Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko "w porządku", to znaczy nie jest potrzebna operacja. Na jedno oko nic nie widzi, na drugie widzi odrobinę. Był bardzo grzecznym pieskiem-wsiadł sam-odrobinę nakierowany-do samochodu i Warszawie nikogo nie obszczekał. Jedynie moja Mama zgłaszała reklamację, bo w ciągu 1 minuty wyżarł u niej w mieszkaniu wszystko co stało dla kotów. W poczekalni usiłował obsikać wielką roślinkę w doniczce, sądząc iż to drzewko. W porę zauważyłam.....

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koci-świat napisał(a):
Wszystko "w porządku", to znaczy nie jest potrzebna operacja.

To dobrze...ufff ;)

koci-świat napisał(a):
w ciągu 1 minuty wyżarł u niej w mieszkaniu wszystko co stało dla kotów. W poczekalni usiłował obsikać wielką roślinkę w doniczce, sądząc iż to drzewko. W porę zauważyłam.....

Kochany Zgredzio :loveu: :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Kto moze przesłać karmę dla Zgredzia?

Namiary:

Azyl dla kotów: Kasia Strzelecka, Kątne 59; 05-190 Nasielsk, tel. (23) 693 17 83; 0603 651 833
Fundacja Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37a, [email protected]
rachunek bankowy nr. 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Posted

[quote name='Gosiapk']Wujku Zmysł, jaką karmę jada Zgredzio?
Przed chwilą dowiedziałem się, że byłby zachwycony jakimś seniorkiem, bo takie rarytasy nie zdarzają się często. Przy całej trosce i opiece, jaką jest otoczony Zgredzio trudno jednak wymagać, żeby jedzonko miał ciągle urozmaicone frykasami. Przypominam, że Zgredek ma ok.20 psich i ok.200 kocich kompanów do miski.;););););)

Jak coś macie, to biorę wszystko

Posted

W tym miesiącu kupiłam już 21 kg karmy dla piesków na tymczasie u Missieek (14 psów i ok. 40 kotów). W przyszłym miesiącu wesprę Zgredzia (obym tylko nie zapomniała :roll:)

Posted

Gosiapk napisał(a):
W tym miesiącu kupiłam już 21 kg karmy dla piesków na tymczasie u Missieek (14 psów i ok. 40 kotów). W przyszłym miesiącu wesprę Zgredzia (obym tylko nie zapomniała :roll:)

wielkie dzięki w imieniu Zgredka