BożenaG Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Luka ma zapalenie krtani i gardła.Wczoraj byłam z nią u weta:shake:.A dziś zauwazyłam ,ze Lulek ma te same objawy.A więc pewnia będzie to samo. Quote
Brucio Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 na poczatek maly banerek dla LUKI (wieksze tez dorobie) 125x100 Pikseli dorobione :) : 250x100 Pikseli 500x100 Pikseli Quote
KamaG Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Brucio dzięki wielkie za te wszystkie banerki naszych psiaków jesteś WIELKA Quote
Majaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Lukę iLulka prześladuje chyba jakiś pech! :placz: Quote
KamaG Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Banerki przeklejam do głównego na pierwszą, byłam wczoraj u psiaków z michą. Zajadały suche aż im się uchy trzęsły, czyli one tylko naszą Bożenę bojkotują z tym suchym, cwaniaki, albo wyczuły, że ze mnie kiepska kucharka ;) Quote
mrs.ka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kamkam napisał(a):Banerki przeklejam do głównego na pierwszą, byłam wczoraj u psiaków z michą. Zajadały suche aż im się uchy trzęsły, czyli one tylko naszą Bożenę bojkotują z tym suchym, cwaniaki, albo wyczuły, że ze mnie kiepska kucharka ;) dokładnie to samo było jak ja zawiozłam im żarcie,najadły się do syta moją pyszną zupką,nawet Luka juz nie mogła,a póżniej jak na odchodne nasypałam Brita do misek to też zajadały;)także wszystkie psiury to cwaniaki:evil_lol: Quote
BożenaG Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Lukuś taka kochana psina.Już mi ręce opadają.Ona ciągle czeka i czeka Quote
klusek04 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Naprawdę jest milusia. Kiedyś akurat zabłąkałam się w tamte okolice i poszłam przywitać się z psiakami. Lulek ją objada. Nie dał jej dojść nawet do siatki po kanapke. Może się lubią ale to jednak konkurencja do jedzenia. Quote
BożenaG Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Niestey Lulek gentelmenem nie jest.:shake: Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 klusek04 napisał(a): i jeszcze nie w domu biedactwo????:-(:-( cos mi się wydaje, ze ona nie ma 6 lat...wyglada na sporo młodszą - śliczna psinka!!!! Quote
BożenaG Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tak bardzo prosi.Ona ma tą prośbę w oczach ,w każdym geście...... Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 wiecie co....może zmiencie tytuł, że ona nie astowata wcale...bo to niestety czasem jest problemem... ludzie nawet nie wchodzą na watki, w ktorych cokolwiek jest napisane o astach albo pitach - wiem co mowię!;) To po prostu śliczna pręgowana sunia!!!! Quote
Gamba Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 andzia69 napisał(a):wiecie co....może zmiencie tytuł, że ona nie astowata wcale...bo to niestety czasem jest problemem... ludzie nawet nie wchodzą na watki, w ktorych cokolwiek jest napisane o astach albo pitach - wiem co mowię!;) To po prostu śliczna pręgowana sunia!!!! No to zmieniamy ? :razz: Quote
Majaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gamba napisał(a):No to zmieniamy ? :razz: Myślę, że Andzia ma rację ! Jak dla mnie - zmieniamy! Quote
KamaG Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 wiecie co ona tak bardzo tęskni za kontaktem z ludźmi, że podczas karmienia wolała siedzieć przy mnie lub moim synku i być głaskana niż jeść. I nawet gotowane, bo miałam też zupkę dla piesków od teściowej (swoją drogą powiedziała mi, że dla nas nie zdążyła ugotować obiadu ale dla piesków troszkę przygotowała:evil_lol:) nie skłoniło jej do jedzenia. Dopiero jak wyszliśmy z kojca to wzięła się za suchę, bo oczywiście wtedy Lulek zagarnąl jej michę, niestety nie było innego wyścia bo jak wchodziłam do kojca pogonić Lulka to i Luka wolała głaskanko a jak wychodziłam Lulek zostawiał swoją michę Luce a wyjadał jej. Ale pojadła trochę suchego, a i na głodną nie wyglądała. Quote
Majaa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Kamkam napisał(a): bo miałam też zupkę dla piesków od teściowej (swoją drogą powiedziała mi, że dla nas nie zdążyła ugotować obiadu ale dla piesków troszkę przygotowała:evil_lol:) Masz super teściową ! Przepraszam, ale Wy napewno nie umieraliście, a taka postawa w tym meiście się rzadko zdarza ! Własnie sobie uświadomiłam, że ostatnio mrs.ka zgrała mi na pena zdjecia Lulka i Luki ..... Chyba powinnam się zabrać za robotę przy nich i innych zdjęciach ! Quote
Majaa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Lulek z Luką Drugie powinno być zatytułowane : "Znajdź drugiego psa" :cool3: Quote
BożenaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ludzie wezcie sobie na Święta psiaka do kochania!!! Quote
klusek04 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 najpiękniejsza na dogo sunia się przypomina. Quote
andzia69 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 no i gdzie ta zmiana tytulu?????:cool3::cool3::cool3: widzialyście zajeb..sty artykul w Echu???? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071206/POWIAT0104/71206037&SearchID=73302177252867&ciacho=1 Quote
Recommended Posts