Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maruda666']Zgłaszam się z zaproszenia. Ciężko już, ale 10zł stałej jeszcze uzbieram.[/QUOTE]

Dziękuję pięknie! :loveu: Doceniam to bardzo, naprawdę!

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magenka1']20 zł jednorazowo przeleję dla sunia[/QUOTE]

Dziękuję serdecznie :) Numer konta podamy, gdy uzbierają się deklaracje stałe. :)

Posted

[quote name='Mela Jakimiuk']Nie mogę oferować stałej wpłaty, ale dofinansuję leczenie suni, jak będzie tylko wiadomo jaki to będzie koszt.[/QUOTE]

Witaj Mela :) Robisz tak wiele dla psiaków z przytuliska z G., że nie wiadomo jak Ci się odwdzięczyć. :loveu:

Posted

[quote name='Tianku']jestem na zaproszenie krucho u mnie teraz w finansach ale jednorazowo coś wyskrobię przepraszam tyle teraz tylko mogę[/QUOTE]

Dziękuję, że zajrzałaś. Jednorazowa wpłata to też zawsze coś :) Dzięki. :) Numer konta podeślę, gdy uzbierają się deklaracje stałe, bez tego jeszcze nie wiemy, czy sunia pojedzie do DT.

Posted

[quote name='Szarotka']Moge wplacic jednorazowo, ale dopiero jak dolece, bo mi sie kody skonczyly.[/QUOTE]
Cześć, dziękuję, że zajrzałaś :) Jednorazowe wpłaty też się przydadzą, dzięki! Na razie i tak nie podaję nr konta - roześlę go, gdy uzbieramy deklaracje stałe, bez tego nie wiemy jeszcze czy sunia pojedzie, więc i wpłat jednorazowych nie ma sensu brać. Dzięki!

[quote name='Olena84']na razie mogę tylko sie zapisać...[/QUOTE]
Witam na wątku! Już za Twoją obecność na wątku dziękuję. :)

Posted

[quote name='Doda_']nie dam rady juz z stalą :( moge zrobic bazarek jak sunia bedzie juz w hoteliku...[/QUOTE]

Bardzo dobrze Cię rozumiem, mam ten sam problem... Ale bazarek też na pewno pomoże, dzięki!

Choć brakuje jeszcze sporo deklaracji... A wydaje mi się, że 200 zł stałych to absolutnie minimum niezbędne do wyruszenia Kamy do PDT.

Posted

teraz doczytalam, ze juz o tym pisalam :oops: sorry za powtórzenie sie.. tyle psiaków w potrzebie, człowiek gubi sie..
no to bazarek zrobię, jak bedzie juz poza schroniskiem.. wiem jak ciezko zbierac deklaracje. cioteczki zadeklarowane po uszy..

Posted

[quote name='memory']Korzystam z zaproszenia.
Zaoferować mogę tylko 10 zł stałej.[/QUOTE]

[quote name='Sara2011']Jestem na zaproszenie chociaż Kamusię znam świetnie z wątku Przytuliska G.
Też mogę dać tylko 10zł stałej niestety.[/QUOTE]

Dziękuję Wam bardzo mocno, 10 zł stałej to już wiele. [img]http://www.barfnyswiat.org/images/smiles/kwiatek.gif[/img]

Posted

[quote name='rutta']Moj kolega zadeklarowal jednorazowa wplate na rzecz Kamy w kwocie 100 zl. Bardzo, bardzo mu tataj dziekuje:):)[/QUOTE]

Ooo, to bardzo miłe. :) Podziękuj koledze od nas serdecznie :)