e-mieszkanie-czeka-na-maA-ego-kanapowca"][/URL]

• 7 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

W tym momencie nie ma ogłoszeń. Musze się do tego zabrać,chcoiaz przyznaje ,że na jakiś czas muszę odpocząć od ogłaszania starych pensjonariuszy i powypychac do domu nowe psy,zanim stana sie tak samo zasiedziałe,jak Koko.