Jump to content
Dogomania

Starachowice!Luka=smalec? Oooo nie !!! Znalazła swój DOM w Lublinie :)

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gamba napisał(a):
:siara:
Zrobione !Zostawić czy zmieniać ?

Gamba Dzięki Zostawić !

Andzia artykuł mnie nie zdziwił nawet na sekundę ......
Zbulwersował A i owszem, a czemu .... ? Napewno nie tym, że tak jest w schronisku kieleckim, bo to żadne nowum dla nas. Taka smutna prawda.
Zakłamanie ludzkie po prostu nie zna granic .... :placz:

Luka będzie "twarzą" sporego art. w wyd. świątecznym Tygodnika Starachowickiego na temat naszej działalnosci

Posted

Bożena bardzo rozpuściłaś to towarzystwo ;-) wczoraj nie chciały jeść!!! Ja gotowałam dzielnie michę a one mnie olały, Lulek to jeszcze wsadził nos a Luka tylko mnie obskakała a michę obeszła wielkim łukiem. Zaznaczę, że moje dwa szczęścia mało nie zeżarły reklamówki w której niosłam pojemnik po kaszce, czyli chyba dobre było. A poresztą to Lulek się straszny bysio robi ;-)
tak napisałam u Lulka ale to ich obojga historia,

Posted

Jak inaczej mogę im wynagrodzić samotność ,barak domku,miłości.....Tak mało czasu im poświęcam to przynalmniej dobrą michę dostaną:lol: a tak poważnie to naprawdę zaczynają gnojki wybrzydzać

Posted

BożenaG napisał(a):
Jak inaczej mogę im wynagrodzić samotność ,barak domku,miłości.....Tak mało czasu im poświęcam to przynalmniej dobrą michę dostaną:lol: a tak poważnie to naprawdę zaczynają gnojki wybrzydzać

pewnie ,że wybrzadzają ,nie zapominajcie dziewczynki,że jeszcze ja im gotuję:evil_lol:

Posted

[quote name='klusek04']

Przypomnę sunię.

jak ostatnio karmiłam Luke i Lulka to tak się sunieczka przytulała aż wylądowała u mnie na rękach i za nic w świecie nie chciała żebym ją postawiła na ziemi oczywiście prawie wyłam jak musiałam je zostawić ,zamknąć i odjechać

Posted

To wynika z tego, że ja i Rajmund z rozsądku i braku czasu, jesteśmy .... najbardziej okrutni !!! Nie gotujemy, bo nie mamy kiedy. Przychodzi nasz czas na karmienie i psy ... wybrzydzają ! :evil_lol:
Niestety albo stety w przypadku karmienia ograniczamy się do suchej karmy (w okresie zimowym zalanej ciepłą wodą)

A tak mi przyszło do głowy teraz, że my to chyba ( a ja napewno ) ociemniali jesteśmy ..... Czy ktoś rozmawiał z restauracją 5 metrów dalej o tzw zlewkach? Przecież przy dobrej selekcji - nikt nie musiałby karmić psów! Wystarczyłoby dostarczać do ludzi, którzy de facto sprawują bezpośrednio opiekę nad nimi a 5 metrów to chyba nie taki wielki problem :evil_lol:

Posted

BożenaG napisał(a):
Dziś miałam isc pogadać z restauratorem,ale niestety wynikły problemy w postaci potraconego przez samochód szczeniaka:-( Więcej napisze na wątku ogólnym.

Wiemy, wiemy! Kolejny pies!!!
Ale przyznacie sami, że nie zabystrzyliśmy przez ponad rok :evil_lol:

Posted

już mówiłam,a teraz napiszę NAJCIEMNIEJ JEST POD LATARNIĄ, a najprostsze rozwiązania najtrudniej przychodzą do głowy i są domeną geniuszy ,jakoś widać nikt z nas nie ma szansy na Nobla

Posted

Lulek i Luka byli podobno na szaleńczym, spacerze dzisiaj z Bożeną i mrs.ka
Musiał być wyczerpujący, bo jak przyjechaliśmy karmić psiaki, to Luka ledwie łypnęła okiem i poszła spać dalej, a Lulek też trochę nietomny był :evil_lol: