Origami-7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 jestem_wredna napisał(a):Co nowego u Gucia? Ja też jestem ciekawa jak się ma Gucio:roll: Quote
iwop Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Najlepiej byłoby znaleźć Guciowi tymczas... Wtedy mógłby się zsocjalizować:oops: Ech... z psami tak jak z ludźmi - konieczne jest szczęście:shake: Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Daga & Maks']Gucio na górę po domek Tak, tak... na sam początek... :roll: Quote
Basia1968 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No niech sie ktoś zlituje nad Guciem:placz::placz::placz: Ile tak można prosić o domeczek:placz::placz: Quote
madziorna Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Gutku... hopsaj na pierwszą stronkę... Niech Cię wypatrzy Twój człowiek... :painting: Quote
iwop Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Czy Guico jest ogłaszany...? ja tyle razy robiłam mu allegro ....:oops: Quote
jestem_wredna Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Do domu - maskotka, figurki, notesik, świeczki, 2 NOWE RZECZY: maskotka-kotek i obrazek z końmi Hobby - płyty i kasety, kości do RPGów, książki, znaczki, pocztówka z wilkiem Kto pomoże Medorowi? A Gucio do góry! Quote
Szyszka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dziś miałam telefon w sprawie Gutka, ale miałby być przyjacielem dziecka.... i tu pojawia się problem. Zadzwoniłam do Medorku i dziewczyny mi odradziły polecanie go dla dzieci. Quote
Origami-7 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Szyszka napisał(a):Dziś miałam telefon w sprawie Gutka, ale miałby być przyjacielem dziecka.... i tu pojawia się problem. Zadzwoniłam do Medorku i dziewczyny mi odradziły polecanie go dla dzieci. Szkoda, ale nie wszystkie psiaki lubią:shake: dzieciaki Quote
madziorna Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Byłam wczoraj w MEDORze... Gutek ma się świetnie! :loveu: Jest wesolutki, skory do zabaw i podgryzania... ;-) Ostatnio odwalił numer i schował się do budy w boksie i tam spędził noc. To był jego wybór, na co dzień jest w budynku. Widocznie mu się znudziło... ;-) Wybaczcie, że nie ma zdjęć, ale nie udało mi się czasowo wyrobić. Musiałam jechać ze szczeniaczkiem z parwo do lecznicy... Może za tydzień uda mi się Gutka obwocić... :cool3: Quote
iwop Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 A dlaczego nie nadaje się do dzieci...? Ewidentnie ich nie toleruje...?:oops: Quote
Recommended Posts