Gamba Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='andzia69']no i gdzie ta zmiana tytulu?????:cool3::cool3::cool3: widzialyście zajeb..sty artykul w Echu???? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071206/POWIAT0104/71206037&SearchID=73302177252867&ciacho=1 :siara: Zrobione !Zostawić czy zmieniać ? Quote
BożenaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Przekochana ,cudowna sunia czeka na domek Quote
Majaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Gamba napisał(a)::siara: Zrobione !Zostawić czy zmieniać ? Gamba Dzięki Zostawić ! Andzia artykuł mnie nie zdziwił nawet na sekundę ...... Zbulwersował A i owszem, a czemu .... ? Napewno nie tym, że tak jest w schronisku kieleckim, bo to żadne nowum dla nas. Taka smutna prawda. Zakłamanie ludzkie po prostu nie zna granic .... :placz: Luka będzie "twarzą" sporego art. w wyd. świątecznym Tygodnika Starachowickiego na temat naszej działalnosci Quote
mrs.ka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 LUKA na pierwszą stronę!!! w poniedziałek 17 grudnia w "Echu" Quote
BożenaG Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Luka mam nadzieję ,że się ktoś zakocha w twoim ciudnym pyszczku Quote
KamaG Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Bożena bardzo rozpuściłaś to towarzystwo ;-) wczoraj nie chciały jeść!!! Ja gotowałam dzielnie michę a one mnie olały, Lulek to jeszcze wsadził nos a Luka tylko mnie obskakała a michę obeszła wielkim łukiem. Zaznaczę, że moje dwa szczęścia mało nie zeżarły reklamówki w której niosłam pojemnik po kaszce, czyli chyba dobre było. A poresztą to Lulek się straszny bysio robi ;-) tak napisałam u Lulka ale to ich obojga historia, Quote
BożenaG Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Jak inaczej mogę im wynagrodzić samotność ,barak domku,miłości.....Tak mało czasu im poświęcam to przynalmniej dobrą michę dostaną:lol: a tak poważnie to naprawdę zaczynają gnojki wybrzydzać Quote
mrs.ka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 BożenaG napisał(a):Jak inaczej mogę im wynagrodzić samotność ,barak domku,miłości.....Tak mało czasu im poświęcam to przynalmniej dobrą michę dostaną:lol: a tak poważnie to naprawdę zaczynają gnojki wybrzydzać pewnie ,że wybrzadzają ,nie zapominajcie dziewczynki,że jeszcze ja im gotuję:evil_lol: Quote
BożenaG Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No właśnie rozpuszczamy je ??? Dominika jak myślisz ???? Ja myslę ,że im się to słusznie nalezy:lol: Quote
KamaG Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No tak to i Ty Mrs.ka do tego rękę przykładasz, czyli morał taki że ja jednak kiepska gotuję:evil_lol: Quote
mrs.ka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='klusek04'] Przypomnę sunię. jak ostatnio karmiłam Luke i Lulka to tak się sunieczka przytulała aż wylądowała u mnie na rękach i za nic w świecie nie chciała żebym ją postawiła na ziemi oczywiście prawie wyłam jak musiałam je zostawić ,zamknąć i odjechać Quote
Majaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 To wynika z tego, że ja i Rajmund z rozsądku i braku czasu, jesteśmy .... najbardziej okrutni !!! Nie gotujemy, bo nie mamy kiedy. Przychodzi nasz czas na karmienie i psy ... wybrzydzają ! :evil_lol: Niestety albo stety w przypadku karmienia ograniczamy się do suchej karmy (w okresie zimowym zalanej ciepłą wodą) A tak mi przyszło do głowy teraz, że my to chyba ( a ja napewno ) ociemniali jesteśmy ..... Czy ktoś rozmawiał z restauracją 5 metrów dalej o tzw zlewkach? Przecież przy dobrej selekcji - nikt nie musiałby karmić psów! Wystarczyłoby dostarczać do ludzi, którzy de facto sprawują bezpośrednio opiekę nad nimi a 5 metrów to chyba nie taki wielki problem :evil_lol: Quote
BożenaG Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dziś miałam isc pogadać z restauratorem,ale niestety wynikły problemy w postaci potraconego przez samochód szczeniaka:-( Więcej napisze na wątku ogólnym. Quote
Majaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 BożenaG napisał(a):Dziś miałam isc pogadać z restauratorem,ale niestety wynikły problemy w postaci potraconego przez samochód szczeniaka:-( Więcej napisze na wątku ogólnym. Wiemy, wiemy! Kolejny pies!!! Ale przyznacie sami, że nie zabystrzyliśmy przez ponad rok :evil_lol: Quote
mrs.ka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 już mówiłam,a teraz napiszę NAJCIEMNIEJ JEST POD LATARNIĄ, a najprostsze rozwiązania najtrudniej przychodzą do głowy i są domeną geniuszy ,jakoś widać nikt z nas nie ma szansy na Nobla Quote
klusek04 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Drugi dzień tam jestem i wcale ich nie ma w kojcu? A może akurat sa na jakimś spacerze? Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Niunia szuka domu!!!! gdyby ktoś nie wiedzial;) Quote
BożenaG Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 One najczęsciej siedzą w budzie.Niestety na spacerki wychodzą baardzo żadko:shake: Quote
Majaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Lulek i Luka byli podobno na szaleńczym, spacerze dzisiaj z Bożeną i mrs.ka Musiał być wyczerpujący, bo jak przyjechaliśmy karmić psiaki, to Luka ledwie łypnęła okiem i poszła spać dalej, a Lulek też trochę nietomny był :evil_lol: Quote
KamaG Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 To ciekawe jak dziewczyny po tej eskapadzie:evil_lol: Quote
Recommended Posts