Jump to content
Dogomania

Starachowice!Luka=smalec? Oooo nie !!! Znalazła swój DOM w Lublinie :)

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karmię Lukę codziennie, wiec mam z nią częstszy kontakt teraz ..... i doszłam dzisiaj do wniosku, że nie spotkałam jeszcze żadnego psa, który tak ewidentnie by się uśmiechał .....
Te jej miny naprawdę wyglądają jak szeroki uśmiech :lol:

Posted

Luka kocha dzieci! nie tylko te znajome ale i zupełnie obce, mało się nie rozpłynęła dziś na widok mojego synia. I zdecydowanie woli gotowane niż suche;)

Posted

Luka się bardzo boi się podniesionego głosu i nie chodzi tu o karcenie jej tylko wogóle głośniejsze mówienie i doskonale wyczuwa niezadowolenie w głosie. Ona jest zalękniona biedactwo.

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Nikt nie zaglada :shake:
Skacz na 1 po domek... :)

Do Luki zaglądamy, ale w realu ;)
I niech skacze po domek Luka, bo już tak długo czeka ...

Posted

aagaaciaa napisał(a):
Aj :( Nie mogę nic więcej dla niej zrobić niż tylko ją podnieść ... Hopaj Skarbie na pierwszą!

Podnoś podnoś Ale zawsze jeszcze możesz wziąść ją na spacer, jeśli masz czas !

Posted

Oj pobiegała dziś sobie Luka prawie cały dzień u mnie na podwórku razem z innymi psiakami.Ależ ona była szczęśliwa.Wcześniej była trochę agresywna w stosunku do innych psów,ale teraz to zupełnie inny pies:lol: .Do zabawy pierwsza .Noi oczywiście do pieszczot.Przeffajna sunia do kochania:loveu: .Oj jak ktoś ją pokocha ,odwdzięczy mu się ona po stokoroć.