Jump to content
Dogomania

Starachowice!Luka=smalec? Oooo nie !!! Znalazła swój DOM w Lublinie :)

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Banerki przeklejam do głównego na pierwszą, byłam wczoraj u psiaków z michą. Zajadały suche aż im się uchy trzęsły, czyli one tylko naszą Bożenę bojkotują z tym suchym, cwaniaki, albo wyczuły, że ze mnie kiepska kucharka ;)

Posted

Kamkam napisał(a):
Banerki przeklejam do głównego na pierwszą, byłam wczoraj u psiaków z michą. Zajadały suche aż im się uchy trzęsły, czyli one tylko naszą Bożenę bojkotują z tym suchym, cwaniaki, albo wyczuły, że ze mnie kiepska kucharka ;)

dokładnie to samo było jak ja zawiozłam im żarcie,najadły się do syta moją pyszną zupką,nawet Luka juz nie mogła,a póżniej jak na odchodne nasypałam Brita do misek to też zajadały;)także wszystkie psiury to cwaniaki:evil_lol:

Posted

Naprawdę jest milusia. Kiedyś akurat zabłąkałam się w tamte okolice i poszłam przywitać się z psiakami. Lulek ją objada. Nie dał jej dojść nawet do siatki po kanapke. Może się lubią ale to jednak konkurencja do jedzenia.

Posted

wiecie co....może zmiencie tytuł, że ona nie astowata wcale...bo to niestety czasem jest problemem... ludzie nawet nie wchodzą na watki, w ktorych cokolwiek jest napisane o astach albo pitach - wiem co mowię!;)

To po prostu śliczna pręgowana sunia!!!!

Posted

andzia69 napisał(a):
wiecie co....może zmiencie tytuł, że ona nie astowata wcale...bo to niestety czasem jest problemem... ludzie nawet nie wchodzą na watki, w ktorych cokolwiek jest napisane o astach albo pitach - wiem co mowię!;)

To po prostu śliczna pręgowana sunia!!!!

No to zmieniamy ? :razz:

Posted

wiecie co ona tak bardzo tęskni za kontaktem z ludźmi, że podczas karmienia wolała siedzieć przy mnie lub moim synku i być głaskana niż jeść. I nawet gotowane, bo miałam też zupkę dla piesków od teściowej (swoją drogą powiedziała mi, że dla nas nie zdążyła ugotować obiadu ale dla piesków troszkę przygotowała:evil_lol:) nie skłoniło jej do jedzenia. Dopiero jak wyszliśmy z kojca to wzięła się za suchę, bo oczywiście wtedy Lulek zagarnąl jej michę, niestety nie było innego wyścia bo jak wchodziłam do kojca pogonić Lulka to i Luka wolała głaskanko a jak wychodziłam Lulek zostawiał swoją michę Luce a wyjadał jej. Ale pojadła trochę suchego, a i na głodną nie wyglądała.

Posted

Kamkam napisał(a):
bo miałam też zupkę dla piesków od teściowej (swoją drogą powiedziała mi, że dla nas nie zdążyła ugotować obiadu ale dla piesków troszkę przygotowała:evil_lol:)

Masz super teściową ! Przepraszam, ale Wy napewno nie umieraliście, a taka postawa w tym meiście się rzadko zdarza !

Własnie sobie uświadomiłam, że ostatnio mrs.ka zgrała mi na pena zdjecia Lulka i Luki ..... Chyba powinnam się zabrać za robotę przy nich i innych zdjęciach !