Jump to content
Dogomania

Starachowice!Luka=smalec? Oooo nie !!! Znalazła swój DOM w Lublinie :)

Recommended Posts

Posted

Wczoraj tak o tą miłość mojego małego człowieka walczyła, ze aż mu nos rozbiła, ale skończyło się na paru łzach i jakoś poszło, tyle że wybrudziły nas masakrycznie i kąpiel obowiązkowa była i pranko

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe Z tego wynikałoby, ze Luka i Lulek tylko czasami są karmieni.
Ale tak naprawdę nie jest :shake:
Mamy dyżury ;)
Tylko ciężko za każdym razem tu pisać, co i jak u nich codziennie, bo niewiele się zmienia, za wyjątkiem coraz większego braku czasu, liczby psów na ulicach oraz ogólnej deprechy wśród nas panującej ! :placz:

Posted

No co Ty Maja właśnie to napisałam ,ze to był akurat MÓJ dzień karmienia.I jestem na 100% pewna ,że nikt sobie tak nie pomyslał,że nasze psiaczki moga być głodne:lol:

Posted

no co jak co ale na głodne to one nie wyglądają;), w ostatni czwartek (mój dyżur, dla Tych co sobie grafik karmień sporządzają:eviltong:) byłam dość późno bo dopiero po 22. I po raz pierwszy psy były względnie zainteresowane jedzeniem, tzn, mogłam spokojnie opuścić kojec, bo miały nochy:loveu: w michach.

Posted

Ja sie na spacery nie mogę zapisać ... mam za mało czasu i za dużo psów ... przykro mi ....

A Luke przypomnę

tak bardzo podoba mi się to zdjęcie , bo ona taka właśnie jest ...

Posted

naprawdę:) Jest przymilasta jak nie wiem co.:lol:.W sobotę pobiegały z moją córka(obiecałam jej spodnie jesli trochę powychodzi z nimi i ze mną na spacerki. A ona nagle jakimś cudem znalazła na to czas:evil_lol:)Zobaczymy jak długo. Chociaż wiem ,ze naprawde nie ma ona zbyt duzo tego czasu.